hits

Barn som attraktive og sexy skjønnhetsidealer.

Hei kjære lesere. 

 Den uskyldige og forsvarsløse skjønnhet. Barnemodeller som skal opptre og oppføre seg som kvinner , gi et bilde av skjønnhet og salgbarhet. Så rent og urørt tenker man kanskje om man er riktig skrudd sammen i topplokket. Men er dette riktig form for eksponering og gir dette en reell virkelighet? 

Den menneskelige rase har begynt å akseptere en ny form for forvrengning. Linjene mellom barn og voksene, og det seksuelle og attraktive blir for vage. Viskes gradevis ut og blir mer og mer akseptable. 

Barn ned i 8 års alderen som ansees som sexobjekter. Hva er galt med verden og hvorfor styrer vi utviklingen av den intellektuelle art i revers? Jeg raser mot denne utviklingen. 

Side 2 skrive at moren sier til en verdenskjent barnemodell Kristina fra Moskva : Du må tenkte som en pedofil, om du klarer å se noe seksuelt i disse bildene. Da får du ta deg en tur til legen.

Når barn blir satt til å imitere kvinner så FÅR det seksuell karater, sett fra mitt objektive ståsted. 

Barn blir sminket og kledd opp som som unge kvinner og jeg kan relatere meg til at en menneskehjerne kan gradevis akseptere dette som en ny normal. Hva er hensikten med dette? Hva salgs form for idealer er vi på vei til å skape? Og hva er konsekvensene av dette?

 

 Dette er en godisbutikk for pedofile. En ny typoform som er helt forkastelig. Industrien i å gjøre barn inn til sexobjekter burde ulovliggjøres omgående. 

 At ikke mødre anser seksuelle medinger som noe annet en at disse menneskene er syke, er i seg selv meget bemerkelsesverdig? De er med på å skape en industri som rettferdigjør at barn blir sett på som sexobjekter.

Foreldre segler barna sine verden rundt til sexindustrien, dette er bare en ny måte å gjøre det på. 

Hva tenker dere om denne saken? Galskap eller aksept? Går ikke dette også under kategorien barnearbeid?

#nohaters #lovemyfans #kristinapimenova #love
Jeg mener at de som rører ved et barn burde ikke ha livets rett....

Sexualizing children: Little girls Burlesque in Nude Suits

 

Maria

28 kommentarer

En ny form for menneskehandel? Tror du ikke foreldrene ser seg blinde på sekken av penger de mottar?

La barn få være barn, og la de få leke med dokker, hester, osv ;-)

Aurora: Helt forkastelig;(

Som mamma til en 9 år gammel jente blir jeg bare så ufattelig lei meg når jeg ser dette. "Noen" bør tas i nakken og filleristes til de innser hva de gjør med disse barna :-(

Kristin: Dette er en ny sykdom, en frarøvelse fra barnet. Jeg vil legge til et dikt som jeg finner veldig passende. Foreldre må gi barna sitt eget liv, en mulighet til å finne seg selv og sine verdier. ikke gjøre de til vandrende kjøttstykker uten mål og mening.

Deres barn er ikke deres barn.
De er livets sønner og døtre med egne lengsler.
De kommer gjennom dere, men ikke fra dere?
Og selv om de er sammen med dere, tilhører de dere ikke?

Dere kan gi dem deres kjærlighet, men ikke deres tanker,
for de har egne tanker..
Dere kan gi hus til deres kropper, men ikke deres sjeler..
For deres sjeler bor i morgendagens hus, som dere ikke kan besøke, selv ikke i deres drømmer?

Dere kan strebe etter å ligne dem, men prøv ikke å få dem til å ligne dere!
For livet går ikke bakover eller dveler ved i går.

Dere er de buer som deres barn blir skutt ut fra som levende piler.
Byeskytteren ser merket på evighetens sti, og han bøyer deg med sin kraft,
så hans piler skal fly langt og fort.
Vær glad over å bøyes i bueskytterens hånd, for slik han elsker pilene som flyr,
elsker han også den trygge buen.

- Kahlil Gibran, Profeten

Det disse foreldrene foretrekker her er masse penger, gratis reise og luksus.

De tenker ikke et sekund på hva ungene ønsker av fritid skolearbeid eller sosialisering.

Disse foreldrene hadde vell egentlig ikke fortjent så flotte barn som de ødelegger fremtiden for. Og noen av disse bildene viser egentlig bare alt for tynne sminkedukker :(

Gry: Det veste er at jeg tror dette er bevist innarbeidelse i vår vestelige kultur. Om du tenker på det så er de et vanlig fenomen i resten av verden. Dette med salg av barn til sexindustri og barnebruder. Så nå prøver de i innarbeide seksualisering av barn i vår kultur også. Jeg vet jo med sikkerhet at norske pedofile drar utenlands for å kjøpe seg gutter og småjenter, men hva er vel en bedre strategi en å arbeide det over til inn i vår egen kultur? Jeg mener at dette må forbys omgående.

Godt skrevet! (Som vanlig) Er fullstendig enig! Synes det er sykt å se på. Hva faen er det som skjer med verden?!?

fredmagnejohansen: En gradevis tilvenning av seksualisering i vår vestlige kultur. Har du sett de oversminkede bratz dukkene? Som barna leker med? Samme styggedom. Gradevis seksuell tilpassing av mindreårige. Takk for at du følger meg:)

Ja, meget godt skrevet!

Er selv mor til to små jenter og dette her gjør meg bare helt kvalm. !!

Carina: Da er vi på bølgelengde.

Når er det pengene som rår, har en nok av de så ofrer en ikke oppveksten til barnet. Men det blir ikke lett for henne å leve opp til forventningene. Har selv hatt barn hos Hardbraker/Pholk. Det første oppdraget fikk han da han var 5 år. Det har vært meget lærer rikt for stor å små. Robin lærte mye om tålmodighet og han elsket å se seg selv på plaketter i aviser og blader. Samtidig ble det også en god del penger av alle oppdragene å de får han på 18 års dagen.

Nå blir han 16 år og fortsatt finner han bildene i bruk hos noen. Men når en 10 åring får denne type kontrakt så kan det for bli veldig feil. Du er barn bare en gang. Et barn skal ikke være en kleshenger med sterkt fokus på sensualitet.

Robert Berg: Det er her det skiller seg, her brukes barnene som sexobjekter for salg av merkevarer. Det er ikke greit.

Så bra skrevet, Maria! Og for et viktig tema du setter søkelyset på!

Ord som barn og sexy i en og samme setning er bare helt feil!

Mette: For meg er dette langt over streken. Dette er rettferdiggjøring av at små barn skal selge klær basert på seksualitet. Sex selger også på barn, æsj.

Holy moly!!! Bildene du legger ut her er sjokkerende! Føler meg som en overgriper bare av å se dem. Bare utrolig trist at dette er tillatt. Stakkars barn som ikke får være barn.

Tor Sande: Jeg er enig, jeg finner disse bildene seksuelle selv og jeg er i alle fall ikke pedofil. Det burde forbys.

Jeg finner overhodet ikke noe seksuelt, sensuelt eller forførende i disse bildene. Jeg er enig med moren til jenta: Du må ha pedofile tendenser for å legge noe slikt i bildene. Eller du forveksler skjønnhet med seksualitet. For du kan da ikke nekte for at barn kan være skjønne, vakre og sjarmerende? Men det er noe ganske annet enn å ha seksuell appell. Solnedgangen er vakker, men den som tenner seksuelt på den, bør nok oppsøke hjelp.

Rent billedmessig ser jeg ikke annet enn småjenter som kler seg ut i mors kostymer, slik småjenter alltid har gjort, og som er en naturlig del av barns oppvekst.

Men nå vet jeg hva som ligger bak, nemlig kommersialisering av barn, og det er det virkelige problemet.

Pelle: Så du synes det er ok med en gradevis tilvenning i vestlig kultur, at man setter små barn i samme roller som voksne, med seksuelle imiterte klær og utrykk?

Du skriver mødre ikkje anser... helt seriøst som bror og onkel sier eg at de som synes dette e normalt eller greit eller noe i den duren bør oppsøke legehjelp eller en annen form for psykisk hjelp..

Maria: Nei, men jeg synes ikke bildene her er eksempler på seksualisering. Dette er kommersialisering av barn, som er noe annet, dog et mye større problem.

Småjenter har lyst til å kle seg som sine mødre og føle seg store. Hvis du synes de kler seg vel utfordrende, så er det kanskje på tide å se seg selv i speilet? Kvinner må få kle seg som de vil, men gjør lurt i å ikke glemme at de sender signaler, som også små mennesker plukker opp. Bare en liten tanke. ;)

Æsj, det er direkte kvalmt, sikkert noen perverse gamle griser som står bak det. De burde bli dømt!!

Pelle: Voksene kvinner kler seg sånn ut for og være attraktive for andre menn. Barn skal ikke være attraktive for noen. De som står bak dette greiene har nokk noen perverse baktanker.

Dere veit hva dem sier. Hva er årsaken til pedofili? Sexy barn.

Forkastelig. Hvem er målgruppen for disse reklamene?

Det kan godt tenkes at disse barna syns den slags oppmerksomhet er gøy, men de er nå barn, og når man da ikke har voksne rundt seg med gangsyn... Men så var det de penga, da.

Jeg kom over bloggen din for litt siden. Forfriskende og tusen takk for alle meningene dine som du deler:-)

Jeg er så e n i g med deg når det gjelder med barnemodeller og seksualisering.

Margrethe

Skriv en ny kommentar