hits

Livene våre tar slutt den dagen vi overser ting som betyr noe!

 

Hei kjære dere.

Alltid kjemp for det dere tror på. Legg fra dere den samfunnslobotomerte mekanismen som ikke fører oss andre veier en til slaktehusene, som sauer vi ferdes på stillhetens vei, uten noe mål og mening sloss vi for ingenting. Livene våre tar slutt den dagen vi overser ting som betyr noe. Vi lar det ferdes, lar det gå fordi,vi følger, bare driver avgårde med mainstreem. Flowsone er en behagelig kanal om man ikke ønsker å vis mot. 

Kropp og sinn danner et system. Overstimulering av psyken og understimuli av fysikken fører til en intern ubalanse, en konflik på hjemmebane. Knutepunktene må løses opp for fri flyt i nervesystemet. Nettverket fungerer ikke om man blir kuet heller ei om man blir hypnotisert. Fokuset blir der du retter blikket. Er det viktig? Det du bruker livet ditt på? Er du viktig. Betyr du egentlig en dritt, eller er du bare en dilter?

Siviliserte mennesker kan sette seg ned å debattere og komme til enighet eller fortsette uenigheten. De som er reflekterte nok kan gå i seg selv og endre sperrer. De usiviliserte bare slår hverandre ihjel, som dyr. River hverandre i filler og eliminerer problemene. Er du en slik? Eller ønsker du å gjøre en forskjell? 

 

 

Ettertanker trenger tid for å fordøyes. Ikke svar om du ikke evner å gå i deg selv. 

 

Maria 

5 kommentarer

Er for mange som har blitt miljøskada av fremmede, slik at vi ikke kjemper mot det gale.... Altfor mange går på medisiner i stedet for å virkelig våkne og ta tak i hovedproblemene. Det er så mye fantasi og tanker at hodet kriger imot kroppen virker det som..

freddy: Ja, medisinering av overstimuli henger ikke på greip egentlig. Jeg har funnet en medisin mot det selv, fysisk hard aktivitet hjelper kroppen tilbake i balanse. :)

Et sted må man dra en strek. For min del tråkket FrP over streken i går når de stemte for fengsling av flyktninger uten forbrytelse, uten lov og dom. Enslige menn skal stues inn på dårligst tilgjengelig vis, de skal få minst mulig juridisk hjelp osv. Lista deres er lang og stygg. Dette er metoder vi ikke har sett i dette landet siden Nazismen under krigen. Og det betyr at FrP fra nå av dessverre må sees på som et nazistisk parti. Rasismen deres har kommet ut i full blomst. 6 februar 2016 var en sorgens dag...

Gunnar: Hei Gunnar, jeg vet ikke hvor ille dette er i praksis, men vi har lenge sakket om å holde orden til riktig intensjon er bevist, i henhold til om de er flyktninger eller ikke. Jeg er ikke for å sette noen i fengsel, men at det er under organiserte forhold er viktig så resten av samfunnet kan føle seg trygge. Det siste vi trenger er befolkningspanikk, det er livsfarlig.

Hei, Maria.

Les du Chomsky?

Skriv en ny kommentar