hits

Jeg fikk beskjed om å skrive testamente i dag, fordi jeg engasjerer meg i asyldebatten.

Hei kjære dere,

Det har vært noen turbulente måneder i mitt liv fra jeg valgte å begynne og dele mine friske meninger med dere, har jeg vært utsatt for det meste av hat og hets. Men jeg mener bestemt om man velger å ta rustningen på og gå ut i minefeltet må man fader meg være sterk nok til å stå i skuddsonen for det man tror på. 

Det er helt naturlig at alle ikke deler samme mening som meg og bak et tastatur har folk nok guts til å være seg selv( den dårlige siden vel og merke) Disse menneskene hadde blitt satt i gapestokk og steinet eller brent på bålet om vi hadde levd for 100 år siden og jeg hadde sikker joinet dem for blasfemi, men jeg utnytter meg av muligheten til å være en stemme som gjør en forskjell. 

Jeg går ikke hjem og sipper eller knekker sammen som en liten unge fordi folk mener jeg ikke fortjener annet en å dø av hudkreft eller sy igjen fitta. Det blir bare litt for enkelt for meg å ta stilling til slike utsagn. Jeg ønsker å være en stemme som setter tabubelagte saker på dagsorden og brenner for gjennomslag av vekst og utvikling. Jeg har vært forsøkt tiet ihjel etter sterke innlegg som asylbarn blir prioritet foran norsk barn, kritikk mot røde kors, at jeg går med pels, at jeg har delt voldshistorier om min eks. Til at nå er det feil uansett hva jeg skriver om, og det ender med at det er feil at jeg puster også. Men til dere nett tøffinger, i fucking dont care about what you have to say.  Im on a Mission og det heter rettferdighet og sannhet til folket bak fasaden. 

Jeg fikk beskjed om å skrive mitt testament i dag, i mitt møte med forvaltere. Jeg har jo barn å tenke på" å plutselig Maria kan du jo falle fra", var en klar beskjed fra min rådgivere. "Hva mener du nå", sa jeg ? "AHHH, du har fått med deg at jeg engasjerer meg i asyldebatten" Det ble en høylytt latter i rommet. 

Stillheten etter ekkoet bekreftet sannheten av utsagnet. Men jeg er allikevel villig til å ta denne posisjonen. Det koster mye svette og bekymring, men jeg skal gjøre mitt ytterste. Blokkering er jeg mester på, så man skal ha ganske mange bombe tanks for å skyte denne påfuglen. Jeg ser kanskje liten og uskyldig ut når fjørene er nede, men bak dette søte lille tryne finne det uendelig mye mer en det du kan forestille deg.  

Men et godt råd fra meg, ikke gidd å blogge om du ikke tåler kritikk. 

Maria 

101 kommentarer

"Ikke gidd å blogge hvis du ikke tåler kritikk" ? Det kom fra rette ræva. latterlig !

Vrangvillig: Jepp, denna tåler mye:) Hvor er det jeg ikke har tålt mener du? Hhaha:)

Er så mange duster der ute, stå på maria!

Anonym: Takk for det:) Gjør mitt beste:)

Jeg forundres over Vrangvillig sitt utspill ovenfor bloggeieren her, Maria. Det må åpenbart foreligge dårlig med substans hos denne Vranvillige som jeg velger å sitere fra dennes blogg; Ikke bruk så mye tid på å tenke over hva alle andre tenker og mener om deg og det du gjør.

Det kan synes som om 'noen' ikke har det greit med seg selv før de får pøst ut noe dritt i andre sine blogger.

Samtidig blir det både latterlig og patetisk når Vrangvillig tydeligvis bruker tid på å nettopp mene om andre.

Synne: Mange har en dårlig uvane med å gjøre fra seg på andres blogger eller rett og slett snylte på bloggen min i håp om at noen skal lese deres egen:) Takk for støtte søte Synne:) Jeg setter pris på deg:)

Kjære Maria

Helt seriøst,jeg har lest bloggene dine,jeg føler du har

veldig lite å bidra med. Hadde jeg vært deg hadde

jeg begynt å skrive om noe seriøst

Jon Dahl: Kjære deg, vil du møtes til en kaffe?

Du har mye å bidra med maria, er vel derfor noen lar seg irritere. Vil bare vise et innlegg i Aftenposten, fra ei som har vært på lesvos - om de frivillige godhetsposørene :) Dette vet vi jo, at det viktigste er å vise seg selv frem i sosiale medier. (Om flyktningene trenger å bli reddet i land av en horde frivillige, og mottatt med varme klær etter en kort båttur i rolig sjø og 35 varmegrader - er jo et annet spørsmål) www.aftenposten.no/meninger/Hvem-er-det-egentlig-vi-hjelper-Er-det-oss-selv-og-vart-image_-eller-er-det-flyktninger--Louise-Krger-8343544.html?xtatc=INT-36-%5B2%5D

Anonym: Jeg skal sjekke den ut. Takk.

Maria :) Nei, dette mennesket har trolig stusselig med klikk på sine nettsider.

Jeg ønsker deg og dine kjære en fin kveld! :-)

Du har skrevet at du er bipolar en gang.

Er du hypoman for tiden ?

Blomst: Hei. Ja det stemmer. Jeg skrev videre at jeg holder meg i sjakk med trening:) Så det er under kontroll.

Vet ikke om jeg elsker eller hater og lese bloggen din. Er så enig i så mye du skriver og har sendt mange linker videre. Som meg blir de man sender det til så provosert at de ikke klarer lese alt. Hvorfor får ikke disse som setter reglene her i landet opp øyene? Har med flere venner tenk om dette er noe vi vel sette barn inn i for det er en skremmende tanke hvordan dette kan gå. Og til alle som skal hate så har jeg hatt nok opplevelser til å være redd for utviklingen.

Linn: Jo, jeg kan relatere meg til det du skiver. Jeg setter ting på spissen for å provosere til handling. Derfor er mye av det jeg skriver støtende på mange og det beklager jeg. Men det er viktig å lufte vanskelige og tabubelagte temaer også, det muliggjør vekst på disse områdene:). Setter pris på at du følger med og deler.

Stå på min venn. De stygge kommentarene viser bare at sosialistene ikke er så sosialistiske likevel,folk uansett politisk retning som kommer med slike kommentarer er små mennesker :-)

Mann: Enig. Man skal syke ganske lavt for å skrive så mye urelevant dritt. Men enklest å bare overse det og forsette fremover:)

Bente Eidissen

Bente Eidissen

Stå på, Maria!

Du er ei fantastisk dame, og vi er mange som deler dine meninger.

Bente Eidissen: Godt å høre:) Takk for støtte.

Jeanette mørk

Jeanette mørk

Stå på. Synnes du er tøff. Leser bloggen din nesten væe dag . Følger deg på snapp. .. bein i nesa har du...😄😄

Hilsen 3 barns mor 😄

Jeanette mørk: Takk fine du:) Ha en flott dag:)

Vedder bra mye på at Vrangvillig er en blodrød sosialist :D

Remi: Vi kan anta. Han må nesten få mulighet til å forklare seg selv litt bedre om han ikke druknet i selvkritikk fella. :)

Stå på! Digger deg. Herlig blogg å følge. Befriende å lese en ærlig og interessant blogg. 👍 Heier på deg! 👏🏻

Fred Magne Johansen: Takk, så utrolig hyggelig å høre;)

Et godt råd fra meg: ikke gidd å blogge hvis du ikke behersker rettskriving.

Anonym: Fordi? Haha, skal stavekontroll politiet stoppe meg;)

Sina Staes Janevska

Sina Staes Janevska

testamentet? i din unge aldre? :O ... du skriver jo bare sannheten som den er jo.. hvem har truet deg? anmeld det !

Sina Staes Janevska: Får masse trusler og annmelder , men politier henlegger bare dessverre;(

Stå på Maria! Jeg heier på deg fra havet 😁

Svein løvtangen

Svein løvtangen

Du står for dine meninger og står for det di sier.

Du er tøff som fronter dette alvorlige angrepet på våre verdier og menneskeverd syn.

Et ord jeg har og si til deg Maria.

RESPEKT and keep up the good work.

U go girl😊

Svein løvtangen: Tusen takk;)

Stå på Maria 😊😊

Full støtte og medkjemper fra meg 😊

Mette Rushfeldt

Mette Rushfeldt

Stå på du har min fulle støtte og er steintøff. Ønsker deg en fin helg.

Mette Rushfeldt: Hjertelig takk;) Ha en flott dag;)

Sånn skal det ikke være, vi har alle våre meninger i innvandring saken og andre saker. Du og jeg står nok langt fra hverandre hvordan innvandrings saken bør løses,men jeg respekterer dine meninger og du skal absolutt ikke skrive testamente men fortsetter å engasjere deg og fronte dine meninger og dine synspunkter. Lykke til videre

Morten: Takk for det, ser frem til konstruktive diskusjoner fremover;)

Stå på Maria,vi trenger slike som deg!

Guldis: Tusen takk for støtte;)

Jens Inge Egeland

Jens Inge Egeland

Hei Maria,du har min fulle respekt,du har mange som står med deg,og når det gjelder disse nett trollene med falsk profil så er disse bare tapere som ikke tåler å høre noe som ikke er politisk korrekt. Takker for at du er den du er. Mvh Jens

Jens Inge Egeland: Tusen takk;) Det er hyggelig å høre;)

Sina Staes Janevska

Sina Staes Janevska

arg.. har du ikke en god advokat da? må da finnes NOE som taler din sak Maria <3

Sina Staes Janevska: Jeg overlever;)

Maria...du har min dypeste respekt i ditt engasjemang...stå på.

Dag Tulloch: Tusen takk Dag;)

Du vet at du pirker på litt såre og viktige temaer når du får disse reaksjonene.

Å få uvenner er bare ett tegn på at du har hatt egne meninger, folk som ikke har uvenner har heller aldri hatt egne meninger.

Kenneth: Det er sant;) Trist at det er slik .

Morten Alexander Olsen

Morten Alexander Olsen

takk for at du gjør det du gjør å er den du er. du er et fantastisk menneske som har mye bra å komme med. fortsett med det.

Mvh Morten

Morten Alexander Olsen: Hjertelig takk for utrolig varme og gode ord;)

Hei Maria☺All respekt for at du sier rett ut h a du mener.Er så festlig at alle de som skal være så tolerante og inkluderende blir så agressive og er du ikke enig med venstre siden så skal du jaggu hudflettes og hengest ut som et forfærdelig ondt og dårlig menneske.Det irriterer livet av meg at vi ikke skal få lov til og si hva vi mener engang uten og bli angrepet og latterligjort.Tilogmed om du har en skrivefeil så er du idiot og burde tie stille.Ære være deg Maria som driter i hva som blir sakt om deg og du bare kjører på.Det trengst sånne som deg som tør og si hva både du og mange andre mener☺Stor klem fra en som har valgt og flytte fra mitt elskede Norge og ser med gru på hva som foregår både i Norgen og resten av europa.

Finn erik: Sier som Braveheart, you can take my life but you can never take my freedom:) (of speech) Maria

Maria, din stemme teller tydeligvis, siden du får trusler i retur, en måte og se det på.

Og disse som kommer med slikt er tapere, og de begynner vel og føle bakken brenne under seg, etterhvert som det går opp for flere og flere, att Europa så absolutt ikke har noen mulighet til og redde hele verden uansett.

Vi er knappe 5% av verden, noen burde ta innover seg det faktum, men de har tydeligvis tungt for akkuratt det.

Dermed trengs det slike som deg, synes du er skikkelig tøff, nøl aldri med og ta kontakt om det skulle være noe du trenger litt hjelp til, vi er mange som støtter deg... :-)

Gunnar: Hjertelig takk for støtte:) Plutselig tar jeg kontakt:) Ingen kan klare alt alene, man trenger et godt tem for å lykkes:)

Så umoderne du er da Maria. Om du har opplevd hets så skal du sippe over en dobbeltside i Dagbladet, påstå det dreier seg om tusenvis av meldinger og rette pekefingeren mot alle meningsmotstandere og påstå de har skylda.

Men siden du ikke heller mot venstre så er det vel mulig du heller tar ting med fatning :D

Ha en berikende Helg!

Mona: Er av den rase som går andre veien en resten muligens. Sipping har jeg ingen ting til overs for. Negativitet avler negativitet og en kortslutting med selvironi kan fort stoppe frekvensen:) Ha en flott helg du også.

Aldri lest bloggen din før, og ble positivt overrasket. Her forventet jeg å finne en Sofie Elise nr 2, men gud så forfriskende å lese noen som skriver hva vi alle tenker. Denne likte jeg :)

Lillemeg: Tusen takk, det var hyggelig å høre:) Følg med på friske meninger i hverdagen:)

Hei Maria.stå på,og la ytringsfrihet bestå,og ikke ties ihjel..en gang må nok være nok...når den norske befolkning ikke har noe verd i eget land,og det gjelder på alle plan..stå på

Trøst deg med at du vet du har rett. La de politisk korrekte strutsene fortsette å leve inni sin lille plastboblé.

Toby: Jeg ønsker handlingskraft fra politikerland. .

Hei 😀

Jeg har aldri lest dine blogger Maria

Men jeg har sett deg på god morgen Norge 😀.

Ærlighet kommer fra tota plæjer jeg å si. Å takk han over skyene for at det ble mange av oss som Har Mot til å si ifra.

Og hvorfor skal en rygge eller gi seg bare en har en mening ikke alle deler ( der detter jeg ut mange ganger) For alle mener noe, å der stopper det for mange 😮. Jeg skal vite hvor jeg har folk. Å det veit jeg ikke hvis en ikke har evne til å snakke, si og mene, uten å gjemme seg. Det er ikke min feil at enkelte legger såå mye energi i å missforstå noen enkle setninger. Stå på 😊. Det ble en ny tilhenger 👍

Monika: Takk, det var hyggelig å høre. Jeg er engasjert i samfunnsakene bak fasaden. Så der det stopper for mange, ønsker jeg å ta dialogen videre. Du vil se og høre mye tabu og slikt vi ikke snakker om språk fra meg:) Fremover:)

Hei Maria,

i en tid har jeg fulgt med det du skriver og blogger om og jeg må innrømme at jeg selv sier det jeg tenker.For mange blir det helt feil,men så er kanskje de av en helt annen oppfatning.

At du skriver at man ikke skal blogge hvis man ikke tåler kritikk,så er jo livet et bevis på akkurat det.Du og jeg vil leve våre liv uten at noen skal fortelle at måten er feil,men de ønsker å styre oss i riktig retning,for dem.

Veldig bra at du finnes.;)

Morten: Fint å høre at jeg motiverer til handling, det vil øke din selvfølelse betraktelig. Vi er ikke amøber, men selvstendige høyt intellektuelle individer som har uendelig mye å bidra med:)

Tim Mathiesen

Tim Mathiesen

Flott! Bare stå på du Maria. Mange støtter deg.

Tim Mathiesen: Takk, det betyr mye:)

Sivert Sæterbø

Sivert Sæterbø

Denne uken har rettsstaten Norge gått til det skritt at politiet, dvs den 2. og utøvende statsmakt, har oppsøkt adresser der folk har benyttes av Paragraf 100 i Grunnloven, dvs loven om Ytringsfrihet og advart disse mot å bruke ytringsfriheten sin i fremtiden.

Her er paragraf 100: "Ingen kan holdes rettslig ansvarlig for å ha meddelt eller mottatt opplysninger, ideer og budskap med mindre det lar seg forsvare holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelse i sannhetssøken, demokrati og individets frie meningsdannelse. Det rettslige ansvar bør være foreskrevet i lov.

Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver. Det kan bare settes klart definerte grenser for denne rett der særlig tungtveiende hensyn gjør det forsvarlig holdt opp imot ytringsfrihetens begrunnelser.

Forhåndssensur og andre forebyggende forholdsregler kan ikke benyttes med mindre det er nødvendig for å beskytte barn og unge mot skadelig påvirkning fra levende bilder. Brevsensur kan ikke settes i verk utenfor anstalter.

Enhver har rett til innsyn i statens og kommunenes dokumenter og til å følge forhandlingene i rettsmøter og folkevalgte organer. Det kan i lov fastsettes begrensninger i denne rett ut fra hensyn til personvern og av andre tungtveiende grunner.

Det påligger statens myndigheter å legge forholdene til rette for en åpen og opplyst offentlig samtale."

Det politiet har gjort denne uken må man tilbake til okkupasjonen av Norge under 2. Verdenskrigen for å finne noe lignende.

I tillegg har det skjedd noe annet denne uken som også reduserer ytringsfriheten. Som et resultat av at politiet har gått til det skritt å skremme folk fra å ytre seg gjennom å komme hjem til de, ha de fleste lokalaviser i all hemmelighet rottet seg sammen og innført et nytt kommentarsystem som bare er åpent for kommentarer i arbeidstiden.

Igjen kan vi sammenligne Norge med stater vi helst ikke liker å være i samme rottereir med. Dette har skjedd som en direkte følge av den oppskrytte "Arabiske våren" som vesten trykket til sitt bryst, og klappet i hendene for at muslimene skulle starte noe de burde ha visst konsekvensene av..

Så hva vil den lovgivende makt foreta seg ?

Sivert Sæterbø: De prøver å holde samfunnet i a4boksen. Det er farlig med anneledestenkere og selvstendig tenkning skaper støy og uorden. Så da er det enklere å gi disse menneskene som mener noe munnkurv for å holde samfunnet i sjakk. Sjakk matt!

Kyrre Fjeldvik

Kyrre Fjeldvik

Sterke stemmer trengs mer enn noen gang. Stå på. Veldig bra!

Kyrre Fjeldvik: Takk for støtte:)

Hei jeg stemmer selv FRP å har fått høre mye dritt i fra folk som stemmer f,eks AP,KRF, åssen stor egoist og rasehater jeg er som har slike meninger du skriver om,JA svarer jev viss det å elske sitt eget land å være patriot,greit jeg er rassist og egoist. Stå på norge trenger mere folk som deg og Hege storhaug.

timmy: Norge må lære seg at de mennesker som har vokst opp i vår vestlige kultur deler samme tankesett som oss og er ikke representative for den muslimske kultur. Hudfarge har ingen betydning. Det er tankesettet som er nøkkelen til krig eller fred. Så her ligger det rasistisk dilemma. Jeg ønsker alle mennesker godt, men ikke på bekostning av mine egne om du forstår meg rett.

Hadde jeg vært deg Jon Dahl, hadde jeg ikke giddet å lage avsnitt midt i setninger...

Sånn som

dette her

Gleder meg til å lese bloggene dine :) Jeg blogger en del om sånne ting folk kan bli hårsåre av jeg også....vet du åssen jeg kan få flere lesere? Jeg prøver å si ting jeg mener så rett ut og ærlig som jeg kan..og da kan ett voldsomt sinne komme over meg når jeg tenker på det jeg beskriver..Kanskje jeg blir fengslet for det snart, men det driter jeg i fordi jeg mener sannheter og ytringsfrihet kommer først.. kagg.no heter bloggen min på blogg.no kanskje vi snakkes i en annen kommentar senere og :)

freddy: Synliggjøring er nøkkelen til lesertall over en periode før du får faste lesere. Jeg bruker facebook mye. Du må sørge for å være aktiv i kommentarfeltene selv selvfølgelig:) Instagram, snapchat og twitter er også gode verktøy.

Du er rå!!! Godt noen har guts, stå på for det du brenner for 😊

Daniel: Takk, det skal jeg gjøre:)

Bare stå på og skriv , vi lever i et samfunn der det faktisk er lov. Men du må og vite at det viktigste for mange er og lese om at en ikke skal legge sjokoladen i kjøleskapet :-) Jeg har og ofte utblåsninger på Fb... om alt fra folk som tømmer bikkja si der barn ferdes og leker, til politiske saker... sjelden noen bryr seg... folk er så likeglade... det er viktigere med sport og at tv kanaler er fraværende.. deilig at det finnes noen som deg :-) God søndag !

Trond Norli: Takk Trond;) Ja, på tide å rette fokus tilbake på viktige faktorer av livet. Blir nok lite rosa blogging på meg, mitt ønske er å utfordre litt, slik vokser komfortsonen til mine lesere også;) Selvstendig tenkning er mangelvare.

Pål Andor Østvold

Pål Andor Østvold

Godt jobbet, stå på videre. Kom gjerne på mine facebook sider under samme navn og du vil få store mengder informasjon om hva som virkelig skjer :)

Alle kan lese, men bare venner kan kommentere :)

Mvh Pål Andor Østvold

Uavhengig bystyrepolitiker i Sandnes bystyre

Pål Andor Østvold: Jeg skal sjekke det ut, send meg gjerne linker på facebook:)

Hei Maria.

Mens andre bloggere stenger kommentatorfeltene sine for tilbakemeldinger, så leser du alle og besvarer dem. Det står det respekt av.

Jeg synes også at det er tøft at du tør å si det de aller fleste mener; selv om det er politisk ukorrekt. Det står det enda mer respekt av.

Det er sikkert enormt mange som er misunnelige på deg, med tanke på at du er vakker, rik og intellektuell. Det gjør at det er enda vanskeligere å stå frem med egne synspunkter. Det vil være mange som er imot deg, fordi de tror at du bare er et glansbilde; ikke et menneske. Det gjør det dermed vannvittig imponerende det du holder på med. Stå på - det er mange som støtter deg og det vil bare bli flere og flere!

John Morgan: Ja, som du sier blir det et evigvarende bevis problem. Hva er min intensjon og hvorfor blogger jeg? Jo , jeg skal fortelle litt om det. Jeg er en anneledestenker, en som liker fremtid og vekst. For mye likhet skaper stagnasjon i samfunnet. Det er anneledestenkerene som baner nye veier i nevrologien. Jeg er her for å utfordre, jeg er her for å sette vanskelige tema på agendaen, jeg ønsker åpenhet og ærlighet bak fasaden. Med mine innlegg ønsker jeg å skape et forum for diskusjon som fører til vekst og bærekraft i en verden av ubalanse og dårlige verdivalg. Vi er bare mennesker, men vårt sinn og vår kropp henger ikke lenger sammen, vi er i intern konflikt med oss selv, balansen er fraserende, vi blir sykere og sykere av overstimuli av psyken og sykere og sykere av understimuli og feilernæring av fysikken. Vi må ha endring på flere nivå. Jeg er kun her for å lufte problematikken. Få folk til å tenke og handle:)

Det er ikke mange norske blogger jeg gidder å lese. De fleste stinker av PK, og det må de nok også der de ligger i spagat og strekker seg etter pengene. Det slipper heldigvis du og det mener jeg slår ut positivt på bloggingen din. Stå på videre du Maria!

Lars Harald: Takk for fine ord:) Jeg fortsetter å jobbe fremover.

Dessverre så består vår befolkning av en anseelig andel av landsforrædere og venstreekstremt avskum. Som ikke har noe forhold til samfunnsoppbygging eller miljø eller Norsk kultur osv. osv. Det er nok disse som lufter sin personlighet på din blogg. Da vet du at det du skriver er sant og riktig.

Eide: Jo, jeg har både og . Og er ikke redd for motstand. Jeg er politisk ukorrekt og står og taler for det jeg mener. Jeg er aldri nøytral og vil gå i døden for min rett til yttring. Så sikket lurt å skrive det testamentet.

Max Hermansen

Max Hermansen

Vi står opp imot en mektig fiende.

Hadde det nå enda vært en debatt hvor muslimer og deres venner hadde kommet med saklige argument en kunne svart på. Slik er det dessverre ikke.

Derfor er det enda mer grunn til at flere står frem og sier det som det er.

Det er enormt mye som står på spill; hele fremtiden til alle oss her i Norge. Da kan vi ikke bare stå og se på.

Mange takk for det DU gjør, Maria!

Max Hermansen: Vi får vel presse litt mer på om åpen tale og oppfordre til at noen står frem å forklarer hva som ligger i denne religion og kultur, hva som står er en ting men hvordan handlingen blir utført er noe helt annet. Jeg skal oppfordre en annen blogger til å snakke litt mer åpent om han tør. Mener han er muslimsk.

Hei! Idag er jeg 16 år gammel, jeg eg engasjert i asyldebatten, men har desverre ikke så mye å bidra med da jeg bare er 16 år, alle sier jeg er for ung å blabla, men det de ikke forstår er at det er nettop min genrasjon som vil ha barn som blir født inn i dette, noe som jeg synes er uakseltabelt. Landet vårt har skuffet oss, setter alltid asylbarn eller asylvoksne for den saks skyld over egne lansmenn. Jeg vet at det er mange unge som endten har planelagt og flytte til et annent land eller aldri få barn så lenge denne "krisen" er tilstede. Jeg har valgt det første, for barna mine skal få leke ute uten at jeg må være redd. Dette er galt, et så lite land som norge kan ikke redde hele verden, så stå på! Et dytt av landsmennene kan gi stort resultat! Håper alt det beste for deg og dine!

Maja: Du har et poeng. Dessverre er de fleste politikere i Norge det jeg kaller litt evneveike og tør ikke å mene noe i fare for å miste stemmer, de skifter ham like fort som de gror ny hud for hele tiden å tilpasse seg og godgjøre folket. Her tråkker de kraftig i salaten og det vil få fatale konsekvenser om ikke Listhaug får kontroll på situasjonen. Ikke slutt å bruke din stemme, den vil telle masse i fremtiden:)

Leif Jakobsen

Leif Jakobsen

Forstår at man kan bli litt lei sånne som "Vrangvillig" som ikke har baller nok til å stå fram med sitt eget navn engang. Stå på Maria - vi trenger folk som tenker med hodet, og ikke bare følger strømmen av følelser.

Leif Jakobsen: Takk for det.)

Andre Edwardsen

Andre Edwardsen

Hei Maria!

Tror du vil finne dette interesant : infowars.com søk sexodus, dette handler om å kjempe en krig på flere fronter,dette er en.

Kjente krigsstrateger fra historien har gjennomført sideangrep på fi,hvis du følger meg. Lurer du på noe ta kontakt.

Deler sexodus på face søk T.Andre Edwardsen

Referanse på hvem jeg er får du hos Ulf Leirstein og andre.

Du gjør en kjempe jobb, håper du kan brenne det testamentet ditt og leve meget lenge.

Mvh

Andre Edwardsen

I dag hvor Norge er truet med fullstendig ødeleggelse på sikt på grunn av politikere som fullstendig mangler bakkekontakt og har glemt at de faktisk er folkets og landets tjenere, teller hver eneste stemme som sier denne utviklingen imot. Bare det å stå opp og nekte å bøye seg er noe som i seg selv betyr mye. At man i tillegg har noe vettug å si er en ekstra bonus. Når fornuft og logikk konfronterer blind politisk korrekt ideologi og ønsketenkning, er de sistnevnte bestandig dømt til å ende opp som den tapende part. Av den grunn viser mange sitt sanne jeg og tyr til hetsing i stedet.

Du vil kanskje ikke bli løftet frem av media på samme måte som bloggere som støtter dagens katastrofale innvandringspolitikk og sier imot kritikerne, men ut i fra responsen å dømme, når du ut i alle tilfeller.

Ikke la deg lure av ord som flykningskrisen, som egentlig er en folkevandringstrussel, da media er vel bevandret i nytale.

Desto flere som står frem og er eksempler til etterfølgelse, jo lettere vil det bli for andre som også har "forbudte" meninger, selv om disse faktisk deles av majoriteten av befolkningen. Noe blogg har jeg ikke startet enda, hverken under ekte eller falsk navn, men er så og si klar til å "komme ut" hva meninger angår (har allerede signert en del opprop og kampanjer under fullt navn). Når det å stå frem med meninger som en gang ville blitt applaudert som sunne og jordnære i dag blir forbundet med frykt og skam, er det på tide å ta de sunne meninger tilbake.

Skriv en ny kommentar