hits

Sexdebatt mellom bloggere.

Hei kjære lesere.

 

I morgen braker det løs med sexdebatt i ukes slutt på NRK P2.

Jeg har klart å mobbe på meg halve Norge med å gå ut med at jeg er imot planlegging av sex. Sex burde anses som en nytelse, en lyst og ikke en plikt. For meg får jeg assosiasjoner til en jobb når man må krysse av i kalenderen for å få klemt det inn i hverdagens trange og stressende skjema. 

Maria Høili lyst vs Tine Monsen plikt. 

Tilrettelegging er nøkkel til suksess. Og for meg er nærhet og kos noe som fører med seg sex. Hovedproblemet mellom kvinner og menn i de seksuelle behov er at kvinner vil ha emosjonell nærhet og bekreftelser, mens menn er litt mer primitive og vil ha utelukkende nytelse. Så om man er god på å kombinerer begge behov vil man aldri gå lei. Det er viktig at man muliggjør sexen. Istedenfor å sitte oppå å se på tv til langt på kveld, kan man heller se en film eller lese en bok i sengen. Nakenhet samme fører til noe mer, som regel. 

Så da blir den en spennende catfight i i denne aktuelle debatten i morgen.
Maria 

 

11 kommentarer

Er ikke planlagt sex lite spennende? I morgen klokka 21:30 skal vi knulle?! En spontan kjappis, som kommer som lyn fra klar himmel bør vel tenne de fleste mer...

Vargas

vargas: For meg faller det naturlig å villa ha sex så jeg skjønner ikke problemet?

Så enig! :-)

"Hovedproblemet mellom kvinner og menn i de seksuelle behov er at kvinner vil ha emosjonell nærhet og bekreftelser, mens menn er litt mer primitive og vil ha utelukkende nytelse."

Prøvde å forklare akkurat dette til en(Platonisk) venninne av meg en gang.Hu ble drit sur, hylte opp om sjovenisme osv.Mens jeg prøvde å få henne til og forstå at vi bare er skapt forskjellig

Mener det samme som deg her,planlegging av sex er ikke noe gøy.Men funker vel for noen da, antar jeg

phantomblue: Vi kan jo ikke kjempe mot vitenskapen , det blir nytteløst.) Det er derfor vi er i den situasjon nå at folk søker andre( en på hjemmebane), fordi det foreligger ingen forståelse for forskjellen mellom kvinner og menns behov. Sex er grunnleggende fysiologisk behov, mister man dette mister man en del av sitt menneskelige følelsesregister.

Er så enig med deg!

Advarsel�� Ingen under 16 år skal ha sex og kunne ha sex. Kjempe alvorlig og straffbart��

Anonym: Burde jeg sakt det mener du?

Er dette en aktuell debatt? Kan ikke folk bare gjøre som de vil eller som passer best?

Tror uansett det ikke handler så mye om lyst, men om tid eller mangel på det. Mange par som er travle og ikke har hver ettermiddag/kveld sammen i sofakroken. Da er det sikkert lurt å sette av/avtale tid til å være kjærester så får det ene lede til det andre.

Skriv en ny kommentar