hits

Norge har en stygg uvane med å beskytte overgripere.

Hei kjære lesere.

Er det unormalt å føle frykt for fremmede kulturer og grupperinger av mennesker som gang på gang har bevist at kvinner og barn er mindre verdt en deres egen lyst? 

For å ikke generalisere hele verden utenfor vår egen, så tar jeg likevel steget utenfor den samfunnsaksepterte komfortsonen å klarer å se realiteten og trekke en parallell til aksept for undertrykkelse av medmennesker. Organisert kriminalitet og brutale overfallsvoldtekter er det jeg personlig frykter mest. Nå som VG offentliggjorde tallene på 77%mannlig innvandring i 2015 så reiser busten seg på ryggen. 

Å si sannheten kan bli for ekstremt for mange. 

"De er jo som deg og meg", sier godhetsrytterene. "Nei, de er ikke som deg og meg". Jeg skal forklare hvorfor. Når man er oppvokst med en overordnet tro at deres aller helligste og deres undersåtter av religiøse ledere aksepterer fenomener som å forgripe seg på barn for egen nytelse, så er det så langt unna hva vi i vår villeste sinnsbeherskelse kan akseptere. Jeg er ikke en sint hvit kvinne som hater utenlandske menn. Jeg mener det er en vesentlig forskjell på hvor disse mennene har vokst opp og hva de har lært på veien. Kultur og religion danner menneskelig adferd. Vi kan ikke forvente at de tenker som oss når de har lært å tenke på denne måte. Blottet for empati. Å avvenne en slik tankegang kan være meget utfordrede. Jeg biter meg merke i at feministene kjemper for intergrering av denne tankegang og sier at hvite menn ikke kan skjule seg bak at de ikke ønsker deres kvinner og barn overfalt og voldtatt, hva slags verden lever man i lurer jeg på? 

Norge har en stygg uvane med å beskytte overgripere. Her får de hemmelig navn og adresse og ingen får vite hva de har gjort om de har begått kriminelle handlinger. Dette er de kriminellets paradis. Blir ikke dette litt som at samfunnet tilrettelegger for overgrep? Ikke kan man skjule seg bak lovligheten av disse handlingene i hjemlandene heller når regelverket er like strengt som vårt eget, men likevel pågår dette med aksept fra religiøse ledere? 

Kvinner som blir voldtatt av asylsøkere velger å ikke anmelde på bakgrunn at de ikke ønsker å forverre situasjonen til disse stakkars menneskene som har vært igjennom så mye grusomt. Så da kan aksepten for at de får trøste seg litt med deres kropp være en selvfølge? 

Hvem er det som står å jubler og flagger når etniske menn blir hengt ut for overgrep? Det er de mennesker som prøver desperat å beskytte utenlandske overgripere. Jeg er ikke rasist eller antifeminist. Heller ei høyre ekstrem fordi jeg ønsker trygghet for meg og mine medsøstre. Å akspetere denne utenlandske kultur og hva den fører med seg av styggedom kommer jeg ALDRI til å gjøre. Toleransen har blitt en munnkurv i asyldebatten : 

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Toleransen-er-blitt-en-munnkurv-i-asyldebatten--Kristin-Nesse-Thue-20-8341923.html 

Nå ser vi lyspunkter med at Norge åpner lommeboken til tilretteleggelse for vekst i egne land. Så da håper jeg med dette at vi stenger den frie flyt som har pågått nå så alt for lenge. 

En fordom er en dom som er forutbestemt før saken er kartlagt, i dette tilfelle så føler jeg vel at det ligger til rette nok bevismateriale for at vi ikke kan la dette fortsette. Maria 

34 kommentarer
Mette Rushfeldt

Mette Rushfeldt

Hei Maria

Jeg ble i går slettet av et familie medlem fordi jeg har trykt liker og sagt min mening på FB .Det hadde jo med berikelsen til AP og SV som kom over Storskog. jeg menner at det er bedre å hjelpe dem der de kommer fra enn å få alle hit,greit å hjelpe dem i hjem landet og da kan en hjelpe flere. Her kan ikke norske damer gå i fred uten å bli taffset og atpåtil få skylda at de fritt villt og de gjør som de vill. Vi er urene ,vanntro og hele pakka og da skjønner jeg ikke at de vill hit. Men politikerne tar de inn i snilismens ånd kardemomme lov. Vedkommende som slettet meg mente at jeg ikke skulle hete det etternavnet fordi det var ikke det verdig etter mine uttalelser. Vedkommende er jo sv og det sier jo alt.Du skal vite at jeg støtter deg og synes du er tøff. Jeg er stolt av deg og at du er fra Plankebyen.

Olav K Hageberg

Olav K Hageberg

Godt det finnes unge kvinner som tør og vil skrive om det som ikke er politisk korrekt i Norge i dag. Du skriver godt og får frem poengene på en fin og forståelig måtte. En stor takk til deg fra en bestefar.

Eg trur eg kan påstå at dei som vel å ikkje anmelde voldtekt gjer det pga frykt og ikkje sympati. Det er kanskje mange asylsøkarar som voldtek, men det er så mange fleire som ikkje gjer det. Uansett kva religion, hudfarge osv ein voldtektsmann har er det ikkje det som betyr noko, det er det faktum at han er ein voldtektsmann. Ingen burde oppleve å bli stempla som ein som voldtek med mindre det er sannheita, difor er sånne fordommar skumle å ha. I nokre tilfeller, kanskje til og med mange, vil nok fordommane stemme .. men alle dei gongane dei ikkje gjer det burde vere nok til å forstå at vi ikkje kan tenkje på den måten. Vi må behandle alle menneske med respekt, toleranse og aksept.. heilt til dei eventuelt gir oss ein grunn til noko anna.

Inger Lise Nymoen

Inger Lise Nymoen

Det var en befrielse å lese at en ung blogger viser så mye vett og forstand. Hun er forøvrig et unntak. Andre virkelighetsfjerne og "idealistiske" bloggere, bør unngå å kommentere noe som helst politisk. De er "rosa" i hodet, og bør holde seg til make-up og moter. Når de forsøker seg i "flyktningedebatt" og/eller islamdebatter, så går det helt i ball. Og de blir stående igjen som evnevike småunger.

Mette Rushfeldt; Beklageligvis er du ikke alene om å bli stigmatisert for dine meninger på dette området. Jeg har hørt om andre som er blitt slettet av angivelige 'venner' på FB av samme grunn. Da er temaet virkelig ille og betent.

Vi blir tutet øyne og ører fulle av hva som er PK, og nåde dem som ikke adlyder de normer som gis. I praksis har vi ikke særlig med valgmuligheter i forhold til det som skjer, og jeg liker det dårlig for å si det forsiktig. Nå får jeg snart naboer tett innpå i et godt etablert villaområde, og det skal være ureturnerbare unge menn fra Eritrea. I en liten dialog med kommunen om temaet så får jeg vite at de omtrent blir 'diktert' å motta et stort antall flyktninger. Jeg velger å ikke helt tro på en slik påstand, men at den blir brukt for å unngå kontroverser i forhold til folk som opplever seg påtvunget en ny livssituasjon som i verste fall setter betydelige begrensninger i følelsen av trygghet i sin hverdag.

I nyhetsbildet står det i dag å lese at Norge vil yte store pengebeløp til Syria. Flott, tenker jeg! ( - og Maria ;-) På en slik måte kan vi nemlig bidra til hjelp der folk er, noe som åpenbart er best for alle parter.

For meg er dette helt åpenbart. Det skjer ikke bare med asylsøkere som begår kriminelle handlinger, vi finner dette fenomenet i alle kriminelle segment. De får beskyttelse fra staten og tatt hånd om. Mens offerere må kjempe for støtte. Ubehageligheter skal ikke ut i lyse. Det er slik de hindrer befolkningsopprør.

Voldtekstproblematikken er tilstedeværende hos utenlandske og norske menn. Norske menn om voldtar er ofte venner av offeret, og derfor anmeldes det ikke. Utenlandske menn er overrepresentert på statistikk ved overfallsvoldtekt, og mye blir dessverre ikke anmeldt.

De som kommer hit med et nedlatende kvinnesyn må selvfølgelig lære, men heldigvis er det faktisk de færreste som har det sånn. Det er absolutt ikke vanlig med barneekteskap i Midtøsten, men dessverre ser man tilfeller. Synes man bør jobbe med å forby barneekteskap på globalt plan, og ikke utelukkende peke fingeren på bare de som kommer til Norge.

Vi må tørre å se utfordringene med ny kultur, men vi må også huske at de aller færreste er voldtekstmenn med nedlatende kvinnesyn, akkurat som de færreste nordmenn er voldtekstsmenn med nedlatende kvinnesyn.

Denne er verdt å lese. http://observer.com/2016/02/the-totalitarian-doctrine-of-social-justice-warriors/

Sina Staes Janevska

Sina Staes Janevska

det er ikke Norge i seg selv, men det er de forbannade PK/sosialistene ..... loven vår er jo egentlig krystall klar den

Sina Staes Janevska: Loven er klar, men det sitter jo ikke bare sosialister å bestemmer. Så det er noe som er alvorlig galt her.

Sina Staes Janevska

Sina Staes Janevska

jepp, det er noe fundamentalt galt her.. har sett det for lenge dess :(

Du har mange kloke holdninger Maria på mange områder. Selv om jeg ikke er av din aldersgruppe syns jeg det er fint at også folk fra Kråkerøy og Fredrikstad setter kloke synspunkter på kartet. Heia Fr-stad neste sesong...

Det er noe som er alvorlig feil med mye ifbm innvandringen. Ikke får vi sendt tilbake de grunnløse til Russland, og vi er tafatte hele veien. Vi er vidåpne for muslimene, og dette vet de altfor godt, dessverre. Dere som står frem med navn, og tør å stille noen spørsmål, er tøffe! Det er faktisk ikke "lov" å stille spørsmål, da er man rasist ifølge de naive. Og de har ofte makt til å gjøre livet rimelig surt for de med en annen mening enn den korrekte. Hvordan kunne vi havne så skeivt ut?? Hvorfor kan alle rakke ned på etnisk norske og få stjerne i boken? Hvorfor er alt vi gjør feil og alt de gjør, riktig?

Ellen Gulliksen

Ellen Gulliksen

Flott skrevet Maria. Er så enig med deg.

Kenn Martinsen

Kenn Martinsen

Hei kjære lesere og Maria.

Problemet vi har nå er at enkelte politikere tror alle er som etniske. Når USA og koalisjonen skapte IS for å fjerne president Asssd og ikke klarte det var flyktningstrømnen ett faktum. en konsekvens av vestlig intervensjon. Når det er sagt,så kom flyktningene for alvor i samme moment som Russland begynte sin kampanje. Mao, Europa har allerede tusener, kanskje titusener, av jihadister i Europa. Ang flyktningene så er det umulig å sympatisere med de da de bedriver grov kriminalitet og er generelt ekstremt bortskjemte. Opprør pga dårlig internett, kaster mat, frukt for de vil ha penger. Nei, når de da dreper de som tar vare på de. Tilter så Politiet må flykte. Osv osv. Da er det jaggu på tide å revurdere. Mange er bra mennesker, men statistikken etter de kom er avskyelig. Dette er en ideologi kræsj. Og viljen til å konformere er ikke tilstede. Ghettoer former seg og skaper uutholdelige tilstander. Vi må identifisere dem, heve retorikk og la Politi operere med mer autoritet. Forbrytere burde bli utvist etter første alvorlige brudd på Loven. Husk ca 1/3 av disse sympatiserer med ISIS/Daesh. Jeg har personlig hatt mye med muslimer og gjøre. Og de er så ålreite folk, helt til de vet du stoler på de. Da forsvinner penger, verdigjenstander og svinesteika. Hyklerske og totungede er mange av de. Allah ser ikke i mørket skjønner du, så da går steika føyka. Jeg mener bestemt at multikultur er kun mulig ved sakteintegrering og vedlikeholde tallene på rundt 1.5% maks av befolkning. Over det vil uro komme. Statistisk bevist. Men vi MÅ aldri bli vant til overgrep og manipulering av vår kultur. Det er farlig å så gjøre! Mvh Kenn M.

Kenn Martinsen; Hvor har du det fra at USA og de koalierte skapte IS?

Når flyktningestrømmen i all hovedsak består av menn, så er det i seg selv et skremmende faktum. Overtallet av disse mennene vil på sikt influere og i verste fall destabilisere samfunn. Som du også skriver; 'de dreper de som tar vare på de'. Jeg kjenner et tilfelle der krangel om en tv-fjernkontroll utløste drapsforsøk i et flyktningemottak.Galskapen tok fullstendig overtak og oppholdsrom ble rasert på grunn av denne lille bagatellen. Dette skal altså være angivelige flyktninger som påstår at de trenger beskyttelse?! Utrolig!

Mine tanker og bekymringer går nå til mange av de små jentene i mitt nærmiljø, og som går alene til skolen og fritidsaktiviteter. Jeg kan altså ikke gjøre annet enn å håpe inderlig at de ikke blir utsatt for overgrep.

Synne, det samme håper jeg.. Det er jo ikke rart at foreldre er bekymret. Husker spesielt sakene om Kongsberg og Oslo's beste vestkant hvor det etter planen skulle inn 1000 asylsøkere. Mange andre steder også, og det vil blusse opp igjen når våren kommer og titusenvis av nye kommer for å prøve lykken. Uansett, de i Kongsberg ble overkjørt og de i Oslo ble hørt. Vil tro mange småbarnsforeldre i Kongsberg vil flytte når de nye naboene kommer.. Heller gi 10 milliarder til nærområdene som nå er bestemt, for min del kan de gjerne gi hele oljefondet for å slippe å få de sinte unge mennene hit. Bidrar gjerne med dobbel skatt for å slippe det, og for at våre etterkommere fortsatt kan bo i en sivilisert kultur.

I bunn og grunn: Touché!

Takk for at du tør å si høyt hva du mener om mange vanskelige temaer. Du har raskt blitt en av mine favorittblogger :)

Heidi: Takk, det var hyggelig å høre:)

Scott Johansen

Scott Johansen

Denne er verdt å lese Maria. Skrevet av en en mann med bakgrunn i fra Sjøkrigsskolen og Harvard:

https://www.document.no/2015/11/det-formlose-multikulturelle/

Vi har nesten blitt ødelagt av over 1000 år med den jødiske-kristendommen, den har bitt brukt som ett middel for å svekke den opprinnelige befolkningen, den er som ren gift for oss hvite, og den gagner kun jødene. Vi har mistet mye av evnene til å tenke selv og ro på seg selv. Vi har mistet mye av båndet vi hadde med naturen, når vi høstet fra den på en bærekraftig måte med alle artene i behold..så vi oppfatter ikke lenger naturens faresignaler om fare og trelldom/onde makter. Og alle moderne mainsteam medier er fulle av raseblanding, alt er greit der lissom, vi ser det i butikkene på produktene osv. Før i tia advarte vi barn og skremte dem med eventyr, og de var mye mer fysisk aktive. Nå skal vi lissom skåne barna for alt det onde som kan skje, og dagens barn er ikke trent på samme måte som før til å unngå farlige situasjoner, flukt og gjemsel. Barna i gamle dager fikk også tidlige erfaringer med våpen, det var det viktigeste en kunne gjøre å beskytte sitt liv og de som stod en nær. Vi var fysiske mennesker der kropp og hode var i samarbeid. Nå i moderne tider så har hjernene til de mest "siviliserte" av oss, i stor grad blitt tankestyrt og er i krig med kroppen. Og med all tv-bruken osv. så har vi blitt flinke til å kunne innbille oss hva som helst, og det blir kluss og overspenninger i nervebanene våre. Dette er det som har gjort oss så sårbare, mange av oss lever mer som døende enn levende, og mange ønsker at alt skal gå til grunne og bare bli ødelagt, for det er jo det enkleste?

freddy: Hei, er litt usikker på hva du mener her, Snakker du om at vi blir overstimulert og konsekvensene av dette?

Fantastisk bra innlegg. Husker art jeg som barn på 90' tallet plutselig fikk det utrygt da det kom folk og asylmottaket der jeg er i fra ble fult. Vi jenter på 9-10 år ble tafset på og plaget og følte oss ikke trygge lengre på grunn av innvandrere. Vår trygge tilværelse ble snudd på hodet. Vi ble forfulgt ute, ei i vår jente gjeng jeg ble voldtatt ca 13 år gammel.Pluss jeg vet om flere som har blitt det. Grusomt og er nå mest bekymret for barna som vokser opp steder,der man tar inn alle salgs folk uten og passe på dem. Sier ikke att alle innvandrere er slik ,men det er mange nok som er slik og di går ute fritt.

Lydia: Uff, så forferdelig. Ja, mange lider under konsekvenser at slike mottak er i nærheten. Det gjelder jo også for andre type mottak som eksempelvis psykisk syke som vi har mye av her i Buskerud.

Jeg kunne ikke skrevet dette bedre selv; dette er eksakt hvordan jeg ville tenkt om jeg var en ung kvinne i dag. Men multikulturen tar visst ikke så mye hensyn til kjønn heller, så om ikke jeg hadde vært så "big and bad and grey and old" hadde jeg aldri vågd å bevege meg rundt i Oslo eller andre byer etter mørkets frambrudd.

Én voldtekt er én voldtekt for mye, men PK-gjengen (og rikspolitisjefen i Sverige) klapper overgripere og mordere på skuldra i en kriminalomsorg som har fått utvikle seg ukritisk i kanskje 100 år. Ofrene får knapt nok erstatning og langt mindre fakkeltog og ubegrensa psykologressurser. Det er mulig at dette fungerer på et lite flertall etniske nordmenn, men de nye kriminelle forstår bare ett språk: makt. Sørgelig at Hagens idé om fengsel på Jan Mayen ikke ble noe av..

Egentlig syns jeg det er latterlig å måtte diskutere hvordan vi skal forholde oss til en religion og kultur hvis fundament er så lett gjennomskuelig. Hvordan såkalte feminister kan applaudere det som skjer går langt ut over min fatteevne..

Lakabodl: Jeg tror det handler om ubetinget nestekjærlighet med en kombinasjon av nyttefaktorene av kapitaltilskudd for mange baroner. Men å legge lokk på hva som ligger i gryta er litt hjernedødt etter mitt syn. Dette handler om å se og dra paralleller med plenty av bevis i bunn.

Et utrolig reflektert, gjennomtenkt og velformulert innlegg!!! Nå må det være mulig å si noe uten å bli møtt med "flåset" om rasisme! Dette har absolutt ingenting med rase eller hudfarge å gjøre, men mennesker som er fullstendig ødelagt etter å ha vokst opp med en gal ideologi - som kalles religion.

Frode Varn: :) Takk for fine ord. Jeg tror at tankegang kan ødelegge for det meste, så pålært eller påtvungen tankegang kan føre mye elendighet med seg.

Fantastisk Bra innlegg.,Nok er nok---europa kan ikke ta imot heile asias,afrikas,og midtøstens folke vandring..Stop.folk må hjelpes der dei er.

Anonym_sk21@hotmail.com

Anonym_sk21@hotmail.com

Straffen for å ha sex med noen under 16 år burde være minimum 33 års ubetinget Fengsel.

Anonym_sk21@hotmail.com: Det er helt forkastelig, det er også vanlig at barn voldtar barn, jeg har lest flere innlegge om dette. På Fillipinene eks så sover hele familien i samme seng og det er vanlig at søsken forgriper seg på de yngre. Helt jævlig.

Skriv en ny kommentar