hits

At voksene mennesker prøver å hate deg i hjel eller mobbe deg ut for at du tør å være ekte er helt forkastelig.

 

Hei kjære lesere.

 

Nå får jeg virkelig kjenne på kroppen hva man må gjennomgå for å skille seg ut og være ærlig med seg selv og omverden. Jeg ønsker ikke å fremstå falsk og det er ingen som noen gang skal klare å krenke meg heller. At man har foskjellige verdier og hjertesaker er en menneskerett. Men at voksene mennesker prøver å hate deg i hjel eller mobbe deg ut for at du tør å være ekte er helt forkastelig. Jeg vil heller dø stående en å leve hele livet mitt på knærne. 

Jeg underes over om disse menneskene lever på å hate andre? Føler seg hakke bedre med sin egen livsløgn? 

Jeg er her for å utfordre samfunnet litt, eller mye, kommer ann på sak. Jeg ønsker at vi kan finne løsninger som går utenfor boksen. Intensjonen min er alltid god. Hadde den vært dårlig hadde jeg vært livsfarlig. Men det er altså ikke tilfelle. Jeg kan ikke fortelle noen hva de skal gjøre, men jeg kan få dere til å tenke. Det vil være min rolle. 

Jeg har troen på at samhold skaper vekst. Men for mye likhet skaper stagnasjon. Vi kan ikke tillate at janteloven fortsetter. De som er dyktige burde hylles. De som skaper rom for endring, arbeidsplasser, vekst. De er helter. Hvorfor skal de mobbes? Ses ned på? De som får hjulene i gang. Ser dere ikke verdien i disse? 

Før turde jeg ikke si etternavnet mitt i fare for å bli dømt i møte med nye mennesker. Jeg var redd og usikker på hva folk ville føle og tro om meg som menneske. At jeg ikke fortjente samme respekt som resten. Hele live mitt har jeg jobbet hard, jeg har satt 3 barn til verden, jeg har studert og jeg har bidratt til samfunnet i aller høyeste grad. Jeg har vært en perfeksjonist. Trent hver dag, kun laget mat fra bunn, alt har jeg tilrettelagt for best mulig grunnlag. Suksess. Mulig det blir for mye for folk? At man skal skal frastå slik, at man orker. De har hatet meg for det.

Nå bryr jeg meg ikke om slikt lenger. Jeg er og skal fortsette og være meg selv 100%. Jeg føler at jeg er et godt forbilde. Men min jobb er ikke å skape etterdiltere, min jobb er å oppfordre til selvstendig tenkning. Å ha troen på deg selv, slik at du kan lykkes med deg selv som menneske. 

Om du feiler ofte vil du til slutt lykkes om man har evnen til å fortsette og stå i det. Man må hele tiden tilpasse seg for å nå lengst mulig. Fleksibilitet skaper store fortrinn. Vi må avdekke hvor feilene befinner seg for å endre de og gjøre det riktige. Jeg håper dere ser verdien i å bli utfordret. For det er nemlig slik du vokser som menneske.

Maria 

 

13 kommentarer

Viser tegn på umodenhet og at enkelte voksne har ikke lært seg å gi konstruktiv kritikk ovenfor dritt kommentarer. Er ikke alltid jeg er enig med deg Maria, men jeg kaller deg ikke "hore" eller "ekkel" fordi jeg er uenig, du er langt ifra begge delene og da kan jeg komme med noe konstruktiv ovenfor å være mobbende og krenkende.. Men som oftest er jeg enig med deg! Haha så stå på og beat them haters!

Du er modig, og du er både sterk og tøff som bringer kontroversielle og betente saker til torgs. Når det er sagt så betyr ikke det at du skal måtte tåle hatske, onde og/eller usaklig tilsvar her på din blogg. Dessverre er det mange som lever og ånder for å være bøller bak sine tastatur, og deres opptreden synes å styrkes i ufine uttrykk og angrep fordi de tror at de kan gjemme seg bak en ipadresse. Dette er imidlertid feil. Jeg har sett mye av denne type adferd i mange ulike debattforum, og jeg har også selv blitt angrepet og hånet for mine meninger om mangt.

Jeg håper at ikke disse haterne og nettrollene klarer å ødelegge din ærlige intensjon om gode debatter om aktuelle temaer i tiden. Virkelig.

Jeg har vært 'nede' pga alvorlig sykdom en stund, og skal ha ny operasjon i neste uke, så det meste av mine krefter absorberes for tiden. Jeg håper imidlertid å komme tilbake, mer fokusert og engasjert i de spørsmål du setter på dagsorden.

Lykke til, Maria! ;-)

Synne: Takk, du er fin;) Ikke glem at du er en god sjel tvers igjennom, jeg har bitt meg merke i deg. Stor klem

Bra du skaper debatt, og bra folk er enige og uenige, så lenge man kan holde det saklig. Uenighet er flott!

Så at du er utdannet innen tankestrukturer(?) og lurer på hvor du har studert for dette? Hørtes interessant ut, så lette litt rundt etter like utdanninger, men fant ingenting.. Er det en videreutdanning etter endt bachelor/master/profesjonsstudie i psykologi/sosiologi/pedagogikk? Fant ikke noe på de ulike universitetene i Norge..

Ha en fin dag :-)

Anonym: Hei, jeg tok min utdannelse for NLP skolen Norge. Man vokser enormt som menneske bare av de 2 første modulene;) Den dagen vi slutter å debattere så blir det fryktelig trist for menneskeheten. Jeg vokser selv hver dag på dette, og mine meninger og verdier endres med forståelsen og kunnskapen også andre bringer på banen;)

Da skjønner jeg at jeg ikke fant det, hehe. :-)

Enig i det, om alle skulle vært enige hadde det vært fryktelig kjedelig. Så lenge man kan være saklig er nettdebatt en super plattform!

NLP anerkjennes ikke av fagmiljøer innenfor psykologi eller lingvistikk. Den vitenskapelige dokumentasjonen av metoden viser tvertimot at NLP må regnes som en diskreditert pseudovitenskap uten empirisk bevis for at metoden virker. Vitenskapelige metaanalyser (systematiske gjennomganger av tilgjengelig forskning) viser at påstandene om NLP inneholder faktafeil[3][4] og at metoden ikke fører til de resultatene som talspersonene for den lover.[5][6] Kritikken retter seg også mot valg av navn på metoden,[7] de grunnleggende idéene og terminologien som blir brukt.[8][9] NLP nevnes som eksempel på pseudovitenskap i undervisningen av vitenskapsforståelse på universitetsnivå

Anonym: Hvor står det at jeg er psykolog? Jeg har Nlp utdannelse og er meget fornøyd med hvordan jeg aktivt kan bruke dette til å nå mål og legge strategier. ;)

"Hadde den vært dårlig hadde jeg vært livsfarlig." Care to elaborate? Er det noen som har mobba grundere? Er det en utbredt greie i Norge, å se ned på de som skaper arbeidsplasser?

Synes det er flott at du skriver om emner som engasjerer deg i samfunnet. Og du har helt rett, det er i møte med andre mennesker at store tanker, visjoner og ideer kan vokse frem, ofte fordi andre kommer med samtykke, tilleggsopplysninger eller kritikk.

MEN det finnes dessverre mange mennesker som ikke er så flinke til å uttrykke seg, og som må bruke "knytteneven" og tyr til nedverdigende ord om deg i stedet. Disse menneskene kan også ha andre problemer enn bare dårlig skriftlige egenskaper, som f.eks grunnleggende oppdragelse, folkeskikk, mindreverdighetskomplekser, mangel på sunn fornuft og sosiale antenner eller rett og slett div psykiske lidelser.. Bak tastaturet kan de få utløp for sin frustrasjon.

Så selv om det sikkert ikke alltid er like lett, prøv å tenk "hvem eier problemet", når det stormer som verst mot deg ;-)

Ønsker deg masse lykke til videre med bloggen din :-) Ingen tvil om at du er ei jente med bein i nesa ;-)

You can have everything you want in life, but you need to pay attention.
To the extent that you do not pay attention, you pay whit pain.
And your pain is your unconscious minds way, of letting you know, that you need to pay more attention, to what it is you want.
Maria

Dear Mariia

Sorry I have to take it in English but I guess I have a good point to mention , all my life I felt the same way , people are jelouse becouse you have more then they have ,never they notice or understand or think that reason for this is that I do three times more work to achieve this resoults then they do to have nothing. Your intelect,body,money is all a resoult of every day hard working and it is easier to be fat,poor and stupid :) well I guess some people just need to realise that nothing is coming gratis everyone has to pay for everything with something. People should live their own life and work harder for higher achievments .

Good luck to you with everything you do!

Desverre er det slik det alltid vil være. Noen forstår og andre ikke. Fokuser på de som forstår. Det ligger dypt i den norske folkesjelen å prøve å rive ned den som får de andre til å kjenne på sin egen utilstrekkelighet, det er vondt for dem. De vet innerst inne hva de er, og de som ikke vet det er det enda verre med. Det er bare å fortsette for oss som forstår.

Skriv en ny kommentar