hits

Jeg vil ha penger baby, en bag med penger, cash til å kjøpe all dritten jeg trenger og når jeg har fått nok så vil jeg ha MER.

Hei kjære lesere.

Hvor står du som menneske? De fleste vil muligens føle at det de sier og gjør er ærlig og redelig? Men hva skjer når det kommer cash på borde? Begynner horna i panna å gro da? 

Jeg vil ha penger baby en bag med penger cash til å kjøpe all dritten jeg trenger og når jeg har fått nok så vil jeg ha MER.

Jeg har har vært ute med kritikk, både mot politiker, politi, Røde Kors og Asyl baroner som Hero. Nå skal Statoil, Aker Solutions FMC Technologies og Subsea 7 få gjennomgå litt også. Jeg kom over denne saken som jeg hadde lyst til å dele med dere. Dette setter søkelys på grådigheten og støtte av menneske undertrykkelse. 

Menneskeliv vs penger= ? 

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/oljelandet-norge/norske-selskaper-tjener-milliarder-i-angola-et-av-verdens-mest-korrupte-land/a/23556706/

Korrupsjon er et ord som vi kan linke til når penger er mer verdt en menneskeliv. Kleiven forklarer hvordan staten bruker tilsynelatende gode, sosiale prosjekter til å berike seg selv . Dette er virkeligheten. Hvor mange orker å ta stilling til at vi er med på å bidra til verdens fattigdom og elendighet?

Noen må åpne øynene. Vi må stille krav til vår egen stat om bedret infrastruktur i Norge. Staten må tilrettelegge for vekst innlands. Per dags dato klarer 1 av 10 grundere og overleve med ideene sine i Norge. Nettopp av den grunn at de blir slaktet pengemessig på veien, av de grådigste blodigler som sitter på toppen og skviser deg som en sitron. Vi kan ikke fortsette denne ubalanserte og umoralske veien. Det er jo nettopp aksepten til at dette fortsetter som opprettholder denne situasjonen....

Vi må tilrettelegge for egen suksess og ikke andres elendighet, er dere ikke enig?

 Maria 

 

 

2 kommentarer
Tom Thomas Hol

Tom Thomas Hol

Helt klart at man må åpne øynene for å se realiteten i samfunnet vårt, men hvordan skal man få gjort noe med det man ser etter å ha åpnet opp øynene og det korrupte mørket er så indoktrinert på menneskene rundt deg at du blir bare utstøtt og stigmatisert uten å ha økonomien til å gjøre noe annet enn å fortsette i samme jobben så man velger heller å ikke si noe i frykt for å miste jobben eller sosial stilling. Kanskje jeg selv skal starte en interesse organisasjon for økonomisk trygghet og medmenneskelighet uten de religiøs frykt baserte klasse samfunn, men hvor verdiene er personlige egenskaper og sosialt samvær for de som ønsker det 😊

Tom Thomas Hol: Ektehets bidrag som ikke baseres på annet en nestekjærlighet er helt umulig å finne, så om du er en engel, skal jeg støtte deg hele veien til målet;)

Skriv en ny kommentar