hits

Jeg vil vrenge litt på denne skjønnhetspress-debatten.

Hei kjære lesere.

Det sitter mødre og fedre i de 1000 hjem som irriterer seg grenseløst over dette skjønnhetspresset som har kommet mer og mer på banen de siste årene. Som hærfører ligger Sofie Elise med sitt nok så "unaturlige" utseende. Ok, la meg si det slik. Det er ikke alt jeg er enig i at man skal gjøre med seg selv. Men å være slank, sunn, frisk og flott ser jeg på som noe alle burde få til. Jeg har et motto: "Alltid gjøre den beste av meg selv, på alle nivå". 

 

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/Kronikk-Makten-finnes-ogsa-i-rosa-innpakning--Emilie-Blichfeldt-og-Georg-Blichfeldt-8315141.html

 

Før og etter: 

Slik jeg leser det, av utallige kommentarer og artikler er det kvinner som har mest problemer med dette skjønnhets presset og slankepresset. Enkel forklaring kan vel være sjalusi? usikkerhet? Gidde løshet? 

Fedrer har problmer av andre årsaker. De lar seg friste av alle disse unge flott jentene som blir smurt utover forsidene på landes største masse mediakanaler. 

Skilsmisseraten øker, kan det ha en sammenheng, med at man ikke er fornøyd på hjemmebane? 

Jeg har lyst til å vrenge litt på denne kropps press debatten. Statistikk viser nemlig at den fremste dødsårsaken i Norge er Hjerte og karsykdommer ( Fedme relaterte sykdommer) Nr 2 er kreft( som jeg angiveligvis mener utvikles av samme årsaker, nemlig feil mat)

http://www.fhi.no/helseregistre/dodsaarsaksregisteret

https://kreftforeningen.no/forebygging/kosthold/

 

Langt ned på lista ligger anoreksia og bulimi og selvmord. 

Jeg tror nok folk generelt ikke orker og makter og se realiteten i hva som er hovedproblematikken i dagens spisesituasjon. Så et råd fra meg. Kom deg opp av sofaen og ut i naturen. Da skal du se at fokuset ditt flytter seg. Ikke bare blir du slankere og mer attraktiv. Du får positiviteten tilbake. Det er nemlig slik at aktivitet drenerer dårlig energier også.    

Når det gjelder fokus på, så kan jeg også foreslå noe her. Om du har problemer med å se på visse type mennesker eller problemstillinger: så ikke utsett deg selv for det. Slett og blokker det som irriterer deg i hverdagen. Ikke se på det og ikke hør på det. 

Om du er redd for at barna dine skal gi etter for skjønnhets press: Lær de å stå støtt i seg selv. Bare likhets mennesker følger strømmen. Om du lærer opp og bygger oppunder å lage selvstendighet, kraft og mot. Vil dette aldri bli et problem. Dessuten husk, deres barn er ikke deg, de har egne meninger og egne liv. Du kan veilede og forsterke gode egenskaper. Men du må godta at verden går videre og at de aldri vil bli slik du er. Maria 

11 kommentarer

Å du er ambassadør for det naturlige da eller ?

Give me a brake !

vrangvillig: Er kun ambassadør for meg selv:)

Du får ikke kreft fordi du spiser feil mat! Du kan få kreft av mange ulike årsaker, blant annnet GEN-feil i kroppen. Så ikke skriv om noe du ikke har noe kunnskap om.

##Du får ikke kreft fordi du spiser feil mat!##

Diet in the Prevention and Treatment of Common Cancers

Av Dr. John McDougall

https://www.youtube.com/watch?v=SkyeHiFRMJs

Anonym: Jo, du får kreft av sprøytemidler blant annet. Hvitt sukker har også vist seg å øke celledelingene. Nå vet faktisk ikke du hva du snakker om.

Anonym: https://kreftforeningen.no/forebygging/kosthold/

Kostholdsrådene til kreftforeningen du linker til er elendige råd, mye av maten de anbefaler i linken er sykdomsfremmende.

Kostholdsrådene kommer fra USA, i det amerikanske mattilsynet sitter det faktisk folk fra matindustrien og fremmer sine egne produkter. Folks helse blir rett og slett ofret for penger. Og hva gjør de her i Norge, klipper og limer fra det amerikanske mattilsynet.

Sjekk ut kostholdsrådene til Dr. John McDougall. Jeg går ut i fra at du ikke har sjekket ut det jeg har linket til tidligere. Gjør det.

Rettskriving er ikke din sterke side

Dog vi er uenige i flyktningedebatten, så er det fantastisk at du tør å sette fedme og livsstilsykdommer som et problem på dagsorden!

Tror mange ikke skjønner at å være feit er noe midlertidig. Man FÅR fett, det er ikke noe man blir født med. Med hard jobbing og sunn fornuft kan alle være sunne og trente :-)

Du burde lære deg forskjell på og & å.

Og forskjell på da og når.

Kathrine: Jo, det burde jeg. Men det ligger ikke øverst på prioriteringslisten:)

Skriv en ny kommentar