hits

Det flyter barn rundt i Middelhavet, dette er vår egen skyld, vi bygger opp under menneskesmuglingen!

Hei kjære lesere.

 

Dette fascinerer meg og provosere meg noe jævlig. 

Er det riktig eller feil: At man skal være medmennesker, koste hva det koste vil og at man klarer å lier av seg at det flyter barn rundt i Middelhavet for å rettferdiggjøre at unge jenter blir voldtatt? Eller er det bare slik at man ønsker og se en side saken fordi det er så forbanna lønnsomt?

http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/thorbjrn-berntsen-ut-mot-hatretorikk-og-norsk-behandling-av-flyktninger/3423183889.html

Men dette er vel AP sin strategi for å hente tilbake velgerene som forsvinner over på den siden som ønsker en fremtid for lande vårt? Bra forsøk. At det flyter barn rundt i Middelhavet er jo menneskesmuglerens sin skyld i samarbeid med en den Norske stat som lover gull og grønne skoger for de som kommer. At dette tiltrekker seg kriminelle er jo ingen ting å lure på. Skjønner dere ikke at vi er medskyldige i at dette skjer?

Jeg blir oppgitt og forferdet av dette. Jeg ønsker alle mennesker godt, men vi må våkne snart. Vi kan ikke akseptere at folk dør på veien i desperasjon for et bedre liv? Vi må hjelpe folk der de er. Vi kan hjelpe 12 ganger så mange der de er kontra her. Er ikke det logisk da at vi gjør det? Medmennsker som vi er. 

Hva tenker dere?

 

8 kommentarer
Kenn Martinsen

Kenn Martinsen

Tror ikke majoriteten bryr seg. Virker som de ikke klarer å innse hva som bør gjøres og alle står å venter på at noen skal gjøre noe først. Omtrent som folket er fryst, paralysert av en så skremmende virkelighet at de velger å tro det ikke er så. Med en befolkning så distansert fra realiteten, så innkapslet i sin lille trygge tilværelse, at de gjenkjenner ikke trusselen. Ikke klarer de innse de er en del av problemet. Ikke klarer de å forstå at vi ikke kan hjelpe alle. Ikke vil de anerkjenne at vi burde hjelpe de før de må flykte. Muligens en slags form for kollektiv psykisk lidelse. Slik jeg ser det, står vi samlet på kanten av en abyss. Noen har falt uti, de drar med seg andre mens de faller nedi. De som er igjen må forberede seg nå. Hvor sterke de er vil avgjøre fremtiden for landet. Vi må stå for det som er riktig, vi må fordømme disse globalist krigene. Først da har vi sjans til å redde noe som helst. Hvordan kan vi fikse på noe som helst, når vi ikke engang er intellektuellt ærlige. Disse uendelige krigene er problemet. Det er de som skaper både IS og flyktninger. Men neida, skapt av vesten som proxyhær, slikt kan vi ikke diskutere. Når vi begynner å være ærlige, så kanskje vi kan få gjort noe. Uten det; Ingen sjans!

Det er om å gjøre å _se_ god ut _virke_ snill og oppnå heltestatus. Om man faktisk oppnår noe positivt er tilsynelatende uviktig. At krisen i Syria har pågått i ganske mange år nå, er noe folk flest ikke har fått med seg. Folk vet ikke hvordan krisen oppsto. Mens vi var noen få som ropte om krisen som ble større og større, var folk flest opptatt av det som det var politisk korrekt å være opptatt av.

Jeg husker så godt uttalelsene i fjor. Den ene journalisten etter den andre reiste sydover for å se på drukna barnelik... og rapporterte hjem at øyene deres var nettopp blitt åpnet. Nettopp. Krig, lemlesting, halshugging, etnisk rensing, voldtekter, flytende lik i hundretall osv opp gjennom årene, og de har vørt like blind? lukka øya sine? hva slags onde mennesker er dette? Ikke før menneskesmuglere tar liv foran øya på dem, gidder dem å reagere. Onde onde mennesker.

Takk for at du er modig å sier det mange tenker. Jeg er så enig med deg. Media er så utrolig kyniske i fremstillingen av flykningskrisen. Bruker bilder av barn og familier for å skaffe sympati, mens det i realiteten er nesten kun menn som kommer. Muslimske kvinner blir voldtatt i flyktningleirer i Europa, europeisk kvinner og barn blir voldtatt og trakassert av muslimske menn som søker lykken i Europa. Vi støtter og hjelper den lille andelen som burde blitt igjen i landet sitt, tatt opp våpenet og kjempet for landet sitt mot IS. I stedet forlater de de mest sårbare; kvinner barn og eldre. Mens land knoteter hver for seg med å intigrere de få feiginger som stakk, så får de svake mindre bistand fordi det er unødvendig dyrt å gi luksus her til få. Hjelp alle der de er, så får de svake å hjelp. Da slipper vi også kultur- og verdikrasj. Tenk om alle penger som brukes på språkopplæring, ikke-lov-å-voldta-kurs, dyre asylmottak, catering-mat, kostbar transport for å flytte på flyktninger, saksbehandling av flyktninger, registrering av flyktninger - TENK om alt kunne brukes på å bygge verdige flyktningleirer med vakthold, masse mat, bygging av skoler +++ Det hadde vært å utrette noe. Slik vi holder på nå hjelper vi en dråpe i havet av flyktninger - og ikke engang de som trenger det mest.

Tafattheten lenge leve...

Tafattheten lenge leve...

I senhøst var alle partiene enige om at de som ikke var reelle flyktninger måtte ut raskt. Nå prøver de på det da, og det blir ramaskrik fra alle kanter. Og så snakker de om at immigranter som får bli, skal få midlertidig opphold på feks tre år. Når folk skriker om de ulovlige immigrantene som har vært her kort tid, tror noen da at det er mulig å få ut folk som har vært her i noen år. Det ser jammen ut til at folk ønsker velkommen alle som vil og at ingen skal ut igjen, om de er aldri så mye lykkejegere. Tror de virkelig vi kan få hele verden inn hit og at det er en god løsning? Leppa fra Grorud som du linker til var så positiv til innvandrere i dalen sin, helt til han selv faktisk flyttet vekk for mange år siden. Det er så deprimerende at folk lar seg påvirke av litt krokodilletårer, som Erna sier så vil selvsagt ingen ut. Men vil det si at det norske folk virkelig vil ta inn alle som kommer, og at vi likevel ikke skal sette det eksempelet om at de som kommer ulovlig må ut raskt? Helga Pedersen ville ha direktefly fra Kirkenes og ut, nå har hun snudd helt. Snakk om å snu kappen etter vinden for å sanke stemmer. Håper virkelig Erna og Sylvi er standhaftige, ellers er løpet virkelig kjørt for landet vårt. Tenk når våren kommer og folk fra hele verden kommer i titusenvis, og vet at de får bli uansett. Vi skal selvsagt hjelpe de som trenger det, og det er de i feks Syria som sulter og har det ille. De som ikke har mulighet til å komme seg noe sted og som trenger mat. De som kommer seg til honningkrukka i Norge er selvsagt ikke de som trenger det mest, det vet alle.

Du kom med en glimrende kommentar! Og flere andre på maria sin blogg evner å se konsekvensene. Men etter å ha sett i media de siste dager, er det tydelig at journalister gjør alt de kan for at nordmenn skal ønske hele verden velkommen hit...

Tror nok ikke folk flest er enige i det frontfigurene i media påstår, nemlig at hele Norge står bak dem. Men altfor mange vil ikke si noe imot av frykt for å falle i unåde. Vi må huske at en svært stor andel av folk her på berget er ansatt i stat og kommune, eller har oppdrag for etatene.

Man føler seg unormal når de snille går i fakkeltog for de ulovlige immigrantene og man selv blir deprimert av at det virkelig finnes så naive folk.. Samtidig vet man at bildet må være skjevt når man ikke vet om noen blant venner, bekjente og kolleger, som igjen ikke vet om noen av sine osv - som er enig i godhetstyranniet. Men vi tør ikke stå frem offentlig! Hvordan kunne det bli så vanstyrt at vi ikke tør?? Hvordan har vi funnet oss i å bli diskriminert i eget land? Og fortsatt gjør det??? Kom hit egentlig for å linke til en video av en tunisisk asylsøkers oppførsel mot en svensk mor. Kjekk kar gitt, og vi får de heldigvis inn i titusenvis. http://www.dbtv.no/4715612828001?dbtvl=6#_ga=1.164678520.61086655.1351467791

helt rett! Støre befinner seg i en evigvarende tåkeheim...

Skriv en ny kommentar