hits

Det kyniske sex samfunn!

Hei kjære lesere.

 

Jeg er av den kvinnetypen som ønsker meg sex og nærhet hver eneste dag. Jeg har tro på at det man prioriterer er det man blir avhengig av. For min egen del er jeg avhengig av nærheten og tryggheten, sexen fører med seg. Sex for meg har aldri bare vært sex. Det må være følelser og kjemi for at jeg skal ha et ønske om sex. Det må være tryggheten med at jeg kjenner partneren min og at han tar hensyn til meg og mine behov.

Jeg vet vel egentlig at de fleste er slik. Men jeg tror man likevel lever på en slags dobbelmoral? I samfunnet etterspørres det sex med forskjellige partnere, man skal prøve og feile, teste og mestre. Men hva er vel en større nedtur en å skape et samfunn der konsekvensen av dette skuespillet blir at unge menn må knaske piller for å få stå pikk? Vi er blitt konsumenter av mennesker, vi lager og tilrettelegger for at det skal være like enkelt og bestille ligg via eks Tinder som det er å bestille Take Away mat! Hva vil jeg ha i dag mon tro? Indisk, Pakistansk, Thai, Norsk? Vet ikke, la meg se? 

Konsekvensen er vel at man føler seg tom og udugelig? Streber vi ikke egentlig etter å finne en som elsker, tar vare på og er tilstede?

Unge mennesker i dag , får smurt i tryne på daglig basis alt for mye sexsuell informasjon som ikke bunner i virkelighetens behov. For mennesker er sex like grunnleggende som mat, ja ,men de har misforstått hele konseptet med sex. Sex skal være mellom to mennesker som er glade i hverandre for at det skal være optimalt og en nytelse, på et helt annet nivå en røm og tøm prinsippet og føl deg som en forbruksvare etterpå. Det er på tide med en opplysningstid for sex. Vi har kjørt dette skuespillet lenge nok. Dette maktspillet der menn tror de må prestere for å være verdt noe og kvinner ligger fordi de skal holde mennene varme slik at de betaler for middagen, burde vel gå ut på dato snart?

Det kyniske sex samfunn! Man oppnår ikke mennskelig nærhet om man kun tenker på egen vinning. Er ikke dette det samme som å stride mot naturens lover? Men hva er vel mer attraktivt en en diskomus fem på 03 en fredagskveld?Maria 

15 kommentarer

Hei, Maria, du virker som en interessant kvinne. Helt enig i det du skriver om innvandrere og den norske snillismen som er i ferd med å rive landet i filler. Idioti! Men over til det viktige: Hvordan ser en perfekt sex-seanse ut for deg med din utkårede? :-)

Trollet: hvor mange identiteter kan du egentlig ha...? Blir faktisk en smule fasinert hvor din store oppfinnsomhet iform av navn ;-) hvor tar du de fra? Kanskje det er deg vi skal spørre den gangen vi trenger ett barnenavn :-p

artig vri på ett spennende tema

Claes.

Hæææ. Går det virkelig an å være så blåst.

Maria: Håller med dig här. Det mesta handlar numera bara om yta och tillfälliga relationer. Många unga är numera vilsna när det gäller kärlek. Bra skrivet :)

Du er heldig som har en som står deg nær, ikke alle får til det. Selv har jeg vel et greit nok ytre, men orker ikke bruke tid på sminke, hår eller klær. Orker heller ikke bruke tid på en kjæreste, derav konklusjonen som overskriften :) Føler man seg ikke fri var det ikke den rette. En kjæreste skal tilføre noe, ikke tappe.. Takker for en spennende blogg!

For en gangs skyld sier jeg meg enig med deg:)

Fifty shades of Grey! Nothing else...ahh

Kontakte me mag du bli gla

Fiksert: Hva mener du med det? Utdyp:)

syktprovosert: Så flott:) Da er det ikke helt håpløst:) Takk for at du følger med og leser. Og er ærlig.

Evig singel: Jo, jeg skjønner deg og det er meget interessant og høre hvor kvinnene står i dette. Menn har jeg snakket med og kvinner er nok litt vanskeligere rundt dette tema. Man får det man søker etter, den energien du sender ut tiltrekker visse type energier. Så om man retter fokus så får man det man ønsker. Desperasjon ødelegger for fokuset. Takk for at du leser:)

Nyfiken: Ja, det er trist. Man ødelegger for fokuset for å finne lykke med å være desperat. Jeg sitter da igjen med en følelse at mange er redde også. Redde for å være sårbare og ha tillit til andre.

r: Ja, ikke sant:) Dette er sånn jeg ser det.

Skriv en ny kommentar