hits

Kjære kvinner, jenter, søstre, venninner og mammaer vi må stoppe innvandringen.

Kjære kvinner, jenter, søstre, venninner og mammaer.

Dette innlegget er til dere i håp om å åpne deres øyne for hva som vi skje i vårt likestillende samfunn. Her har menn og kvinner lik verdi, både på hjemmebane og bortebane. Verden skriker til oss om hva som skjer. Overgrep, vold, voldtekt, nedtrykelse, forskjellsbehandlinger, hersketeknikker, maktmisbruk, dominans.

Vil dere utsette oss og våre barn for et multikulturelt mannsdominert regime?

Hore, kjærring, ludder, er de ordene dere kommer til og høre mer og mer av fremover om vi ikke står opp for oss selv. Jeg har blitt kalt de alle, mange ,mange ganger. Bare fordi jeg mener noe i det hele tatt, nå må dere se meg, dere må høre på hva jeg sier. Dere må føle min redsel på kroppen. Dette er fremtiden. Verden er vår veiviser, konsekvenser ligger tilgjengelig på nett fra alle land. Nå må dere åpne øynene. 

Vi kjempet for ytringsfrihet, vi kjempet for stemmerett for over 100 år siden, vi var det første landet i verden som innførte full stemmerett for kvinner. Nå er det på tide å bruke våre stemme, her vi står i dagens situasjon 103 år senere. Vår eksistens er truet av en kultur vi ikke kan leve under. 

Vårt arbeid, våre verdier, vår verden vil snart bli borte, den vil forsvinne, sakte, men sikkert, svinne hen i det nye landet, det nye systemet, det nye regimet. Dere vil bli behandlet som dyr, som forbruksvarer, kjøttstykker. Til mannes glede og begjær. Vil dere leve under skam? Vil dere at deres jentebarn skal bli behandlet på lik linje med dyr? Er dette dere svar på nestekjærlighet? 

Kvinner har begynnt sin tale og jeg håper på en domino effekt:

 

http://www.tv2.no/a/7924742

Sannheten ligger her, rett fremfor oss. De prøver å skjule den for å forhindre opprør. De misbruker vår tillit, De vet ikke hva de gjør, de ser ikke konsekvensene av sine handlinger. De er redde og feige. De utsetter oss for fare isteden for å beskytte oss. 

Vær snille og hør på meg, vi må stoppe dette før det er for sent. 

Maria  

205 kommentarer

Jeg ser på meg selv som en feminist. Vi må huske at dette er traumatiserte menn som har opplevd litt av hvert. Jeg synes ærlig talt norske kvinner må tåle at disse mennene ser på dem som en trøst i en tøff tid. Alt annet er rasisme. Vi norske kvinner må tåle å bli tatt på av Muhammed og Ahmed. Tenk hva disse har opplevd. En hånd på kneet får norske kvinner tåle.

Margareth: Tuller du med meg nå?

Maria Høili: Hånd på kneet? Gruppe voldtekt er vel riktigere å si. Følger du ikke med i verden? På tv, i aviser, på facebook, det kryr av organisert voldtekt og undertrykkelse av kvinner.

Maria: Selvfølgelig. Det var ment som ironi. Jeg er møkka lei venstreradikale politikere som skal prøve å forstå disse innvandrerne i hjel. Vi kvinner har allerede fått betydelig innskrenket frihet, og det er synd det måtte et Køln til før venstresida våknet. På Grorud og liknende steder går det omtrent ikke an å gå av t-banen før du får ropt trakasserende ord etter deg av innvandrergjenger. Dette kommer bare til å bli verre og verre hvis vi ikke sier fra nå. IS har nå lyktes med å spre "sine folk" over hele Europa. Sakte, men sikkert er planen å overta stadig større terreng, og sette evneveike politikere ut av spill. Så er planen å innføre Sharia-lover, der kvinner kastes ut som kjøttstykker til muslimske løver. Hvis vi ikke tar grep nå, vil dette bli en realitet. Det som skjer i Norge nå er en skam!

Maria.

Du har dessverre rett .

Margareth: Jeg ble bekymret.

Mette Rushfeldt

Mette Rushfeldt

Du er bare hærlig Maria ,som utflyttet <fredrikstad jente har je ente glemt dialekta mi.Jeg er drit lei putesyinga under armene på utlendinger. Får titt og ofte høre at vu dro til USA ,da svarer jeg det stod ikke noe NAV og tok i mot oss og vi måtte betale for hakke og spade.Jeg bor på Grorud og jeg åpner kjeften...Jeg er blitt kalt ludder hore og rasist. Trist at politiet feier det under teppet.Stå på Maria støtter eg jæ see ...

hilsen

Mette

Maria: Är inte att ta i lite för mycket? Det verkar som om hela världen håller på att rasa ihop för din del. Finns det inget som kan vara positivt med invandring? Invandring ju alltid funnits.

Sedan som jag nämnde tidigare så har jag forskat mer i ämnet omskärelse som vi diskuterade innan. De flesta omskärelserna sker faktiskt utan bedövning. Hur kommer det sig att du hade så bra koll på det? Hur visste du detta? :)

Du kan mycket och är duktig på många saker :)

Nyfiken: Det synes jeg ikke. Om man er litt oppegående og ser utenfor hva samfunnet ber deg om å se, så ser man virkeligheten. Og den kan vi ikke akseptere som en del av vårt Land. Jeg sier, ja til barn og kvinner, ingenting annet, dessverre. Jeg leser mye og snakker med mange, slik tilegner man seg kunnskap. Kunnskap er ikke kun det som er politisk korrekt og kunne eller a4. Det omhandler virkeligheten, utenfor fasaden.

Mette Rushfeldt: Takk. Det var fint å høre, trenger støtte:)

Veldig bra skrevet, Maria! Vi må gjøre noe før det er for sent! Vi kan ikke ha folk i Norge som ikke respekterer norsk kultur! Da vil det ende opp som i Tyskland og Sverige!!! Det beste er om de kan få hjelp i sine egne land, eller lignende land. Kulturforskjellen ser vi jo desverre at blir for stor, de klarer ikke å oppføre seg..!!

Brigitte: Helt enig, de må våre på egen plattform for sin utøvelse av kultur og religion , det blir aldri riktig å tilpasse de inn i vår, verken for de eller oss.

Maria: kul att du är så allmänbildad. Jag respekterar din åsikt angående invandring men håller inte med.

Jag var nyfiken på att få svar från dig. När jag forskade mer om omskärelse efter vår förra debatt kom det fram en ståndpunkt. Vissa hävdar att man omskär pojkar efterom förhuden inte har någon betydelse längre. Den är en onödig bit hud som inte har någon funktion. Hur ser du på det argumentet? Vissa säger även att man omskär pga estetik alltså utseende. Hur ser du på det argumentet? Andra säger att man kan inte rättfärdiga pga estetik.

Jätte kul att du är påläst och är bra på att diskutera :) Du brukar lyfta fram olika intressanta aspekter :)

Bløffmakere!

http://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/ekstra-bladet-afsloerer-han-er-ikke-fra-syrien/5908210

John: ja, slik er sannheten.

Nyfiken: Hei, jeg kan ikke ta den diskusjonene nå. Ved en senere anledning.

I Norge jobber vi og sliter og betaler vår skatt for at pengene skal gå til fellesskapet. I går kunne TV 2 fortelle at UDI betaler ut fem millioner kroner hver dag, til tomme mottaksplasser for asylsøkere. Ergo: Skattepengene mine går rett i hendene på asylbaroner. Det finner jeg meg ærlig talt ikke i!

Legg til at Norge er blitt mer uttrykt enn før. Som kvinne blir du beglodd og trakassert, og dette skjedde lenge før overgrepene i Køln. Sjekk denne videoen på TV 2:

http://www.tv2.no/a/5885579

Hareide, Grande, Gahr Støre og Lysbakken er en skam for Norge. De tar mer hensyn til innvandrere enn norske kvinner.

Eva: Enig med deg, dette kommer til å gå riktig galt om de ikke stopper denne sløsingen av våre midler til mennesker som kommer for å utnytte seg av vårt system og behandle oss dårlig. Usa har stoppet.

Kjersti låtun

Kjersti låtun

Takk for at du sier i fra jeg venter på min 16 år gamle gutt kjørt på legevakten slått av en syrer på skolen helt umotivert. Vet ikke om jeg skal ta han ut av skolen. Redd for mine barn.

Kjersti låtun: Det forstår jeg.

Eva: Det er det sykeste, skjønner ikke at det er lov å legge ut dette engang.

Det var kjekt å se at andre enn human right service har sett dette, og kommenterer det. Jeg har mange ganger lagt ut innlegg på FB, og fått en helvetes kjeft av jenter som har kalt meg rasist. Har ikke skjønt en meter av kvinner som ønsker islam velkomment.

Maria: Det er helt forferdelig!!!! Men slike scener kan bli virkeligheten også i Norge, hvis vi ikke setter ned foten.

Angus Larsen: Vi skal være forsiktige med å si religion. Jeg har lært at det er kultur som styrer dette. Så det er stor forskjell fra land til land. Men å stenge grensene burde vi gjøre omgående. Og selvfølgelig vurdere alle kvinner og barn.

Du er modig som tørr å si det mange mener...

ikke skriv "vi" har kjempet, tviler på at du har gjort en dritt

Anonym: Du kjenner ikke meg. Jeg gjør en dritt med å protestere og bruke stemmen min. De som er feige klager bare. Slik som deg selv, med en så tåpelig utalelse.

I steden for å spre fremmedfrykt kan du heller bli med i arbeidet med å integrere de som kommer hit på flukt fra krig, sult og nød. De vet ikke hvilke regler og normer vi har dersom ingen jobber aktivt for å lære dem det. Så i steden for å spre frykt på denne dumme måten kan du besøke et mottak og prøve å bli kjent med de som bor der. Det er mye du kan lære dem, og like mye du kan lære av dem.

Du innser at du drar alle innvandrere under samme kam nå, right? Jeg har selv opplevd å gjentatte ganger bli trakassert av etnisk norske menn! Mange voldtekter begås av ikke-innvandrere.

Selvfølgelig er det ikke greit å trakassere og oppføre seg på den måten, de bør bli sendt ut. Men de som deltar på anti-voldskurs og lærer seg å oppføre seg med respekt bør få bli! Skjønner du ikke det? De kommer fra krig, de har det helt forferdelig.

Å stenge grensene er egoistisk. Se for deg at du var fattig og hadde flere barn, og det ble krig i hjemlandet ditt. Foreldrene dine ble drept av krigere. Hadde ikke du flyktet? Du sitter her med alle de pengene og krever stengte grenser pga fremmedfrykt..

Det finnes slemminger over alt, mange i Norge også. Ingen trodde at en hvit mann skulle angripe Norge i juli 2011 og drepe hundre mennesker. Men det skjedde faktisk

Fantastiske Maria! Du er en sterk og viktig stemme for oss kvinner <3 Jeg digger at du er så uredd, tøff og frempå! Samtidig har du også vist at du kan være ydmyk. Not just a pretty face <3 Peace love and harmony

Vi var ikke først i verden med allmenn stemmerett for kvinner. Vi var ikke først i Norden heller, men først i Skandinavia... En åpenbar historisk feil som dessverre går utover troverdigheten. Skal du først dra frem en viktig sak som stemmerett for kvinner, må det være riktig, ellers hjelper det lite... Hvis du ikke husker lærdommen fra grunnskolen, er det bare å slå opp i hvilket som helst leksikon. Du ser den...?

John Arne Nakim

John Arne Nakim

Fantastisk bra skrevet Maria.

Helt enig med deg!

Dette gjør meg vondt å lese. Vi kan ikke dra alle innvandrermenn under samme kam, langt i fra. Jeg synes det som har skjedd i Köln og Sverige er minst like grusomt som du synes, men hvordan kunne dette skje? Fordi integreringen ikke fungerer godt nok. Vi har en større jobb å gjøre så vi får luke ut disse personene, og hjelpe dem, men de fleste er ikke sånn!

Tro meg, jeg har nesten aldri følt meg så trygg som da jeg vandret rundt i Palestina, nærmest omringet av Palestinske, muslimske menn. De er noen av de mest omsorgsfulle og godhjertede personene jeg har møtt. Det du skriver her er grusom propaganda. Vi kjempet ikke for ytringsfrihet og vi kjempet ikke for stemmerett, det gjorde våre forfedre og de hadde vært flaue av å lese dette. Dette var forfedre som var solidariske og hjalp hverandre på tross av landegrenser gjennom 1. og 2. verdenskrig. Du er nå det motsatte. Vi var heller ikke det første landet som innførte stemmerett stemmerett for kvinner for den saks skyld. Jeg har også opplevd å bli kalt hore, kjærring, ludder osv, men ikke av innvandrere! De er like varierte som alle oss andre og de trenger hjelp. Det er en skam å ikke hjelpe!

Helt enig med deg Maria. Synd at altfor mange putter hodet i sanden og ønsker og håper at det skal gå greit. Håper virkelig at ett fåtall deler synet til Elise. Driver grusom propaganda?? Alvorlig talt!! Her er det snakk om personer med en religion som har ett vridd kvinnesyn, og her i Norge vil vi vel at kvinner og menn skal være like mye verdt!??

Det er ikke lett å omvende de som har det i ryggmargen, og fått det inn med morsmelken, at kvinner som går på gaten uten en mann og uten å være tildekket, er horer og fritt vilt. Mulig kurs hjelper litt, men de har det dypt i seg. Det eneste som hjelper er at all støtte kuttes og rett ut. Helt enig med deg Maria, nå må det taes skikkelig tak. NÅ. Naivitetet som har rådet i flere tiår må ta slutt om vi ikke skal få det som i de landene de "flykter" fra. Det er allerede gått ALT for langt! Og til nyfiken lenger opp; menneskekroppen er fantastisk og jeg tror ikke vi har fått noe tildelt som er ment å skjære bort :) Stå på Maria, ikke bry deg om de som ikke gidder å tenke selv, men stå på ditt. Vi er mange som er enige! Jeg gir mye til veldedige formål, men er ikke interessert i at vi overflømmes av sinte, unge enslige muslimer som kun er velferdsflyktningrer og ødelegger vår kultur. Vi kan bare ikke ta inn alle her, men jeg betaler gjerne langt høyere skatt om det går til de som virkelig trenger det - der de er.

Stakkars folk...

Stakkars folk...

Stort mottak med 1.000 flyktninger påtvunget en kommune som forsøkte å begrense antallet. I Oslo hvor godhetstyranniet er meget utbredt blant de finere fruer, klarte de å avverge et mottak på samme antall på beste vestkant. Voksenjordet er avlyst for de møtte for mye motstand blant de ressurssterke. Det er tross alt forskjell på å stå på Tøyen noen kvelder med pledd, og å få de i nabolaget - det var ikke like moro gitt :-) Men i Kongsberg ble de fullstendig overkjørt. http://www.dagbladet.no/2016/01/15/nyheter/innenriks/flyktningkrisa/42772535/

Veldig bra skrevet Maria! Vil anbefale alle å se denne videoen her. Fenomenet vi har sett vedrørende overgrep mot kvinner rundt i Europa, har eksistert i lang tid. Dette vil vi få se mye av fremover om ikke invasjonen av unge muslimske menn stoppes;

https://www.youtube.com/watch?v=bO12X1nhzzk

Og Elise, makan til naivt nek! At du fremdeles mener at innvadring i hopetall av muslimer er bra etter alt vi ser av sosial uro, overgrep og problemer i hele vest-europa, så har du egentlig ikke noe mening lenger, men en diagnose!

Bra og se at ungdom som ser at vi blir lurt av de vi ga stemmer. Som skulle lede og holde orden og trygghet for landets urrinnvånere .så ta stekepanna og smell i bakhodet på gubben din vis du har.våkn opp vikingene

og hjelp han og kvese sverdet.hilsen meg .49 år gammel

Jeg blir trist av alle de som sier de blir triste av å lese Maria. De har ikke skjønt bæret. Mest sannsynlig er dette desperate kvinner som har truffet en elsker fra Nigeria eller Ghana på nettet. Så gjør de hva som helst for at vedkommende skal få bo i Norge, og få statlig støtte. Flaut og ekkelt å lese. Bra det endelig kommer en motbølge mot galskapen som går ut på å utslette Norge og norske verdier!

Stakkars elise, om det er seriøst ment :D Håper for hennes skyld at det er et forsøk på å være litt morsom eller provosere.

Overgrep, vold, voldtekt, nedtrykkelse, forskjellsbehandlinger, hersketeknikker, maktmisbruk, dominans?

Er og var helt gjengs kultur i norske byer og bygder lenge før en eneste pakistaner eller tyrker hadde satt sine bein i dette landet. Det betyr ikke at vi skal godta dritt fra noen enten de er norske nordmenn fra Norge eller Muhammed fra Afghanistan, men jeg kan bare le da jeg leser at "vår eksistens er truet av en kultur vi ikke kan leve under." som Maria skriver.

Som om innvandrere har monopol på diskriminering og voldelig undertrykkelse av kvinner!

Frøydis Asmouki Walstad.

Frøydis Asmouki Walstad.

Dette sølet smakte fælt.. Du henger deg på sytebølgen, sjekker ikke fakta og er too blond hvis du forstår.????????? Jeg tenker du vet lite og har reist lite.. Jeg har reist på kryss og tvers i Egypt hovedsakelig alene i 15 år.. I byer og på landet.. Jeg har endatil ikke møtt ETT MENNESKE, EN MANN som har utsatt meg for annet enn vennlighet og husets gjestrfrihet.. Jeg fått venner overalt og har aldri vært redd å gå eller reise alene.. Har dertil fem år med reiser i Sør Marokko med samme gode opplevelser..likeså her i Norge. Verden er ikke svart hvit Maria men du er ganske fargeblind.. Istedet for å mane til ytterligere redsel og nære folks uvitenhet anbefaler jeg deg sterkt mindre tid på bloggen og mer tid å hjelpe nye folk å lære vårt land og det lille vi har av kultur å kjenne hvis du har tid til noe fornuftig. . Det du sprer nå er møkk.. Skal du fortsette med det eller gå i fotsporene til brave menn som feks Nansen?? Blonde bloggere såkalt rosafantaster skal være forsiktige med.. Du henger deg kun på eksluderingspersoner som Storhaug Listhaug Anundsen m fl.. Tro ikke det tjener deg eller landet til ære.. Det du skriver er egentlig dette: Jeg som er gift med en muslim er egentlig gift med en voldsforbryter, overgriper, utsuger og en livsfarlig mann.. Fordi du drar alle over samme kam og der er min mann også.. Slik dritt finner jeg meg ikke i fra en uvitende too blond babe som gjemmer fremmedfrykten bak kjære søster.. Ville aldri omgåttes deg om vi hadde vært det..

Kari Sanne - Køhn

Kari Sanne - Køhn

Helt enig med deg,vi kvinner kommer til å bli helt undertrykt om kort tid, skjønner ikke at ikke norske folk ser dette,jeg er veldig redd, disse folkene er bare kommet for å utnytte vår velstand,her får de alt.Og det er vi kvinner som kommer til å bli helt undertrykt,jeg blir så sint når folk sier stakkars dem,de har dradd fra kvinner og barn der det er krig og lar dem sitte der å sulte ihjel,la dem dra hjem og sloss for landet sitt.De kvinnene som kommer hit har ikke noe ønske om å bli integrert i det norske samfunn,hvis de hadde det, burde de ha kastet hodeplagg og alle de remediene de har på seg for å demostre at de er muslimer,det er i muslimers ånd å erobre Europa,men Norske politikere er fullstendig blinde,disse små partiene V, Ktf, SV og de grønne har alt for mye makt, de har ikke folket bak seg.Nei send disse innvandrenrne til bake der de kom i fra.

Jeg er enig med deg her må vi stå sammen alle kvinner og også menn,dette gjelder våre barn, barnebarn og videre slekt.

Hahahaha, Frøydis Asmouki Walstad... du skriver at du er gift med en muslim, og det tar jo all troverdighet fra deg. Muslimer lyver, og det samme gjør du. I henhold til Koranen, kan muslimer lyve til oss vantro. Du er ikke objektiv når du er gift med en muslim. Ja, det finnes mange snille og gode muslimer, men problemet er at det finnes så ekstremt mange som ikke er snille og gode!

Noen må poppe den boblen du lever i, for du er veldig naiv. Eller kanskje du er veldig kuet etter all julingen du får fra mannen din? Stakkars deg, det beste du fant var en kvinneundertrykkende, jødehatende og homofilhatende muslim...

Og her er den videoen om Egypt kjære Frøydis;

https://www.youtube.com/watch?v=bO12X1nhzzk

Kjære alle dere... Dette er bare tragisk å lese.

Hva er det dere frykter?

Har dere ikke styrken i dere selv til å "gå i fryktløshet"

Jeg gremmes av å skulle forsvares av slike pyser som dere.

Er det noen vi MÅ stå sammen mot så er det holdninger og generaliseringer som dere uttrykker her.

Hjelp!

norge hjelpe ikkje de så trenge, men lykkejegere og organisasjona som drive organisert kriminalitet og vold mot kvinner.. det eg lurer på hvorfor norge ikkje hjelper de som rømmer fra islam og kvinneundertrykkelse og vold, som de kristne?? (islamtroende kaster ut kristne fra flykningsbåter og dreper dem i sitt eget land) hva tenke egentlig politikere på?? rart de ikkje klare å se det.. legge ut to linker.. bli medlem unge kvinner og forsvar dokke... ha alltid en sprayboks i lommen med noe så svir i øyene, og bruk den når du føler deg trua... det er bare sykt, sykt at norske kvinner ikkje får lov å bruka pepperspray i norge. kan sees på som at norske kvinner ikkje får lov å forsvara seg... hadde nå norge kun hjulpet de som det er snakk om i den eine linken og ikkje muslima så skulle eg tatt imot de..

https://www.google.no/search?q=krav+maga+for+kvinner&oq=krav+maga+for+kvinner&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8

http://www.dagen.no/Nyheter/flyktinger/Rekordmange-kristne-p%C3%A5-flukt-293398

Frøydis Asmouki Walstad.

Frøydis Asmouki Walstad.

Erik.. Spar nedlatenheten din til andre.. Jeg har 20 års erfaringer med muslimske venner fra hele verden.. . Det tror jeg neppe du har.. Og troverdighet kommer av ærlighet, ikke hat mistro og løgner.. Har forresten tatt screenshot av svaret ditt.. Du vet nok hvor det havner.

Takk Frøydis Asmouki Walstad for at noen klarer å snakke ut. Det her er helt latterlig å lese og jeg blir flau av å dele etnisitet med deg Maria, så vel som dere andre som sprer propaganda her. Hjelpes meg håper virkelig folk åpner øynene sine og ser at det er akkurat mennesker som dere som er farlige og den største trusselen mot landet vårt. Mer har jeg ikke å si til så trangsynte mennesker som dere.

Forstår veldig godt at folk er skeptiske. Man leser daglig om overgrep, voldtekter, terror, drap, men likevel finnes det endel politisk korrekte personer som stikker hodet i sanden. De nekter å innse realitetene, og lurer alle rundt seg med sin propaganda. Du skal ikke lenger enn til Sverige hvor staten og media holder sitt eget folk for narr, og holder tilbake informasjon for å dekke over all ondskapen våre nye landsmenn står bak. Heldigvis klarer de fleste oppegående mennesker å se hva som skjer..

"With Open Gates" - om immigrant bølgen som slo innover Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=K0hD7IffTJs

The Truth About The Crusades - om islamsk invasjon avl Europa, tilbake i tid.

En må lære av fortiden...

https://www.youtube.com/watch?v=-ilFbbk9jw4

Jeg vet ikke om du bor i Norge og har fått med deg nyhetsbildet i vesten den siste tiden? Det gir svaret på den økende skepsisen mot muslimene.

Maria, det vil alltid være uvitenhet blandt de som ikke ønsker å se realitetene i hvitøyet. De som ikke gidder google litt for å finne dokumentert informasjon, men velger å være naive fordi det er så mye enklere. I tillegg er de jo da også både politisk korrekte samt snille og gode. Ser du får en del dritt av slike, men du er tøff og lar deg ikke kneble!

Til Frøydis... Det at du har screenshotet svaret til Erik, med; "Du vet nok hvor det havner."

Er det noen slags tomhendt trussel? (Spør bare, ettersom det var en ufattelig dårlig formulering,

visst det ikke var ment slik.)

Utover det, så er nok ikke du alene om å ha reist rundt i verden, har selv jobbet mange plasser

rundt om i verden, har blitt kjent med, og jobbet sammen med mange muslimer, veldig mange

av disse er ufattelig greie, trivelige folk... Men det er nok ikke til å stikke under en stol at

vi har lært å prissette forskjellige verdier her i livet, syns nok ikke Maria er helt på jordet her...

Mange ganger så blir jeg provosert av å se folk benekte og tildekke problemer som gjør at

intergreringen kan bli forbedret, og dermed åpne muligheter for å hjelpe flere!

(Det er aldri for sent å lære!)

Richard Kalergi - Mannen bak EU.

European Plan to Eradicate Race Through Immigration (Kalergi Plan)

https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

The Endgame - Full White Genocide documentary - MUST SEE

https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Marie: Hei. Fint at du sier dette. Du vet kanskje at UDI har lagt ned kursene pga kostnader? Hero mottakene har 1 dagers kurs for innlæring, noe alle skjønner ikke holder? Mange av disse menn som kommer er av en såpass fremmed kultur art at de vet ikke engang at det ikke er lov å forgripe seg på kvinner, fordi de har lært at de som går uten burka er fritt vilt/eller horer om du foretrekker. Jeg er redd for befolkningen vår. For meg spiller hudfarge ingen rolle, men kultur arv og religion som er såpass fremmed og krenkede for kvinner og barn kan vi ikke godta.

Anonym: Vi har en ukontrollert innførsel, vi vet ikke om de som kommer er flyktinger engang, selv om de angivelig utgir seg for det. Det er mye svindel, fordi Norge har null kontroll. Udi har lagt ned antivoldkursene grunnet kostnader. I fjord kom det 30.000 dette sprakk systemet. utsikter sier mellom 10-100 .000 nye i år. Uten en plan fra de statlige kan vi ikke ta imot dette antallet. Du ser hva som skjer ellers i verden? Jeg håper virkeligheten slår inn før det er for sent.

Mildrid: Takk, det var hyggelig sakt.:) Jeg trenger støtte i stormene:)

Siv Hansen: Sikker på det? Finland var påstått før ute en oss egentlig, men det spørs hvordan du definerer det. Om vi var det første eller et av de første i verden spiller vel igrunn liten rolle. Saken er at vi skal vel ikke skru tiden tilbake 100 år? Fremtiden vår skal vel ikke tilbakestilles til vår fortid? Kom med dine fakta så kan jeg se om jeg bruker dette:)

John Arne Nakim: Tusen takk:)

Karoline: Det er godt å høre:)

Elise: Vi har null kontroll på innførsel per dags dato. Du vet vel det? Det er kaos og verre skal det bli. Jeg har blitt kalt alt mulig av styggdomsord, prøvd forgrepet på, antastet og har masse erfaring med det jeg snakker om. Oslo for meg er meget utrygt og jeg kan ikke gå alene der lenger. Jeg frykter for mine barn, mine jenter. Vi har innførsel av mennesker som har grusomme kvinnesyn. Ikke alle men mange. Jeg ønsker ikke ta sjanser, derfor er det nødvendig å stenge av for ikke å bli frarøvet egen frihet.

Anonym: People only see what the want to see. Not reality. Det skremmer meg oppriktig.

Flott!: Takk for fine og kloke ord. Vi er på nett:)

Stakkars folk...: Ja, det er fryktelig at de som er svake ikke skal ha en stemme. Jeg synes lovverket må endres. Slik at det ikke blir ragnarok på stortinget.

Erik: Det skal jeg gjøre, tatt.

Trond: Brutalt:) Men viktig at vi ser fremtids konsekvenser , vi MÅ se paralleller i øvrige Europa? Jeg forstår ikke at man kan være så blåøyd på systemet?

Monica Skarning

Monica Skarning

Kan være enig med mye av det min yngre medsøster skriver men det trengs et mye mer nyansert blikk på hannkjønnet...uavhengig av religion...mannsgriser kommer i alle former...kulturer og religioner...har selv noen flere år på baken enn min søte medsøster og har blitt kalt alt fra ludder til hore og prippen og div som aldri egner seg på trykk...bodde en tid på 80 tallet i spania i en by med 100000 spanjoler og kun meg og en annen blond svensk dame var innvandrere og det var helt jævlig...17år gammel og jeg turte ikke ta bussen uten anstand fordi disse svina av noen såkalte menn var så pågående og truende at jeg ble livredd.

Å gå alene etter mørkets utbrudd var uaktuelt...brølene...skrikende og aggresivt pågående mannfolk som trodde de var guds gave til kvinnen...

Og idag...over 20 år senere er det ikke mye nyskapende på den fronten...etter all denne såkalte likestillinga er hannkjønnet like primitivt og hersesyk...de tar seg fremdeles til rette og trakasserer på skoler...arbeidsplasser...i butikken...og på utestedene har jo tidens tann ikke vært i nærheten av...

Så...mine damer...på tide å ta et oppgjør med mannskulturen på tvers av religion....det hjelper ikke å lære kvinnediskriminerende fundamentalister til å være norske mannsgriser....når problemet allerede har eksistert på denne jorden i tusentalls av år...

New Zealand var første landet som innførte stemmerett til kvinner og deretter Sveriger....men de har også stemmerett i Somalia hvor kvinner blir kjønnslemlestet pga ukultur...og gammel overtro...

Likestilling er ingen rettighet det er en medfødt rett til likerespekt!!!

Så...mine yngre og vakkre medsøstre: stå på mot mannsgriser over hele linja...uavhengig av tro og kultur!!!!

Ta kampen lengre og kutt navlestrengen ved fødselen!!...

Dette er et mannsproblem ikke et enkelt trosproblem...

Takk for at du sier ifra, har aldri vært mer redd enn nå. Denne grusom heten hørte vi om skjedde nede i østen, men nå skjer det faktisk i vårt lille land. Dette er grusomt!

Frøydis Asmouki Walstad.

Frøydis Asmouki Walstad.

Vet du hvem som starta verdens eldste universitet og hvor? Hvor vi har matematiske og astrologiske kunnskaper fra? Hvem som skrev med alfabet og i skjønnskrrift mens daner og nordmenn voldtok drepte og rana i landa rundt seg og blota til Tor og Odin? Hvem som gav kvinner rett til skilsmisse og rett over egne penger leeenge før vesten? Når vi slutta å forfølge jøder ved lov og ikke minst homofile? Det hjelper lite å tro man lærer av andre som vet like lite som du, man må studere historien for å se hvor vi har ting fra.. Du betviler en opplysning om at Finlands kvinner var ute før Norge vedr stemmerett "det er som man ser det".......????? Nei Maria, det er som historien viser.. Finland 1906. Norge 1913 DN og Island i 1915 og Russland i 1917. Og det var det ytterligere land tre før oss.. Ytringsfrihet er ikke å sverte mennesker fra andre kulturer enn vår egen som noen later til å tro.. .. Vi har rett til å være engstelig for det som skjer av nytt rundt oss, men istedet for å skape redsel og bygge opp under fordommer slik du gjør må vi heller bruke mulighetene vi har til å hjelpe og vise til rette..V i har ingen rett til å kalle noe menneske svin, udyr oa nedlatende utrrykk og stemple hele grupper med mennesker for hva noen få gjør.. Hva med alle etniske nordmenn som voldtar i nære relasjoner, på fester og i heimen?? Og all misbruk av småbarn, voldtekter av spebarn? Regner med du følger med politiets opprulling av norske menns overgrep mot både egne og andres barn.. Men kan vi stemple alle norske menn og kalle dem ydyr og svin av den grunn? Si meg tror du alle norske kvinner er nek? Vi er da istand til å forsvare det vi står for uten å gå ned på det " vi er redd for kulturen og barna våre" planet.. Hvis du er så redd og har så lite tro på deg selv og andre får du ta deg litt mer skolegang.. Kunnskap styrker vet du.. Jeg klsrer iallefall fint å si fra om både rett og urett til hvem det måtte være, og bruker samtaler og kommunikasjon med andre som redskap.. Ghandi sa engang: Uten komminikasjon, ingen framgang." og han snakket ikke om dem som tutet sammen som ulver, men de som snakka sammen på tvers av tro og kulturer.. Og dere damer og et par karer.. Norge bryter ikke sammen av de som kommer inn her.. Men pga av de farlige fascistiske holdningene dere pøser ut.. Bytt ut ordet muslimer med jøder så er vi tilbake til åra før og under WW2 hvor orda var de samme.. Og resultatet var forfølgelse og utryddelse av 5 mill uskyldige mennesker.. Tenk på det Maria når du formulerer din kunnskapsløshet og sprer søplet utover. Dette er mitt siste innlegg på denne bloggen.. Skal bli artig å se om du gidder å finne svara på innledende spørsmål.. Og et apropos: Du trenger ikke i et slikt blogginnlegg poste to blondies av deg selv.. Innholdet blir ikke mere seriøst av den geunn.!

Frøydis Asmouki Walstad.: Du har tydlig inngiftet deg og blitt hjernevasket av kulturen. Er det fint i Marokko? Der du skriver fra? At jeg må ta mer utdanning er vel en personlig sak;) Og at jeg skal skrive om alle verdens styggedom fordi det ikke passer din kultur å komme frem i lyset biter jeg ikke på kjære deg. Det blir ikke min jobb å overbevise deg heller , for du har truffet ditt standpunkt . Jeg er mer opptatt av de som bor igjen her i landet. Og de vil jeg beskytte med nebb og klør. At du forsøker hersketeknikker og fordumme meg for at du har sittet flere timer på google for å finne historisk korrekthet , frarøver ikke logikken i det virkelige livet, her og nå. Beklager, men for meg så virker du meget lite reflektert .

Anonym: Ja, det er viktig at vi får kontroll nå.

Maragreth, Eva, Morten, Anonym osv.. Kjært troll har mange Navn. Tydeligvis skyr ikke brent barn ilden. Trodde du hadde vett nok til å holde deg borte herifra. Men du er tydelig som herpes. Forsvinner aldri. Men blir hyggelig og bygge dette videre oppunder anmeldelsen på deg! Ha en fin dag videre. Edvard

Petter Kjærstad

Petter Kjærstad

Jeg har vært i Hurgada i Egypt endel ganger, med 2 forskjelige kvinnelige samboere. De har slettes ikke det intrykket av Egypt som serveres her... Den ene orket ikke å gå alene på gaten i det hele tatt, og selv med meg var det enormt masete. Den andre har samme opplevelse, og nekter plent å bli med dit flere ganger. Dette skyldes KUN at de lokale mennene ikke klarer å oppføre seg. Begge var tekkelig kledd for å tilpase seg lokale skikker. Integrering er sikkert en del av en løsning, men det å oppføre seg og vise takknemlighet for å komme til Norge er viktigere tror jeg.

Hei.

Hva slags land er det du bor i? Beskrivelsen din av dagens Norge stemmer overhodet ikke med virkeligheten. Vi er da på ingen måte i ferd med å få et mer mannsdominert samfunn. Det er absolutt ingenting som tyder på at kvinner vil "behandlet som dyr, som forbruksvarer, kjøttstykker, til mannes glede og begjær" Vi har ikke økt voldskriminalitet, tvert i mot. Majoriteten av voldtekter skjer dessuten på fest begått av fulle nordmenn, men de blir ikke slått opp i avisene på samme måte som overfallsvoldteker begått av innvandrere. Dagens unge kvinner har flere og bedre muligheter til arbeid, likestilt familieliv, muligheter til å ytre seg og ha medbestemme enn noensinne. Det er veldig få muslimer i Norge som er tilhenger av "Taliban-liknende tilstander" i Norge og de kommer nok aldri i posisjon til å innføre det. Å være mot økt innvandring er en legitim mening, men den bør ikke begrunnes med ubegrunnede fryktscenarier.

Lokalpolitiker for MDG

Lokalpolitiker for MDG

Jeg er lokalpolitiker for Miljøpartiet. Derfor kan jeg ikke enda skrive dette under fullt navn. Men ja. Maria har helt rett. Det er riktignok ikke gått så langt i Norge i som i andre Europeiske land, men angrep som de vi har sett i Tyskland, Sverige og Frankrike vil komme hit også. Det er ikke innvandrere som er problemet. Det er dessverre islam. Jeg har forsvart islam i årevis i form av mitt engesjement i partiet, men virkeligheten har innhentet meg. Ja til innvandring, men nei til innvandring av muslimer. Det er løsningen. Det murrer også blant folk i mitt eget parti. Men ingen tør å si noe høyt. Jeg tipper det er sånn i andre partier også. Hjelp oss og hjelp dere, snakk så mye dere kan om dette, skriv innlegg, saml historier fra norske kvinners opplevelser, så kanskje vi tør å åpne munnen til slutt. Det er med en stor grad av flauhet at jeg må innrømme at dette er dagens situasjon. For Norge er det enda ikke for sent og vi har heldigvis taklet integreringen bedre enn Tyskland og Sverige, men folk må våkne opp. Det er forskjell på muslimer og de fleste ville aldri gjort slike ting. Dessverre er det mange som ville gjort det. mvh en rødmende politiker.

Lokalpolitiker for MDG

Lokalpolitiker for MDG

https://www.youtube.com/watch?v=KUPuMs3E_k0

Bra innlegg...

Men dessverre er det slik at importen mennesker som er villig til å dø for sin middelaldertankegang bare fortsetter i høyt tempo, så dessverre vil det nok bli slik at dere kvinner må snart tilpasse dere denne måten å leve på.

Bra innlegg...

Men dessverre er det slik at importen av mennesker som er villig til å dø for sin middelaldertankegang bare fortsetter i høyt tempo, så dessverre vil det nok bli slik at dere kvinner må snart tilpasse dere denne måten å leve på.

Det er trist at du har et slikt menneskesyn. Slike holdninger var det mye av før andre verdenskrig, da til jødene. Tenk litt på det.

Det blir feil å sammenligne jødene med muslimene. Muslimene er nazistene i den sammenligningen. Og ja tredje verdenskrig nærmer seg, bare nok folk våkner opp til hva islam egentlig er.

Trist å se hvor udugelige politikere vi har som ikke kan beskytte sitt eget land. Det er vel det aller viktigste med politikk: Å sørge for at borgerne føler seg trygge. Nå spiller politikerne russisk rulett med landet vårt. Norske jenter kan ikke lenger bevege seg fritt. Det ranes og plyndres over en lav sko. Det er umulig å føle seg trygg lenger. Politikerne har sviktet!

Når man skal lære barn å gå så slutter man ikke å strekke ut handa, det er da man står der. Feminisme handler ikke om pupper, lår, fitter og hår, det handler om å løfte verdier som ikke kan måles og veies i et samfunn som bruker statistikk og forskning som måleenhet. Resultat av omsorg, nestekjærlighet, kreativitet, skaperkraft Osv det krever at man gir, deler, ikke krever. Beond " 'mindfullness" er det " kindfulness" som gjelder. Kvinner har den mest sentrale plassen i krig og dette veit alle menn. Vi snakker strukturer og ikke sex. Verden trenger oss begge for å bevege seg videre. Makt er motsatsen av kjærlighet. Maskulin struktur ( handling, retning, struktur ,kraft Osv) er viktig og feminin ( omsorg, kaos, skaperkraft, sanselighet, varhet Osv)struktur er viktig. Først i dette skjæringspunktet er det mulig med utvikling. Dette på personlig nivå ( da vi eier muligheten til å leve ut begge disse strukturer), par nivå og samfunnsnivå. Det er en øvelse å leve det, gi seg selv aksept i dette tross manglende anerkjennelsen på samfunnsnivå.

Hurra for damer og hurra for menn. Velkommen mennesker, uansett farge. Frykt aktivere forsvarsmekanismer og her kommer behovet for makt inn i bildet, nettopp for å utøve kontroll. Jeg vil starte med å anerkjenne menn og kvinners dobbelsidighet i strukturer, først min egen, så din : )

Kast ut svina!

Nelson picket

Nelson picket

Ser det er noen kommentarer her på at "det har jo gått så bra, med "integreringen", så langt. Dette er selvsagt venstreradikale ateister som ikke evner å se hva som KOMMER TIL Å SKJE, MED DEN UENDELIGE STRØMMEN AV ULOVLIGE MUSLIMER SOM SLÅR SEG TIL VÅRT LAND. Og, det er ikke innvandring i seg selv som er problemet, Problemet er at de ulovlige"flyktningene" er muslimer, som ikke har til hensikt å verken la seg integrere eller å noensinne returnere. Det er nettopp våre barn vi har som vår største oppgave å gi et bedre liv enn det vi hadde selv. Med SV-ikerne ustansellige og misforståtte støtte til muslimenes invasjon, vil bildet Maria tenget her, fremstå som en idyll. Vi vil ikke engang kunne forestille oss hva de syke atesister tillater vil skje. Muslimene skal snus på grensen. Stå på Maria !!!

Nå er det jo ikke slik at alle menn som kommer hit er voldtektsmenn. De aller fleste oppfører seg fint, men dessverre er det en betydelig andel som begår voldsrelatert kriminalitet mot kvinner.

Likevel er det slik at man ikke kan nekte andre mennesker retten til å søke asyl. Det er en menneskerett, og om man er i mot dette er man i mot en viktig del av vestlig tankesett og kultur. Enten man liker det eller ikke, så vil det komme flere menn, kvinner og barn. Vi bør behandle alle menn som kommer som potensielle voldtektsmenn, men vi må ikke tro at alle som kommer hit er potensielle voldtektsmenn, for det er absolutt ikke tilfellet. Både menn og kvinner trenger innføring i vår kultur, begge parter trenger å være klar over sine rettigheter, samt vestlig skikk og bruk.

Synes det er veldig fint at du belyser et viktig tema, men å generalisere alle muslimske menn er rasistisk. Menn begår voldtekter, uansett farge og religion. Det handler i bunn og grunn om hva slags menneske man er, ikke hvor man kommer fra.

Sissel Johansen

Sissel Johansen

Kjære Maria!

Jeg har egentlig IKKE lyst til å fortelle dette til NOEN, men jeg ser viktigheten og nødvendigheten av det men gjør da dette temmelig kort, forståelig nok, nettopp fordi;

At i vår nærmeste familie, så HAR vi faktisk opplevd tre vonde overgrep, et av de, et gjort fra en av "de".. du blogger så sterkt om her!

På tre ganske så forskjellige gjerningsmenn...!.. 😭 😞

HVA som er HVA er ikke "så relevant", noe nærmere kan jeg ikke beskrive da det kan gå utover to andre enn meg selv, rent følelsmessig og det vil jeg ikke skal skje!

MEN; man kan ikke ta alle under en kam fordi om man har opplevd/ikke opplevd overgrep! For HVORFOR skal vi da det, du må huske godt på at vi nordmenn er også svæært forskjellige, vi er heller ikke alle like.

For samme hvilken religion vi har, hvilke kulturer vi lever vokser opp og lever under, så ER vi jo svært forskjellige, stemmer ikke det da?

To av disse mennene viste seg etter opplysninger som kom fram i de to rettssakene; faktisk å være ganske så psykisk psyke.

Den ene av de er muslim, de to andre er NORSKE... 😳

Den tredje har jeg ikke orket anmelde, var såå veldig sliten Maria.., men i dette tilfellet; så er det også psykisk sykdom inn i bildet.

Så JA; kunne ha hatet de alle livet ut, men hva tjener det til?

Man må kunne tilgi hverandre og gå videre, for det er veldig mange årsaker til at vonde ting skjer, enten gjort av muslimer eller av andre!

Jeg selv har valgt å tilgi de alle tre, da de var/er syke som sagt.

Hadde de vært friske, så hadde jeg også tilgitt; for hva tjener det å gå med hat som går over til bitterhet i hjertet sitt, kommer man lengre med det selv om man for "nær slekt's del" hadde det veldig vondt ovenfor, tjener mine noe på det, NEI de gjør nemlig ikke det..

Å selv om jeg for egen del var "skvetten nok" ifra før, nei hadde ikke vært noe bedre det Maria!

Og DET tror jeg du egentlig vet svaret på, så bruk hjertet ditt, åpne det og se at du får godhet tilbake!

Det er en årsak til at vi har et rettssystem, og dette jeg nå har fortalt litt om, er "noen av" grunnene!

Hva hadde skjedd om "vi folket" skulle dømt selv?

For "selv om" man reellt hater å se de man elsker har det vondt, så tjener det ikke noe å leve resten av livet i hat og bitterhet!

Kanskje litt rotete forklart alt dette, men for min del så blir ennå slik når jeg snakker om dette, for det gjør jo selvfølgelig et menneske svært trist og lei seg, slikt setter utvilsomt spor i mennesker, men man kan ikke bære på nag, på hat!

Så jeg vil bare be deg om å være så snill å vær meget forsiktig med slike brannfakler du lager og kaster ut på nettet kjære deg Maria, bare vær så snill å tenk litt over akkurat dette!

Fordi nettet er et kraftig media og hva tjener det til å blogge om slikt, man har et ANSVAR for hva man skriver skjønner du, for nettopp det siste vi trenger som mennesker er flere splittelser, det gjør oss faktisk bare mer sårbare som mennesker på en veldig negativ måte og dermed heller ikke til særlig gode medmennesker.. 😪

La oss ALLE da være MEDmennesker, vær så snill! <3

Det er tragisk at det skal være greit når "fulle" Ole tar og klår, men at ikke edru Ahmed.. fordi han ikke er hvit. Det kalles rasisme. Isteden for å stoppe innvandring burde vi jobbe mer med integrering. Vi må lære våre nye landsmenn "den norske måten", at det er kun greit å klå etter 4 øl...

Hei Maria!Helt og fullstendig på din side!Grunnen til at muslimske land ikke har hatt positiv utvikling siden 632 er Islam.Nansen uttalte: "Det å blande ulike kulturer og folkeslag på et lite landområde,vil bli et arnested for ufred og konflikter i fremtiden".Derfor hjalp han flyktninger kun i nærområder,tok dem aldri til Norge. Vi ser igjen og igjen at demokrati og Islam er to uforenlige motsatser. Ukultur og oppskrift på å behandle "vantro"kvinner i Koranen går hånd i hånd.De som lider,er de som er i flyktningleire,det så vi senest fra Madaya.Har selv nær venninne som kun 13 år gammel ble stygt voldtatt av somalier som hun trodde var en klassekamerat.....!Hun gikk 3 år i terapi,og sliter ennå.....Jeg ser ingenting positivt med Islam i et vestlig samfunn,det er jo bare masse terror,overgrep,vold og krav om at landet som hjelper dem,må følge gjestenes lover...!Dette kan dyrke i sine land el andre styrtrike stater som Dubai,Emiratene,Oman,Bahrain,SA osv.Jeg håper snarest mulig at Asylavtalen sies opp,og at EU og FN snart kun blir en ond fortid.Matlary har mye fornuftig å si om denne massemigrasjonen,og fåtallet som kommer er"ekte"syrere.Altfor mange fra Nord-Afrika og land som IKKE er i krig.Asylrett gir Norge rett,men ingen plikt til å hjelpe.UDI må endevendes,der er det mange korrupte ansatte.Vi vet planene FN og Muslimsk Brorskap har for Europa,det må stoppes.

Mitt kjære Norge

Mitt kjære Norge

Hei Maria.

Bøjer meg i støvet for hva du gjør.

Er meget imponert over at du ikke bryr deg noe om hvilket press du får i fra en gjeng med neandertalere.

Jeg hadde ikke trodd at det skulle være såpass mange menn og kvinner i vårt land som var så blinde for hva det er som skjer rundt oss både i Norge og i Europa.

Hvor langt skal dette få lov å gå. Når skjer det ting som blir sett på som en katalysator og lager hele Europa om til ett jugoslavia.

Lei meg for å si det. Men det er bare ett spørsmål om tid før det kommer en kjempesmell. Og da ser vi jo her på siden at det er mange "Rinnan" slektninger her.

Så man får jo bare være forsiktig med hvem man går i krigen med........

Jeg skal i hvertfall forsvare meg og mine. Og det betyr. Skyt først og spør siden !!!!!!!

I en perfekt verden hadde det ikke oppstått slike tilstander vi ser i Europa, og som nå beveger seg hit. Men.... Et faktum er et faktum. Man må tro det når man ser det med sine egne øyne. Folk må våkne, stå sammen og redde det som er igjen.

Vi må kjempe for vår frihet og respekt. Slik våre forfedre gjorde.

Mange lar seg stoppe av sin egen stolthet, de klarer ikke innrømme at de har tatt feil ang konsekvensene av denne innvandringen.

Her er retningslister for journalister, beviset på at vi er ført bak lyset i mange saker gjennom mange år. De har visst fjernet dette fra hjemmesiden sin nå fordi de ikke liker at mannen i gaten kjenner til pyntingen av sannheten. Alle har jo forstått at det foregår, men likevel skremmende å se arbeidsbeskrivelsen deres svart på hvitt. En av de mange saker som ligger på nett, det er godt det finnes alternativer til journalister som er underlagt disse føringene. http://web.archive.org/web/20120326205413/http://www.nj.no/Sjekkliste+for+journalistisk+arbeid+i+det+flerkulturelle+Norge.b7C_wlnIY4.ips

Hei, er det innført godkjenning nå, om denne går gjennom er det kun for linken jeg la ved :) Håper du ikke har fått problemer Maria, du er en viktig stemme blant stadig flere som står frem!

Det som er litt skummelt er at endringen av samfunnet går så gradvis at det nesten ikke er merkbart. De som er unge i dag er født inn i et samfunn som er vant til, og som godtar mange av endringene som har kommet, da de ikke vet noe annet og tror det skal være sånn. Da jeg vokste opp på 70-tallet kunne folk gå trygt rundt alle steder i byen til alle døgnets tider uten engang å ha hørt om seksuell trakassering, blind vold og ukvemsord fra folk man ikke kjenner. Moskeer var bare noe man så på bilder fra østen, og folk med en annen hudfarge var bare et eksotisk innslag i hverdagen som ikke plaget noen.

Siden mennesker i dag blir født i et samfunn hvor det er naturlig å bli trakassert og utskjelt fordi man er kvinne og går i vanlige klær, er det ikke lang vei å gå for videre endringer av samfunnet til det verre. Det går bare så sakte at vi ikke merker det, hvis man da ikke går tilbake og ser hvordan vi hadde det i Norge for bare 30 år siden. Det rareste med dette er at de som skrek høyest om likestilling, og som brant BH-ene sine i protest mot kvinneundertrykking, er de som i dag skriker høyest om å godta de mest kvinneundertrykkende ideologiene, som setter negative merkelapper på folk som sier ifra, og som vil ha fri flyt inn i landet av alle undertrykkere som vil komme hit.

Til Kjell

16.01.2016 kl.20:22

##Det som er litt skummelt er at endringen av samfunnet går så gradvis at det nesten ikke er merkbart. De som er unge i dag er født inn i et samfunn som er vant til, og som godtar mange av endringene som har kommet, da de ikke vet noe annet og tror det skal være sånn.....##

Dette er vel det som kalles - The boiling frog (metaphor)

https://en.wikipedia.org/wiki/Boiling_frog

Hei Maria ! Så bra at det finnes folk som deg ! Du tar opp ett av de mest aktuelle temaer vi har i vår vestlige verden i disse dager, og tør å si din mening. offentlig. Jeg tenker nøyaktg som deg, derfor er jeg glad at du tar på deg jobben som talsperson for "the silent majority". Det ble uttalt på TV-nyheter for noen dager siden at for 10.000 personer vi nå tar inn, så kan man hjelpe 120.000 personer i deres nærmiljø (beklager, husker ikke helt nøyaktige tall). Da blir det nærliggende for meg at det foregår en utvelgelsesprosess som er nøye planlagt. Av hvem ? Tja, si det....Man har nok en anelse, ihvertfall noen av oss.

Nå må jeg si at jeg har muslimske venner, samt gått på skole med mange fra alle verdens hjørner, og aldri hatt problemer. Enter Oslo (er ikke derfra) så ble jeg overfalt av en stalker utenfor der jeg bodde, en mørkhudet som snakket gebrokkent engelsk ("I'm horny"). Istedenfor å bli helt satt ut og lammet så ble jeg helt hinsides rasende. Nå skal det sies at jeg har karate- trening, men veldig lenge siden. Men husket nok til at jeg parerte slagene hans, pluss jeg har lange negler hvor jeg kunne få hans DNA. Ikke at jeg tror det ville ha hjulpet i oslo, kun hos CSI.....Uansett, grunnet at jeg fikk overmakten så slapp jeg unna.

Det her ble litt mal apropos, men jeg vil bare poengtere hvor viktig det er å kunne forsvare seg selv, i det fysiske aspektet. Synes det er veldig viktig at du setter ord på det som skjer nå. At man også tar vare på sine barn som ikke kan forsvare seg selv. Det har vært overfall på småjenter av voksne mannfolk som bare hadde vært i Norge noen få dager. Så klart de mannfolka visste hva de gjorde, med sine smart phones etc. Og norske menneskerettighetsorganisasjoner sto opp på nasjonalt TV og unnskyldte dem ! (NRK.) Altså, norske barn er helt underordnet ifølge dem.

Je e forbanna !

Hei Maria!

Du er en vakker Dame og det er veldig viktig at du er bekymret for fremtiden...Mye som skjer i verden som ikke vi har noe kontroll på...men ikke skyld på Islam og muslimer for dette....Skyld på IS og de som har skapt IS...du nevner at ''alt som står på facebokk,TV og andre sosiale medier'' jeg håper virkelig ikke du tror på alt dette ''eller''?

Mitt råd til deg er : hvis du er redd for noe eller er usikker for noe så '' møt'' det.

Grav dypt i det til du selv finner svaret....sosiale medier har ikke svaret....de har et svar! men ikke nødvendigvis det sanne svaret...de har et svar alle vil høre!

En gang for 20 år siden var jeg veldig skeptisk og nølende for Nordmenn...jeg visste ikke bedre :( de så på meg rart...jeg forstod ikke hva de sa...jeg ble mobbet på skolen, slått og banket i friminutene....men.....en dag sa jeg nok e nok....jeg skjønte de visste at jeg var skeptisk til det hele...så jeg fikk meg Norske venner jeg....og vet du hva jeg fant ut? De var bare mennesker! helt like til meg, men de het OLE og Henrik osv....og det var den eneste forskjellen!

Jeg vet at mye skjer i verden og i Norge!

Dessverre er det en del slik du beskriver dem! men ikke put oss i samme båt er du snill...

Jeg har aldri og kommer aldri til å kalle noe ''Hore'' ''Luder'' og lignende uansett hvordan de går kledd eller hvordan de oppfører seg! grunne til det er at jeg ble oppdratt slik og den andre grunnen er at min religion forbyr det.

Livet er for kort til å irritere seg over ting vi ikke kan gjøre noe med! Og denne saken du skriver om er noe vi dessverre ikke kan gjøre noe med! Vi skriver og skriver men ingenting blir gjort av dene staten eller politikere..

Jeg skulle ønske at jeg aldri måtte flykte og oppleve det jeg har opplevd! da hadde jeg ikke trengt å forsvare meg hele tiden...føler jeg kommer til å forsvare meg hele livet...vet ikke hvorfor? kunne vært som de gutta på T-banen som blir beskrevet i komentarene og gitt Faen...men jeg er ikke sånn...alle flyktninger er ikke som du beskriver de...De flyktningene du beskriver er sikkert slik du beskriver de og jeg skulle gjerne ha gitt deg et svar hvorfor de e slik....men det har jeg ikke dessverre...

Ikke misforstå meg er du snill...som jeg skrev før du er en vakker Dame og jeg respekterer deg og dine meninger...men det er så mye fakta rundt om kring utenom sosiale medier og det vi leser på nett...

Les deg frem til ditt eget svar og blogg om dette ;)

Takk for at du avslørte din mangel av interesse for fakta. Du går til angrep på noen som kan mer historie enn deg. Med å si at fortiden har ingenting å si, det er dagens realitet som gjelder. Greit nok, men skal du tas seriøs må du ha korrekt informasjon, når du først bruker den. Og når det gjelder din kamp for kvinner, så er det fint å se at den bare begrenser seg til de norske som bor i Norge. De vil du til gjengjeld forsvare med nebb og klør. Takk for det, men jeg vil helst ikke ha din hjelp. Like lite som jeg vil hjelpe deg til å spre din virkelighet. Jeg kan tenke sjøl takk og forsvare meg selv. Med din hjelp, ville jeg sannsynlig fått et større problem. Du vet hva det kalles når du vrir på "fakta" for og få den til å stemme med ditt budskap eller din virkelighet...??

Du er jo like lite reflektert: å bruke en overskrift og ikke essensen i en artikkel til å argumentere danner jo basisen for å skape frykt - noe Rohde advarer imot. Hold deg til å selge smoothier og fortell heller om fillers og botox.

Her var det store hull... Fordommer handler som oftest om uvitenhet. Her har du en utfordring fra meg: http://www.nrk.no/sorlandet/oppfordrer-til-a-spandere-middag-pa-en-flyktning-1.12753647 Ellers så kan du komme ned til Hellas her jeg er nå. Her har to 2-åringer og en 3-åring på flukt druknet siste døgnet i desperat flukt fra krig. Vi trenger flere hender, så du er hjertlig velkommen.

Tove Mette: er du så naiv og enkel? Dette blir bare for dumt. Folk flest vet jo at mange innvandrere er hyggelige folk som klarer å oppføre seg. Men trenger ikke ha dumme kampanjer for å bli kvitt fordommer. Om du spiser middag med en muslim, reduserer ikke dette sannsynligheten for overgrep, voldtekt, drap, ran, terror, jødehat, krenking av homofile, tafsing osv. Det som reduserer sannsynligheten for alt dette er å stenge grensene, og hjelpe i nærområdene. Vi har store problemer med å integrere de enorme massene som har kommet de siste tiårene. I tillegg kom det 30 000 i fjor. Vi har aldri sett så mye sosial uro i Europa etter denne invasjonen startet. Folk er engstelige fordi det skjer veldig mye gale, og det har ingenting med å spise middag med en asylsøker å gjøre. Blir oppgitt over enkle og dumme mennesker som stikker hodet i sanden og ikke ser realitetene....

Det er mange som fornekter alt det negative fordi vi er vant til at pressen dysser ned. Og hauser opp de få lyspunktene. Takk og lov for Internett og mulighetene til å lære, for de som er interessert i det som virkelig foregår.

Det virker som at flere her i kommentarfeltet faktisk tror på propagandaen en fikk i skolen om at vi er alle like inni men forskjellige utenpå.

Noen skriver at vi må bli kjent med de, så ser vi at de er som oss. Vis de medmenneskelighet så viser de oss medmenneskelighet. osv. osv.

Vel, vi er alle like forskelig inni som utenpå......(Les det som står på sidene jeg linker til)

Leftist Lies Destroyed as Scientists Discover the Gene Which Causes Brain Size and Intelligence

http://newobserveronline.com/leftist-lies-destroyed-as-scientists-discover-the-gene-which-causes-brain-size-and-intelligence/

Race, Genes And Intelligence:

http://www.rense.com/general79/dut.htm

Er det noen som i det hele tatt har tenkt på hvorfor folk fra den tredje verden oppfører seg som de gjør? At det kan ha noe med størrelsen på hjernen å gjøre, at de er mer psykopatiske... osv.

Det er ikke bare islam som er årsaken. Vi har med psykopater å gjøre......

Race and Psychopathic Personality:

##Psychopathic personality. ....described the condition as general poverty of emotional feelings, lack of remorse or shame, superficial charm, pathological lying, egocentricity, a lack of insight, absence of nervousness, an inability to love, impulsive antisocial acts, failure to learn from experience, reckless behavior under the influence of alcohol, and a lack of long-term goals.##

##A prominent feature of psychopathic personality is a high level of aggression, which is expressed in a number of ways including homicide, robbery, assault, and rape.##

http://www.amren.com/news/2008/08/race_and_psycho/

##..robbery, assault, and rape..# er jo blitt ganske vanlig med innvandringen av folk fra den tredje verden. De begår jo også noen drap i ny og ne. Men dette kommer til å bli mye verre og vanligere desto flere det blir av de. Så framtiden ser ikke lys ut.

Hvis en skal kunne snu utvikllingen så må det skje ved neste valg, Så nåkk folk må¨våkne opp før den tid sånn at en kan få gjort noe ved hjelp av stemmeseddelen. Ellers så er det nok Game Over for Norge og det norske folk.

-

Richard Kalergi - Mannen bak EU.

European Plan to Eradicate Race Through Immigration (Kalergi Plan)

https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

The Endgame - Full White Genocide documentary - MUST SEE

https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Monica Skarning: Takk, er enig med deg. Jeg er bare redd for at noen kulturer godtar dette mer en andre. Slik jeg ser det. Jeg tviler ikke på at det finne mange uavhengig av kultur, men de klarer på et visst nivå å holde det i sjakk.

Anonym: Viktig å få dette frem i lyset. Håper å få stoppet utviklingen.

Lokalpolitiker for MDG: Takk, godt å høre at det realiteten slår de som virkelig ønsker å kjempe for likeverd. Man vil jo håpe og tro at alle mennesker er gode og har gode intensjoner. Dette er ikke virkeligheten. Vi må begynne å kjempe for de som er forsvarsløse og ikke tilrettelegge for undertrykkelse.

per berg: Det nekter jeg å være med på. Jeg er ikke villig under noen omstendighet og underkaste meg en slik kultur.

Anonym: Det er trist at du ikke ser at du er med på å tilrettelegge for et samfunn av undertrykkelse.

Jens: Enig. Håper det blir endringer før det blir opprør innad. Da får vi alle en kjempe problem og en mulig kollaps.

Anonym: Hei, tror du ikke dette henger sammen med intelligentes? Evnen til å se og forstå at vi er avhengig av hverandre for en balanse? For en eksistens? Vet du hvor store forskjeller vi snakker om? Vi snakker om folk som har sluttet og utvikle hjernekapasitet pga manglene skole og manglende moralsk lære. Vi snakker om folk som er lært undertrykkelse for å holde orden. Man kan ikke ha forhøye forventninger til slike mennesker. Jeg skjønner at en type innføring av normer og regler hjelper. Men dette er ikke nok for å jevne ut den store glippen som eksisterer per dags dato. Jeg tror på stenging av grensene. For å forsvare våre verdier.

Charlotte B: Vi må vurdere alle, og ikke bare slippe inn. Vi skal beskytte de svake og ikke tilrettelegge for undertrykkelse.

Nelson picket: Takk. Jeg er nok redd for at de er for blinde som du sier. Fordi hjertet er større en hjernen. Det er ikke slik vi beskytter eller overlever. De vil ikke forstå før de kjenner frykten på sin egen kropp. Jeg håper vi har flere logikere som er villig til å gå inn i politikken. Da vil vi kanskje endre denne kursen.

Anonym: Jeg er uenig med deg. Dette er et innlært menneskesyn og endres ikke over natten, med en dags kurs om innføring i vår lov. De følger kulturer og religioner som ikke er endret på 1400 år. Vi vokser på på historier, vi tilpasser oss miljøet vi lever i. Men her er det et for stort gap til at vi kan møtes på midten. Synes det er mer fornuftig å tilrettelegge på en annen plattform en vår, når vi har denne forskjellen.

Sissel Johansen: Jeg hører hva du sier og synes det er trist at du har vært utsatt for dette. Det jeg vil er å forhindre at det skal skje hyppigere en det skjer i dag. Som du selv sier har vi allerede masse å stri med og masse å få kontroll på. Hvordan skal det gå om vi 100 dobler våre allerede eksisterende problemer? Jeg orker ikke tanken engang. Jeg vil beskytte vår kultur så godt jeg kan. Det er fordi jeg ikke vil at mine barn skal vokse opp i en vanligere tid en det jeg selv har opplevd. Jeg vil beskytte mine nære og kjære, dette er mitt hjerte. Jeg evner å se hva som skjer, vi må se parallellene, er du ikke enig i det?

Marit: Er vel ikke greit å klå uansett? Jeg er ikke vane med å bli klådd på? Om så hadde de fått seg en på tryne. Man skal vel ikke ta seg tilrette på andre uten samtykke?

Vigdis Bolstad: Jeg tror det er fornuftig og hjelpe i nærområdet. Ikke alle kan enes og jeg synes egentlig det er helt ok, så lenge vi ikke må tvinge til enighet. Det er ingen grunn til at vi skal akseptere dette heller? Det er nok a plass på jorda. Grunnen til krig er uenighet. Og det vil skje her også. Bare synd noen ikke evner å se hva som skjer fremover.

Mitt kjære Norge: Takk for støtte. Ja, vi må beskytte våre nærmeste først. Og jeg tro at disse uendelige store ulikhetene på menneskesyn vil skape smell. Helt klart.

Camilla: Jo, mange er blinde, men jeg tror nok mange drives av nestekjærlighet, men de driver seg selv i døden. De skal elske i hjel. Men hva er nytten når ikke hjernen fungerer? Hjerte og hjernen må henge sammen, vi må beskytte det som igjen er som du sier. Jeg kan ikke skjønne at se ikke evner og se hva som skjer rundt seg. Håper på en nødbrems i samfunnet.

Les denne!: Jeg finner ikke denne på nett ? Kan du sende meg den i inbox på Facebook?

Kjell: Jeg ser hva du sier og er enig. Men tror du ikke at vi har hatt problemer med overgrep i mange år? Er vel lettere og lese om det i dag grunnet teknologien og alle mediekanaler. Men jeg tror som du sier at man ikke slår like hardt ned på ting for de har blitt mer vanlig. Det er skremmende hvor tilpassings dyktige mennesker er. Men det er sånn man overlever i evolusjonen. Trist. Men det med feministene blir jeg aldri klok på. Vi lever vel alle på en underlig dobbelmoral. Tror hjerte og hjernen ikke henger sammen. Det er her problemet ligger:)

anbjørg: Ja, det kan du si. Dumskap og ikke hjelpe i eget land når vi kan hjelpe 10 ganger så mange med samme sum. Men det jeg får høre når jeg kommer med slike forslag er at det er krig i hjemlandet. Folk skjønner ikke bæret dessverre. De skjønner ikke at de utnytter seg av systemet vårt for å få en bedre fremtid. Det er ikke majoritet av de som kommer som rømmer fra krig. Men det vil ikke staten innrømme. De har ikke kontroll på noe. Derfor er det bedre å lyve. Nestekjærlighet består ikke bare av å hjelpe fremmede, det består også av å beskytte sine egne.

FS: Hei. Jeg vet jo at ikke aller er slik. Men mange kommer for å utnytte seg av vårt system. Forgripe seg på våre kvinner og lage støy og uro til egen intensjon og gled. Problemet mitt er at jeg ikke kan sitte og se på dette angrep som kommer. Alle land i Europa som mottar flyktninger skriker imot oss, vi må se hva som skjer og lære av andres feil før det kommer hit. Vi har allerede mottatt langt fler en det vi kan håndtere. Vi må bremse og få kontroll her vi står nå. Jeg har mye erfaring og ja, jeg er redd for fremtiden. Er ikke du?

Siv Hansen: Du vet det er frivillig å lese blogg? Dette er min private fora der jeg ytrer mine meninger. Jeg går ikke til angrep med å være uenig. Hvorfor oppfatter du det slik? Jeg har en mening om at man har blitt hjernevasket om man synes overgrep på kvinner er ok. Det støttes jo av at man lever i Marokko. Du klarer sikkert se den parallellen om du gidder. Om du ikke vil ha min hjelp, er det helt ok. Jeg tvinger ingen. Mange setter pris på at noen orker å ta denne posisjonen. Ikke gjør narr av de som ikke tenker som deg selv. Godt tips. Jeg forsvarer mine verdier og min kultur. Om du velger annerledes så er det din private sak. Er det ikke?

Anonym: Morsom:) Hvem er du egentlig som skal fortelle meg hva jeg duger til?

Tove Mette: Grusomt. Vi må beskytte barna der de er, så avverges slike ulykker. Det hjelper nok lite at jeg skal spise middag med et menneske. Jeg har opplevd mitt og dannet meg en mening. Jeg er ikke ferdig med å vokse av den grunn. Jeg utsetter meg for nye inntrykk hver dag og sier ikke alltid at jeg har rett. Men likevel så tror jeg det beste er å ta vare på sine nærmeste og ikke utsette de for fare. Slik som det er nå, er det en fare for våre verdier og vårt system.

Anonym: Ja, det gjelder å se utenfor boksen og evne å tenke selv.

Anonym: Jeg har sakt at det henger med intelligens, men da blir jeg slaktet. Bevislig: De mangler skole, logisk. Man kan ikke ha forventninger til de som ikke har lært de vi har lært, det henger jo med hele menneske. I grunn har vi alle like forutsettinger, altså, jeg tror vi er født slik. Men vi må bli stimulert på veien for å lære. Vi har ikke automatisk samme forståelse uten lære om forståelsen. Vi vil vel gjerne være medmenneskelige , det er det vi har lært. Men hvem lærer bort logikken av konsekvensen av medmenneskeligheten? Det er det konsekvensen som gjør. Vi har ikke kjent konsekvensen ennå og evner ikke lære av andres konsekvenser. Der er vi. Eller ikke vi, som i jeg og du, fordi vi er logikere. Det bli innviklet, men forstår du?

Det er skatteflyktningene som er det største problemet. Blant dem asylbaronene. F.eks. Adolfsenbrødrene som eier Hero asylmottakene, der de ikke har råd til innføringskurs. Mangemillionairer har de blitt. De får godt betalt av staten, men investerer det ikke i gode mottak. Kutter på ansatte og lønninger og sluser fortjenesten til skatteparadis. Disse, og flere med dem som driver asylmottak, barnehager, pleiehjem, frie skoler osv.som er registrert i skatteparadis tapper det norske samfunn for milliarder. Les gjerne Linn Hernings "Velferdprofitørene" En annen ting: Noen her i tråden sa at Nansen ville hjelpe flyktninger der de var . Stemmer ikke. Hørt om Nansen-passet? Jeg siterer fra Wikipedia: Nansenpass var et internasjonalt anerkjent identitetsbevis utstedt av Folkeforbundet til statsløse flyktninger. Nansenpasset ble innført i 1922 etter initiativ av Fridtjof Nansen og var i 1942 godkjent av 52 land. Nansenpasset var det første godkjente reisedokumentet for statsløse flyktninger. Fra 1931 ble Nansenpassene utstedt av Det internasjonale Nansenkontoret i Genève i Sveits. Totalt 450 000 pass ble utstedt og på bakgrunn av innsatsen for statsløse flyktninger ble Nansenkontoret tildelt Nobels Fredspris i 1938.

Nansenpasset kom til i forbindelse med flyktningestrømmen etter første verdenskrig og ut av Russland i forbindelse med den russiske revolusjonen. Nansenpass blir ikke lenger utstedt, men FN utsteder i dag reisedokumenter for statsløse flyktninger. " Til slutt. Både Norge, Sverige, og Nederland (der jeg kommer fra) er dypt involvert i våpenhandel. Våpenhandelen gjør det veldig godt for tida. Offisielt finnes det regler hvem man får selge til . De reglene er lett å omgå via mellommenn. Altså, våpenindustrienvesten tjener rått på destabiliseringen av andre land. Og så er vi forbauset at når konfliktområder har blitt bombet sunder og sammen, at det oppstår flyktningestrømmer? Gi skylda for problemene til de som forårsaker dem, ikke til de som er ofrene. Jeg er ikke redd flyktninger. Jeg er redd alt hatet som har oppstått i kjølevannet.

Du mista meg etter ordet "nedtrykelse". Hahahahaha! Sorry.... Men jeg klarer ikke ta deg seriøst.

Enik: Thats ok. Ha en fin dag.

Coby Omvlee: Jeg hadde et innlegg om dette, RK investerer i våpenindustrien, men så lenge det er under 10% så er det innafor. Hørt noe så dumt? Jeg vet godt hva som foregår. Og det tror jeg mange gjør, men det er for gunstig å fortsette. Jeg vet at det er økonomisk fordelsmessig å motta flyktinger, Hero tjener seg griserike på skattebetalerens regning, de har 1 dagers kurs i innføring av Norsk lov og moral. UDI Legger ned kurene fordi det er for dyrt. For en korrupt j..... verden vi lever i. Problemet er jo alle de andre som angivelig flykter fra krig som kommer for å brødfø seg på våre verdier. Dette er kriminelle som ikke skyr noen midler for å komme til kjøttbeinet. De eier ikke moral eller respekt for medmennesker og forsaker splittelse og usikkerhet og hat. Derfor mener jeg vi må stenge grensen for å få kontroll over situasjonen. Du skjønner vel at dette blir en gedigen tillits oppvask fra de statlige i 1 omgang? Det kommer til å bli opprør blant befolkningen om ikke sannheten kommer på bordet. Med en god forklaring. Vi kan jo ikke sitte med en regjering som dekker over forbrytere og gjør offerere til kriminelle?

Del 1

Til Maria Høili

18.01.2016 kl.12:25

Fra Anonym

18.01.2016 kl.06:15

Hjernestørrelse og intelligens har med genene våre å gjøre og ikke skole og utdanning. Gjennimsnitts IQ i f.eks. Somalia er 68, gjennomsnitts IQ blant folk fra Somalia som er født og oppvokst i vesten, gått på våre vestlige skoler har like lav gjennomsnitts IQ - 68.

Folk fra den tredje verden som er født og oppvokst i vesten skårer like lavt som sine landsmenn i den tredje verden. DET ER GENENE SOM ER ÅRSAKEN.

La oss se litt på psykopater. Hvite psykopater i vesten er psykopater fordi deler/områder i hjernen er underutviklet. Områder som har med forståelse av Rett og Galt, hva som er Rettferdig og Urettferdig, Empati og muligheten til å sette seg inn i en annen persons situasjon og se den situasjonen gjennom den personens øyner med alle tanker og følelser som eventuelt måtte rase i gjennom hode til vedkommende i den situasjonen. F. eks. en IS henrettelse ved halshugging.

Normale mennesker klarer å se en sånn situasjon gjennom offerets øyner, men psykopater gjør ikke det. Det er derfor psykopater kan begå krimminele handlinger, grove og ekstreme overgrep og drap. De er mer dyriske i adferd, ingen medfølelse, empati, samvittighet osv. De forstår ikke at offeret fra f. eks. blind vold, ran, voldtekt osv, osv. Får livet sitt ødelagt, at de vil slite psykisk resten av livet, at det aldrig går over, at frykten angsten vil være der for alltid. At det de har hvert i gjennom har hver livsødleggende for offeret, at de aldri vil bli seg selv igjen. De vil ikke kunne gå utenfor døren eller ta seg en tur på byen uten å bli grepet av frykt og angst. Det er lettere å gå ut med mange, da det gjør at en føler seg litt tryggere, men frykten og angsten er forsatt der, men ikke fullt så sterk. Det verste er å måtte gå ut alene selv om det bare er et lite ærend, en blir grepet av frykten og angsten, å kjøre bil hjelper på, men å ta buss, trikk, tog eller rett og slett å gå blir lite aktuelt. Jeg vet, for jeg var utsatt for bling vold for 15-16 år siden. så jeg vet at frykten og angsten ikke slipper tak, den er altid der.

Hvite kriminelle er som oftest psykopat i mindre eller større grad. Lav IQ er også en gjennganger, gjennomsnitts IQ blant hvite krimminelle ligger på ca. 84. I en av komentarene lenger opp så var det en som skrev at det er ikke bare innvandrere og asylsøkere som begår overgrep og voldtekter, hvite gjør det samme. Jeg mener at de hvite som gjør dette er mentalt underutviklet, at de har lav IQ og at de er psykopater i mindre eller større grad. Og at dette dreier seg om en forsvinnenede liten del/prosent av befolkningen.

Når det gjelder innvandrere og asylsøkere fra den tredje verden så mener jeg at det store flertallet er mentalt underutviklet, de har mindre hjerne, lavere IQ, de er mer psykopatiske og mer dyriske som følge av det.

Ta f.eks. islam. Muhammed var bla. psykopat (narsesist) han hadde også flere andre sykdommer som eplepsi i tinningen (TLE på engelsk) og svulst i hjerne bak ansiktet. men de kan tas en annen gang.

Når en leser de islamske tekstene, koranen, haditene og sira så kommer det helt tydlig frem at Muhammed var psykopat. Det er psykologer som har gått i gjennom de islamske tekstene som har komt frem til dette. Bruk google så finner du det. Det samme med sykdommer Muhammed hadde, leger har gått igjennom de islamske tekstene og stilt diagnoser, bruk google så finner du ut av det.

Del 2

Til Maria Høili

18.01.2016 kl.12:25

Fra Anonym

18.01.2016 kl.06:15

Å fylle opp vesten med psykopater fra den tredje verden er ingen god ide, spesielt ikke når de fleste atpåtil er muhammedanere, og har underkastet seg muhammeds lære. Islam betyr underkastelse, ikke fred. Å være muslim betyr å tro på den ene gud (noe kristne og jøder gjør), muhammedanere tilber ikke gud de tilber Allah/Hubal ogsaå kjent som Satan, så de er ikke muslimer etter ordets betydning. Allah er ranken Hubal holdt i Kaba, allah betyr den høyeste og refererer til Hubal som var den høyeste i Kaba. Viss en leser sseg opp på religions historie og hedenske trossystemer så vil en finne ut at Allah/Hubal er den samme avguden som Habal, Ba'al, Bal, Bel, Bal-ze-bul, Bel-ze-bul og Sin. Bal-ze-bul/Bel-ze-bul er jo som kjent Satan. Så Allah/Hubal = SATAN.

Kristne og jøder er muslimer etter ordets betydning, ikke muhammedanere. Derfor bør en prøve å bruke riktige ord, muhammedaner i steden for muslim, bruke Allah/Satan i stede for Allah/gud.

For å være muhammedaner så må en underkaste seg islam og følge alle lover og regler til punkt og prikke. Det jeg vil ta for meg er disse såkalte moderate muhammedanere.

Men først, det er tre typer muslimer (muhammedanere). De frafalte, de som kaller seg muslimer, men de praktiserer ikke, de lever som oss i vesten når de er alene, men de praktiserer når de er rundt andre muslimer (muhammedanere). Så har vi de såkalte moderate. og så selvfølgeig ekstremistene.

De frafallte, det er folk som kaller seg muslimer (muhammedaner) som er moderate, de følger ikke islam, de lever som oss andre når de er alene, men rundt andre muslimer (muhammedaner) så må de praktisere da det er dødsstraff for frafall. Disse muslimene (muhammedanerne) er frafallende, og de kaller seg muslimer for å ungå dødsstraffen for frafall. altså falske muslimer (muhammedanere) muslimer kunn i navn. Disse folka er som regel de i befolkningen fra den tredje verden som ligger langt over gjennomsnittet når det gjelder størrelse på hjernen og IQ, de er også normale, altså ikke psykopater.

Så har vi de såkalte moderate, de er faktisk ikke moderate. De er fundamentalister/jihadister, moderate muslimer finnes ikke.

Det er tre stadier i jihad, vi i vesten befinner oss i det første stadie. I det første stadie så er det visse spilleregler som må følges for at muhammedanerne skal lykkes, bla. at de skal ligge lavt i terenget for å beskytte troen og de troenes situasjon, jobbe for å skjule islams sanne ansikt fra de ikke troende mens muhammedanerne er i mindretall. Bruk google og gjør deg kjent med de tre stadiene i jihad og hvilde regler muhammedanerne er pålagt å følge. Så vil du innse at de såkalte moderate faktisk følger de islameke tekstene til punkt og prikke, de er altså fundamentalister. Syns du ikke det er rart at disse såkalte moderate aldri demonstrerer mot ting i islam eller ting gjort i islams navn. Det er fordi de er fundamentalister og følger tekstene til punkt og prikke, det hender av og til at noen går ut og later som de er imot. Men det er de ikke, for hvis en ser litt nærmere på de så vil en se sannheten, de blir ofte avslørt av sine aktiviteter på sosiale medier. bruk google så funner du masse eksempler på dette.

Hva så med de såkalte ekstremistene, vel de er også fundamentalister. Men dette er individer som ikke klarer å vente til en er komt til stadie 2 og/eller stadie 3 i jihaden, Dette er løse kanoner, fundamentalister, bokstavtroe individer og ikke ekstremister. Det finnes ikke moderate eller ekstreme muhammedanere. Det det dreier seg om er hvor langt en er komt i jihadden, stadie 1, 2 eller 3. Så enkelt er det. En annen viktig ting er at muhammedanere deler verden inn i 2 deler. Den delen som er styrt av muhammedanere og er underlagt islam og sharia kalles Fredens Hus, den andre delen kalles Krigens Hus. Dette betyr at de (muhammedanerne) fra deres synsvinke og ståsted er i krig med oss, men vi ikke troende i krigens hus forstår ikke dette da det nesten ikke er noen som har brydd seg om å lese seg opp på islam. Hadde folk gjort det så hadde folk flest sett hva som foregår, hvilke taktikker som brukes mot oss osv, osv.

Del 3

Til Maria Høili

18.01.2016 kl.12:25

Fra Anonym

18.01.2016 kl.06:15

Over til noe helt annet.

Linken til Les Denne virker den men jeg limer inn det som står der allikevel (under)

Dette har tydeligvis vokst frem av informasjonskontrollen som ble innført med Stortingsmelding 74 fra 1979. De står litt her om stortingsmeldingen http://www.miracassandra.com/419349049

Sjekkliste for journalistisk arbeid i det flerkulturelle Norge

NJ utga allerede i 1997 folderen Mangfold eller enfold? - Veiviser for journalistisk arbeid i det flerkulturelle Norge. Formålet var å gi en del tips om hvordan medarbeidere i mediene kan møte de journalistiske utfordringene som er knyttet til dekning av saker som gjelder innvandrere og flyktninger eller fremmedfrykt og rasisme.

Av Øivind Fjeldstad og Merete Lindstad

Folderen inneholder blant annet følgende sjekkliste for arbeid med slike saker:

VÆR BEVISST i språkbruken. Forsøk å finne fram til ord og begreper som gir et korrekt og nyansert bilde av dagens Norge, og som ikke skaper unødige skiller mellom ulike grupper.

UNNGÅ GENERALISERINGER som kan bidra til å forsterke stereotype oppfatninger om innvandrere, flyktninger aller andre med ikke-norsk bakgrunn.

LEGG VEKT PÅ å formidle mangfoldet i det norske samfunnet ved å trekke inn folk med innvandrerbakgrunn i vanlige saker.

OPPGI IKKE en persons religion, kultur, geografiske eller etniske opprinnelse dersom det ikke er klart relevant for saken. Vær spesielt varsom med en slik angivelse i saker som omhandler kriminalitet.

SJEKK FAKTA og statistikk. Vær særlig forsiktig med tallmateriale som kan bidra til å forsterke negative holdninger til spesielle grupper.

UNNLAT IKKE å ta opp kritikkverdige forhold der innvandrere er involvert, men unngå å bidra til at hele grupper blir stemplet på grunnlag av enkeltpersoners handlinger.

OPPSØK AKTIVT kilder blant innvandrere, både i spesifikke innvandrersaker og i andre saker. Forsøk å etablere et kontaktnett blant innvandrere som kan gi større bredde i kildebruken.

UNNGÅ NASJONALISTISK RETORIKK i sportsjournalistikk som kan nøre opp under negative holdninger til folk fra andre land. Gi plass til den rolle utlendinger spiller i norsk idrettsliv.

UNNGÅ UKRITISK FORMIDLING av rasistiske ytringer. Sjekk informasjon og påstander som kommer fra rasistiske miljøer og innhent fakta og synspunkter som kan korrigere rasistisk propaganda.

VÆR BEVISST i dekningen av politiske utspill hvor det spilles på fremmedfrykt og fremmedfiendtlighet. Unngå å bidra til at det blir politisk stuerent å nøre opp under konflikter mellom nordmenn og innvandrere.

FORSØK Å FORMIDLE hvordan innvandrere opplever diskriminering, rasistiske og fremmedfiendtlige holdninger og hvordan det påvirker deres hverdag.

------

Beklager for mitt rotete innlegg.....

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/milos-zeman-czech-president-says-integrating-muslims-is-practically-impossible-a6818491.html

I artikelen og videoen under kan du se den gradvise utvikleng av problemer vi vil få i samfunnet vårt etterhvert som den muhammedanske befolkningen vokser.

What Islam Isn't

By: Dr. Peter Hammond

https://heavenawaits.wordpress.com/muslim-behavior-with-population-increase/

Video

https://www.youtube.com/watch?v=Eb5k3-LM0MU

-

Se også denne

Muslim Demographics

https://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

Dette er en stor utfordring i den vestlige verden. En av problemene er at det kjøres en familiefientlig politikk. Alt har blitt så dyrt at mange folk ikke har råd til å ha store familier... Barn skal ha mat og drikke, klær, bleier og annet utstyr, en trenger større bolig osv, osv. Mange har rett og slett ikke råd til det.

Men dette er jo en planlagt utvikling

Richard Kalergi - Mannen bak EU.

European Plan to Eradicate Race Through Immigration (Kalergi Plan)

https://www.youtube.com/watch?v=wRZhD8S6o5s

The Endgame - Full White Genocide documentary - MUST SEE

https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

Maria: hvem jeg er for å kommentere hva du duger til? Et medmenneske som holder seg til sakens fakta. Et medmenneske som har studert Statsvitenskap og sosialantropologi. Et medmenneske som har reist til disse krigsherjede områdene og sett med egne øyne hva som faktisk skjer: at dagens islamister/muhammedaner - som er et uttrykk jeg faktisk ler høyt av - er en direkte konsekvens av korrupte vestlige stormakter de siste 40 årene. Vi er så flinke til å si at vi må hjelpe der de er og vi må bidra så godt vi kan: det er jo vi som sitter på denne høye hesten som er årsaken til at de opplever denne desperasjonen! Når vi har tatt av deres ressurser i flere tiår, hva annet kan man forvente? Tror du diamantene du eier kommer fra Rjukan? Eller gullet du har kommer fra Kautokeino? Hva med klærne du har på deg? Klærne barna dine har? Hvorfor tror du Putin er så oppsatt på å ha Assad-regjeringen i Syria? For det er hans eneste allierte i midt-østen.

Maria,

Enig i alt du skriver. Utrolig bra at du skriver om det, for det er så viktig!!

Anonym:
Hei.
Du har skrevet mye til meg og det takker jeg for. Jeg vil svare på nr 1 først IQ, Norge ligger med et snitt på 103 som jeg har lest en gang, så hva du definerer hvite som vet jeg ikke? Men uansett er jeg enig i at lav iq er noe av årsak til manglende empati, eller i det hele tatt evnen til å få med seg hva som skjer rundt seg selv generelt, Mins å huske at eks Afrika hadde et snitt på 60? jeg sitter ikke på linken til dette nå, men tror det er korrekt. Men jeg er ikke helt enig om at det bare handler om gener. Jeg tror 50% er skolegang. Og læren om rett og galt er vanskelig å skjønne på egen hånd. Det er logisk. Hjernen er en er som en muskel, den må trenes og stimuleres for å holdes i best ,mulig stand. Jeg har tatt tester på dette, min iq eks, varierer etter at jeg var ferdig med VGS til dag dato. Den har økt, så om man legger logikken av det i bunn handler det vel om kunnskapsfyll ? Eller har du dokumentasjon på dette? Jeg er åpen for feilsitater:) Maria

Anonym: Tåsentrollet :) Du har mye kunnskap og jeg gleder meg til å hilse på deg. Når har du tid:)

Karoline: Takk. Fint at flere ser utfordringene vi har i vente.

Det virker som du mener at alle som ønsker flyktninger velkommen tenker med hjertet mer enn hjernen. Dette kan være tilfelle, men ofte ikke. Det handler i bunn og grunn om at ingen kan nekte mennesker å søke asyl, da dette er en menneskerett. Er man i mot Menneskerettighetskonvensjonen er man i bunn og grunn i mot vestlig kultur og tankesett. Om vi nekter individer menneskerettigheter er vi ikke noe bedre enn landene de flykter fra. Å ønske flyktninger velkommen er ikke synonymt med å tro at det kommer til å gå knirkefritt, men en aksept om at enkelte steder i Midtøsten er ulevelige. Det handler om å finne løsninger til utfordringene. Debatten er altfor polarisert, de som er i mot flyktningestrømmen tror motparten vil ønske alle og enhver velkommen, og de som er for flyktningestrømmen er veldig raske til å dra rasistkortet.

Saken er ikke svart hvitt, og mange trenger opphold, ikke bare kvinner og barn. Vi må ta inn de vi har mulighet til å integrere, og vi må lære de som kommer om vår kultur. De skal selvfølgelig få utøve sin religion, på norske premisser. Aksepten må gå begge veier, og man skal selvfølgelig ikke endre samfunnet til det verre. Realiteten er at dette er den største krisen siden annen verdenskrig, og man kan ikke lukke øynene å la være å delta. Man må hjelpe de som har et reelt behov, og lære de hvordan man gjør ting i Norge. Dette lærer de ikke ved å ta avstand. De er bare mennesker slik som oss, og har akkurat samme grunnlag for å lære som vi har.

Supert Maria! TENK endelig ei dame som tør å si hva som skjer! Ellers følger jo folk ikke m på hva som holder p å skje m vårt land. Takk Maria for at du TØR!

Velkommen til den moderne verden.

Jeg er ikke særlig enig i innvandringspolitkken som vi har nå, og har heller ikke ett veldig positivt syn på innvandringsstrømmen i Europa som foregår.

Men dette er realiteten. Vi lever i 2016. Kontinenter og mennesker har forflyttet seg i all tid. Selvfølgelig er det mennesker i denne flyktingstrømmen som skulle vært sendt rett ut igjen, og straffeforfulgt. Sånn er det i alle kulturer, grupper, land, eller hva du vil kalle dem. I en gruppe med 100 er det alltid noen som ødelegger for andre.

Men dine barn skal vokse opp i denne verden, la de få høre realiteten, Ja, det er utrolig mange flyktinger som kommer, men det er sånn verden har blitt.Å gå rundt med en sånn holding har en effekt på barna, og de rundt. Ingen har blitt fattige av å hjelpe andre.

Og si at kvinner vil miste alt det dere har kjempet for er noe av det dummeste jeg har lest. Selvfølgelig kommer det aldri til å skjer.Det er som å høre noen si at ''I Norge vil vi snakke arabisk om 20 år''

Prøv å lev i denne verden, ikke i fantasien.

Norge forblir norsk. Selv om det kommer 100.000 flyktinger på en og samme dag.

Født og oppvoks i norge

Født og oppvoks i norge

Kjære Maria. Jeg håper du rekker å lese igjennom dette innlegget - du er nok ikke enig i alt men kanskje du finner noe av det av interesse. Det har i ett par tusen år foregått en kamp mellom kristne og muslimer. Etter mitt syn - er kristendommen tuftet på å tilbe 1 - en Gud. Muslimene påstår at de også er av Gud. - men hvordan kan de være det - de tilber Mohammed (en profet) mens ett av de klareste budene er -"Du skal ikke ha andre guder enn meg" - Da kan ikke muslimenes tro stemme. Hvis de da ikke tilber Gud - hvem tilber de da? De tilber Satan. Alle som tilber Satan vil før eller siden bli brukt som medie for å utøve ondskap mot menneskeheten. Det er den åndelige kampen mellom Gud og Satan. Husk ordene som står i bibelen : " det skal komme mange å forføre menneskeheten, men de er ikke av Gud - de seiler under falsk flagg. Invandringen er en del av en plan fra Satans side. Det er under 1 år siden denne stod på trykk i dagbladet, men alle har glemt http://www.dagbladet.no/2015/02/20/nyheter/utenriks/is/37813645/

Sina Staes Janevska

Sina Staes Janevska

i hutta heiti da Margrethe.. blir det ikke like traumatisk for kvinner som ikke vil bli tatt på? hvorfor skal bare vi tåle det vi ikke vil? hvorfor skal vi godta det vi ikke liker? er ikke det rasisme imot oss da, med den der diktaturen din? ... (bannord pågår) ....

takker for at nettopp jeg og flere er enig med Maria <3

Til

Maria Høili

19.01.2016 kl.17:31

Fra

Anonym

18.01.2016 kl.17:35

Hei.

Gjennomsnitts IQ i Norge ligger på 99/100, i Kina, Japan, og Korea ligger den på 103/105.

Ashkenazi jøder ligger f.eks. på 115, mener at det er de som har høyest gjennomsnitts IQ i verden.

-

Liten hjerne og lav IQ henger sammen. Områder i hjernen som har med empati osv. som nevnt i tidligere innlegg er underutviklet i en liten/mindre hjerne.

Du mener at gener og skolegang utgjør 50% hver. Hvis det var tilfelle så hadde en sett det tydelig, f.eks. ville gjennomsnitts IQ blant folk fra Somalia eller fra andre plasser i den tredje verden her i vesten hvert betraktelig høyere, noe en ikke ser.

F.eks. folk fra Somalia som har vokst opp i vesten, gått på gode skoler osv. skårer omtrent like lavt på IQ tester som sine landsmenn i Somalia. Det kan være ørsmå forkjeller i resultatet på tester alt etter hva land de har bosatt seg i, blitt testet i.

Godt kosthold er nok forklaringen der en ser de ørsmå forkjellene, da kosthold kan ha noe å si for IQ nivået. Men gener er hovedårsaken.

Men en bør jo også se på ting som reduserer IQ, som bla...

Fluor

http://fluoridealert.org/studies/brain01/

Innavl.

La ved denne linken da den inneholder ett bilde av de såkalte "rat people of Pakistan" som er et resultat av innavl.

http://vrais66.com/muslims-low-iq-due-to-inbreeding/

Mer om innavl og lav IQ, og mangel på empati osv.

https://www.google.no/#q=inbred+low+iq

Muhammedanere har drevet med innavl i 50 generasjoner (1400 år), og det forklarer jo en del.

En ser jo resultatet av det daglig.

-

At IQ stiger litt over et helt liv er jo kjent, det ligger en del info på nett om dette, dokumentar filmer også. Men IQen stiger jo ikke så veldig mye. Områder i hjerner en bruker mye hele tiden vil utvikle/forbedre seg, flere forbindelser vil danne seg i disse områdene sånn at de områdene av hjernen fungerer bedre og mer effektivt. Som da igjenn kan resulterer i høyere skår på IQ tester, da en vil forstår ting letter, en ser gjerne sammengheng i ting letter osv. osv. Og selvfølge litt kunnskapsfyll over et liv er medvirkende til høyere resulteter...

Ble litt rotete men du skjønner nok hva jeg mener.

-----

Jeg har bladd meg litt utover i bloggen din og ser at du har skrevet en del om islam og problemene med islam.

Men åssen stiller du deg til en av de store problemene for oss nordmenn, alt for lave fødselstall? Dette gjelder faktisk den hele vestlige verden. (Video - Muslim demographics, innlegg 18.01.2016 kl.20:44)

For at en skal klare å opprettholde folketallet i et samfunn/land, så må fødselstallet ligge på 2,11 barn pr. kvinne/par i snitt. I 1970 lå tallet på 2,50, vi hadde vekst. I 2011 var tallet 1,88. Og i 2013 var tallet 1,78 barn pr. kvinne/par, godt under nivået for å opprettholde folketallet. For at en skall ha vekst så må fødselstalet ligge over 2,11, no det ikke gjør nå.

Vi nordmenn er inne i en dødsspiral mot utryddelse, som folk. Pga. alt for lave fødselstall.

Det er viktig å opplyse folk om hvordan det står til med fødselstallet blant nordmenn hvis vi skal overleve som folk. Selv om vi hadde stoppet innvandringen i dag og sendt de som er her tilbake dit de kommer ifra, så ville vi gått under som folk på sikt alikevell pga. lave fødselstall.

Jeg mener at dette med lave fødselstall blant nordmenn må belyses og en må jobbe for å opplyse folk om dette for å snu trenden. Like mye som en må opplyse folk om islam...

-

Har du satt deg inn i det med Richard Kalergi og The Kalergi Plan også kjent som white genocide. (Videoene i tidligere innlegg lenger oppe, er en grei begynnelse. innlegg 18.01.2016 kl.20:44)

-----

Med tanke på at myndighetene og media lyver til oss om innvandring, holder tilbake informasjon, rett og slett manipulerer oss. Har du noen gang tenkt tanken. Hva annet lyver de om?

Vel, helse og kosthold er en ting.

I innlegget ditt Sukkeret tar livet av deg, har du ingen problemer med å stole blindt på staten og medias påstander om helse og kosthold. Men når det gjelder innvandring så er de ikke til å stole på i det heletatt...Hmm

Kanskje en skal stille seg noen spørsmålstegn angående helse og kostholdsrådene de kommer med, også. Ting er gjerne ikke sånn som en blir fortalt at det er.

Sjekk ut Dr. John McDougall som jeg linket til i det nevnte blogginnlegget.

McDougall har jobbet med helse og kosthold i ca. 40 år, og drevet behandlingssenter i L.A. i ca. 30 år. Etter min mening er han en av verdens fremster eksperter på helse og kosthold. Og han viser til/har forskningsraporter som backer opp det han kommer med. Absolutt anbefalt å sjekke ut.

Anonym:
Hei. Dette med kosthold har jeg skrevet litt om. Jeg er øko forbruker. Nettopp av den grunn at jeg ikke stoler på hva de forteller oss om matvarer. Hvert år øker aksepten for import av pepcidine og kjemikalier. Hele verden er drevet av lønnsomhet for å tjene mest mulig. Så om de ihjelsprøyter og ihjel behandler eller genmanipulerer , så gjør det det av lønnsomhet for å tjene mest mulig( at folk stryker med, er ikke så viktig) Vi så det med tobakks industrien. De viste hva de gjorde i flere 10 år, staten viste det også, men lønnsomheten var for stor. Det samme gjelder sukker og sprøyte midler. Folk blir avhengige av sukker i like stor grad som nikotin og kokain. De blir syke av det, overvektige, hjerte og karsykdommer, kreft.( Staten tjener for mye til å gi slipp) De bestikker forskere for å skjule sannheten. Det ligger masse info om dette på nett også. Bare se linkene til de dokumentarene jeg la ut under sukker tar livet av deg. Så jeg er ikke enveiskjørt og stoler ikke blindt på noen. Viktig å forske litt selv og gjøre seg opp egne meninger om hva som skjer og hva som er rett og galt. Verden er korrupt, så lenge lønnsomheten er der.

Sina Staes Janevska: Takk:)

Anders: Godt du stoler blindt på institusjonene. Du vil nok skjønner at folk drives kun av lønnsomhet (penger, makt) om du gjør litt research og åpner øynene? Jeg lever ikke på en rosa sky og ønsker det beste for alle alltid. Derfor så føler jeg at det er riktig av meg å bruke min stemme om hva jeg ser foregår rundt omkring eller i verden. Jeg vet vi ikke kan stoppe all innvandring og det vil jeg heller ikke. Mange er verdifulle støttespillere og ordentlige mennesker. Men vi må faktisk være så ærlige med oss selv å se at om dette forsetter ukontrollert som det har gjord det siste året vil samfunnet vårt bli ødelagt, verdiene våre redusere og kulturen viskes ut.

Brita: Skulle bare mangle:)

Anonym:
Jeg vet at vi har kvoteringer. Men det har gått over stokk og stein og uten kontroll eller regler. Å hjelpe der de er har jeg stor tro på og hjelper 12 ganger så mange som samme sum vi betaler for 1 her. Hvor er logikken blitt av? Lønnsomheten av å utnytte seg av vårt system bringer kriminelle hit. Definitivt ikke en berikelse for vårt samfunn. Er heller ei enig i at alle har samme grunnlag for læring og tilpassing. Jo, yngre jo enklere. Sånn er det med all lærdom. Hjerne vår blir mindre mottagelig for endring jo eldre vi blir, mange som kommer har lært hvordan eks de skal behandle og se på kvinner gjennom hele livet. Det er ikke bare å skru av og på en bryter. Derfor er jeg redd og skeptisk. Samtidig så bidrar lønnsomhet av menneskesmugling og lønnsomhet av å ukontrollert bruk av skattemidler til de som lager asyl mottak. Samt vi ikke kan ferdes trygt på gaten lenger i fare for å bli slått ned, ranet eller voldtatt. Jeg synes at jeg har rett til og reagere..

Enig i at det har gått over stokk og stein, men alle har rett på realitetsbehandling av søknaden sin. Mange i Finnmark i dag får ikke det, og det er et brudd på menneskerettigheter, noe jeg ikke forbinder med norske verdier.

Selvfølgelig har barn mer grunnlag for læring, dette gjelder uansett nasjonalitet. Hva jeg sier er at en 35 år gammel nordmann ikke lærer noe raskere enn en 35 år gammel syrer, eller polakk for den del.

Vi må hjelpe folk der de er, men alle kan ikke hjelpes der de er, derfor flykter de. Er uenig med deg om at man skal tenke på hvor lønnsom flyktningene er, de må behandles som mennesker og ikke produkter.

Jeg er også redd for å gå alene gjennom byen på kveldstid, og det har jeg vært i mange år, det har ingenting med religiøsitet å gjøre. Det finnes muslimske mannesvin, og det finnes norske mannesvin.

Mange muslimer har et problematisk kvinnesyn, men de aller færreste er voldtektsmenn, akkurat som nordmenn. Voldtekt er ikke normalt uansett hvor du er i verden, men det er selvfølgelig steder som er mer utsatt.

Man kan ikke kaste ut menn bare fordi man har en forutinntatt mening om at alle og enhver er farlige, det er ikke tilfellet. Akkurat som norske menn, er polske, indiske, kristne, jødiske, muslimske og hinduistiske menn ålreite karer, men det fins selvfølgelig unntak. Man må passe på å ikke dømme en hel gruppe over enkeltindividets handlinger.

Anonym: Hei igjen. Så du ser ikke problematikken i at systemet tiltrekker seg kriminelle og svindlere? Jeg vet jo selvfølgelig at det noen vi må ta imot kvoteringene og realiteten i at noen må søke asyl fordi det er livet om å gjøre. Dessverre, er det mange lykkejegere som ødelegger for de faktisk trengende. Men jeg er ikke villig til å ta sjansen på grunnlag at jeg har barn og passe på. Når systemet har vist gang på gang hvor lite kontroll de har over hvem som kommer og at kravene er så dårlige som de er. På toppen av det hele dropper de innføringskursene fordi de er for dyre. Hvem går dette utover i siste ledd tror du? Jeg ser virkelig ikke mennesker som produkter. Men det skal jeg love deg systemet gjør.

Hm, har vel aldri sagt at jeg ikke ser problematikken i det. Vi må få til et system som i større grad kan evaluere om de som kommer har et reelt behov for hjelp, i stedet for å utelukke alle på bakgrunn av noens handlinger. Er heller ikke alle som kan hjelpes der de er, med mindre man er villig til at halvparten dør av sult før humanitære organisasjoner får komme inn. Det er jeg ikke villig til å ofre, da jeg ikke kun er ute etter å passe på norske barns trygghet.

Jeg har også familie å passe på, men det er ikke først og fremst muslimer jeg er redd for, det er kjipe mennesker. Det finner man i alle land, religioner og kulturer. Om det er muslimer du er redde for, lider du nok av sterk fremmedfrykt. Sier ikke at alle muslimer er gode, for det er de ikke. Akkurat som at ikke alle nordmenn er gode.

Om du sier at det er systemet som feiler er det vel først og fremst systemet som må forbedres, og ikke å nekte noen grunnleggende menneskerettigheter.

Anonym: Riktig. Det er derfor jeg sier at vi må stenge grensene til vi får kontroll over situasjonen. For nå er det jo helt ute av kontroll. Vi bygger oppunder at folk dør med at de ser lønnsomheten av å komme hit. Dette er jo menneskesmuglerens paradis og naive Norge. En helt annen ting, hva med Afrika? Der det dør mennesker av sult hver dag. Er ikke det like jævlig fordi det ligger langt unna? Vi er kanskje vant til at det dør barn der hver dag? Jeg blir oppgitt og sint fordi folk tror det beste, men sannheten er at det er lønnsomt og da fortsetter galskapen.

Først og fremst er Afrika i krise på en annen måte. For det andre er Afrika et helt kontinent, hvor flere og flere lever i middelklasse. Afrika har hatt en enorm forbedring, og færre og færre lever i sult og fattigdom. Sultende barn i deler av Afrika har heller ikke et beskyttelsesbehov, men de trenger mat, og det kan de få der de er, og det får de. Afrika er et prakteksempel på at mn kan vokse seg ut av fattigdom, så dette synes jeg var en merkelig sammenligning. Det er helt forskjellige situasjoner. Synes også det er merkelig at du plutselig drar fram en helt annen sak, men det får så være.

Tror ikke løsningen er å stenge grensene, det kan få store konsekvenser for menneskene som kommer hit. Ingen av Skandinavias land tjener på at flyktninger vandrer hvileløst rundt mellom stengre grenser, hvor barn og voksne går sulten, og i verste fall fryser ihjel. Tror heller man bør holde de som kommer under kontroll i en lengre periode, slik at man får tatt en real bakgrunnssjekk av alle.

Aller helst burde FN sendt flere til Canada, USA, hele Sør-Amerika, Kina, Japan, andre deler av Asia og andre deler av Afrika. Problemet er ikke flyktningene, men hvordan de behandles i Norge og Europa. Hatet hadde minsket om alle hadde deltatt i dugnaden, og ikke bare Europa. Legitimerer selvsagt ikke fremmedhat på bakgrunn av dårlig distriubiering av mennesker, men det kan være en utløsende faktor.

Ha en fin kveld.

Må bare få sagt dette men jeg er GLAD for at du ikke sitter i stortinget, jeg er GLAD NORGE IKKE ER SÅ EGOIST SOM DEG.. Jeg er GLAD AT DU BARE ER EN AMATØRBLOGGER SOM tror er så sterk og bla bla bla for at du skriver hva "andre" Ole Nordmann ikke tør å si. Dere behandler jo selv flyktningene som dyr , er du klar over hva disse menneskene har vært igjennom hva dem har sett 10X den værste skrekkfilmen du noen gang har sett ... Get a grip vi bor alle på samme planet dem er ikke fra Mars eller Jupiter...

Mener du at vi skal nekte folk fra en annen kultur opphold i Norge selv om deres eget land er i krig?

Anonym: Jeg mener at de burde få kontroll på på integreringen og være litt mer selektive for hvem som kommer inn. 77% av de som kom i fjor, var enslige single menn som ikke trenger opphold på lik linje som små barn eksepelvis.

Vi må gjøre det atraktivt å være mor. Fødselsraten må opp blandt norske kvinner. Innfør fulle pensjonsrettigheter for hjemmeværende mødre. Barnetrygd til maks 3 barn. Ønsker vi en fredelig og stabil verden, da bør alle land ha en stabil befolkning.

Trodde først dette var en spøk, men der tok jeg feil gitt. dette var et utrolig lite reflektert innlegg. Du trenger en holdningsendring.

Er det utfordringer med å ta inn masse flyktninger? Selvfølgelig. Men dette innlegget er bare latterlig skremselspropaganda.. Eventuelt tror du på det selv, og da er det andres skremselspropaganda som har gått deg til hodet, dessverre. Og jeg synes det er synd du føler deg så redd.

Man hjelper mennesker som flykter fra krig. Punktum. Man lar ikke folk drukne og dø fordi folk her er redde for vår "norske kultur". Hva er egentlig norsk kultur? Spise appelsin på skitur? Appelsiner kommer ikke herfra. Hva med taco på fredag? Taco kommer ikke herfra.

Kultur er i stadig forandring og smelting. Se på USA. Hele landet er bygget på innvandring. Det betyr ikke at kvinner ikke har stemmerett.

Vis de kommer en mann som jeg ikke kjenner å pusligt tar meg på kne! Då blir da andre boller. Då blir eg forbanna. Folk ska opføra seg sjikligt, vis ein fremmandes hadde begynt å klå på meg. Då hadde eg nåkk sendt an på sjukehuset ☺️

Meget godt innlegg. Og jeg har spurt meg selv mange ganger i det siste hvorfor mange norske kvinner lar seg forføre av godhetstyrannene og nærmest forsvarer disse mennene. Og til Oda rett over her og mange andre. Bruk hue og øynene, ikke bare hjertet, bevisene for det Maria hevder er rett foran øynene dine ! Og det er ikke skremselspropaganda, rasisme etc som man blir møtt med !

" Mins å huske at eks Afrika hadde et snitt på 60? jeg sitter ikke på linken til dette nå, men tror det er korrekt."

Her er all vitenskap og seriøse kilder: http://frihetspartiet.net/index.php/rasisme

Ja, du har så rett så rett. Og jeg er svært bekymret og har vært i mange år....men det som skjer nå er virkelig til å få gysninger av. Noen lukker øynene, og tror som i eventyret, at det forsvinner. DET GJØR DET IKKE!!!!

Jeg er helt enig med deg og skulle ønske flere kvinner turte å si sin mening så rett fram som du gjør. Ting har allerede gått til helvete og nå må det være nok! Politikerne i norge burde ta mer hensyn og vise omsorg for kvinnene sine. Det er en skremmende utvikling på gang...

aggresivt

Øyvind Bergh

Øyvind Bergh

Hvorfor ikke bare gi våre nye landsmenn 10 tusen kr for å bruke på horer når de kommer, så slipper vi tafsing og voldtekter

Robert Moseby

Robert Moseby

Bra!

De kvinnene som her sier de aldri har blitt plaget eller trakasert, er de kvalmende løgnere eller er de de heldigste kvinnene i kongeriket?

http://www.tv2.no/a/5885579

Den samme typen undersøkelse har blitt gjort i andre land i Europa, Nord-Afrika og midtøsten, med samme resultat som i linken over + vold på toppen.

Hva får kvinner til å forsvare drittsekker som ikke eier den minste respekt?

Å si det du nå sier krever mot. Stå på.

My norweigan friend linked me to this oh how i wish the danish women were as brave as you. Thumbs up from Denmark!

Innvandring har det alltid vært, MEN når det gjelder veldferdsinnvandring så er det noe annet!!! De utnytter og utnytter!!! Fremmedkulturelle er ikke særlig interessert i integrering, det er ikke den norske kulturen,matvaner,norske ektefeller-emner,klesvaner,normer og regler som er interessant. Det er ikke derfor de kommer!!! MEN for å utnytte vårt velferdssystem!!! Innvandrere/asyl å får dytta alt opp under armene, GRATIS!!! Mens det norske folket har betalt skyhøye skatter,avgifter og moms hele livet og så kommer det inn folk som får dytta pengene etter seg!!! Norge har mistet sin trygghet!!! Det hjelper lite med akademisk og høy utdannelse når man er total tom for fornuft og vett og ikke ser denne galskapen. Det er en skam slik politikerne vanstyrer skattebetalerne sine penger og landet. Det finnes for mange virkelighetsfjerne og naive nordmenn og politikere...det er den kalde fakta!

Meget bra skrevet! Flere jenter skulle vært som deg, men dessverre, så er det alt for mange naive jenter som ikke skjønner alvoret!

Stora tacksamma hälsningar från Sverige!

Många av våra kvinnor har istället fokuserat på män som helhet och vägrar bryta ner gruppen "män" i mindre beståndsdelar. Mycket lyftande att se en kvinna som tänker steget längre.

Uppmuntra dina twitterföljare och bloggläsare att kontakta svensk media och försök få publicitet den vägen. Svenska kvinnor behöver se dig.

Bra skrevet. Skal poste linken din i Sverige der hjelpt trengs enda mer enn her....Når du sier menn, så er jeg mann. men Norsk, jeg vil aldri gå over til en muslimsk primitiv, ond tankebane uansett hva som skjer.

Men Norske jenter er ett mål for disse grisene som ser på dere som nam nam kjøttstykker.

I Ett muslimsk hushåld er vanligvis sønnen over moren i status. Fordi hun er kvinne.

Litt henger dette sammen med utdannelse og mangel på slikt. Arabere er mye verre enn Iranere eller Syrere generellt f.eks.

Vi fikk stemmerett for kvinner i 1913. Før det mente en att kvinner ikke var skikket til slike avgjørelser. Vårt samfunn har hatt en gigantisk utvikkling om vi ser på det i 100 års jaws.Disse folkene er ikke bare satt mer enn tusen år tilbake, de lever og i en religiøs ideologi som ser på forandring som synd, siden koranen er ett direktiv fra Gud, det går ikke å forandre på.

Med Koranen kommer det påbud som er direkte kriminelle og ulovlige. Som oppfordring til vold og drap, på vantroende f.eks. Så sier noen att det står blodige ting i biblene også. La oss ta det med det samme. I Bibelen stpr det og fæle ting i det gamle testamentetogså. Forskjellen er, bibelen er satt sammen av over 70 bøker i ett tidsrom på rundt 3000 år. De er egentlig jødiske mange av dem siden kristendom ikke fantes da de ble skrevet. Poenget med Jesus komme til jorden var som han sa å revidere det som står skrevet. Så for en Kristen holder det egentlig og gjøre akkurat det. Holde seg til det nye testamentet som er den kristne delen. Nok om det.

Da ser du att korabnen er total og må følges. Noen av de mest bokstavtro følgerne til koranen er jo grupper som IS.

Vi kvinner har to valg. Det har vi hatt lenge. Spesielt single jenter eller kvinner som er aktive med venner.

1 valget. Føy dere under muslimsk kultur og bli behandlet pent. Da er det beste å la menn bestemme hva du skal gjøre. Er jo veldig avslappende å slippe å tenke selv. Men de har full kontroll hva du gjør. Om du gjør noe i det du ikke liker. Er du ikke prinsessa lengder. De kan finne seg ny dame utenfor forholdet.

2 valg. Gjøre hva du vil gjøre ut av livet. Hvem du skal være. Da må du regne med at du er en shermuta. Møkkete og horete. Og du fortjener å bli gruppevoldtatt.

For de som mener at dette er feil og at vi må ta imot alle med åpne armer. Google Storbritannia og hva alt innvandringen og alle muslimene har gjort.

Se dokumentarene! Les nyhetene.

Dette er hva vi kan forvente oss i fremtiden en gang. Ikke tro at vi i lille Norge er mer beskyttet enn andre plasser.

Dere må åpne opp øynene å slutte å være så "dumsnille" .

Stå på Maria. Vi er mange som støtter deg og er enige med deg. Du gjør en viktig jobb med å belyse den negative utviklingen.

Vi må bli flere som tør å åpen ta til orde for å ta vårt sekulære samfunn i forsvar.

Til høsten må det stemmes riktig, dvs FRP. De er de eneste som har forstått det. For noen en stort problem å stemme på de grunnet ulike årsaker. Men det er snakk om pest eller kolera.

Hei Maria

Veldig bra skrevet, og jeg er såå enig m deg.

Folk må få opp øynene og se hva som skjer,

Og valget til høsten blir et viktig valg, håper folk

gjør litt forarbeid før man stemmer, uten Listhaug

Hadde vi hatt mange flere her.

Kjell Magnus Keehus

Kjell Magnus Keehus

Så flott at masser av jenter skriver om sine ærfaringer med disse *asylsøkerne* og deres videreverdigheter.

Jeg ble kalt for facist, rasist osv da jeg for et par år siden protesterte mot denne ukontrollerte innvandringen, men masser av personer skrev *Welcome, welcome* i stedet for å tenke etter hva som ville bli konsekvensene av dette. Vi ser det tydeligere i dag.

Hadde våre Myndigheter vært like så årvåkne som Maria så hadde kanskje situasjonen vært helt annerledes, men de hørte ikke !!! Så gratulerer Maria, fortsett med dine sannhetsord, kanskje det når frem til de som må lære mere, ialle fall sentrale myndigheter.

God påske jenter !!

Helt enig med deg Maria! Regner med at innlegget var for andre kvinner, men jeg har lenge vært opprørt over at ikke flere kvinner ser problemet vi har fremfor oss. Når det er sagt, så er det jo bevist på at kvinner pleier å stemme for mer innvandring og multikulturalisme. Jeg tror et av problemene er at vi har klart å blande kvinnekampen med innvandring. Selv om det er to ulike ting. Vi får se hva fremtiden bringer, men jeg tror du må forberede deg for mye værre tider, før du ser det godt igjen. Stå imot stormen og vært trygg på deg selv! Jeg kan forestille meg at det er vansklig når ikke så mange andre kvinner mener det samme. Likevell føler jeg et ansvar for å fortelle deg at du ikke er alene når det kommer til denne kampen vi er så inderlig i akkurat nå. :)

Mvh Filip

Helt enig. Si ifra nå at nok er nok. Bruk stemmen mens vi har den. Egoistisk å være snill på bekostning av de som kommer etter. Våre barnebarn arver ikke Norge av oss. Vi låner Norge av våre barnebarn nemlig.

Jeg synes det er en urovekkende utvikling. Alle som er kritiske og uttaleer seg negativt om innvandring/asylpolitikken, blir stemplet som rasist. Venstre, AP og Krf har mye å svare for når sistnevnte åpner for å motta ytterligere 10.000 asylsøkere. De har sannelig kort hukommelse. Husker de ikke hva som skjedde kort tid etter at AP´s ungdom og senere AP bestemte at de ville ta inn 10.000 asylanter? Ryktet gikk med rekordfart til hele verden, og lykkejegere hev seg på første fly via Russland og syklet inn i landet. Det er ingen grunn til å tro at det blir annerledes denne gangen. Problemet er at Norge ikke klarer å hive ut grunnløse asylanter fort nok. Enten blir de sittende på vent i årevis, før de endelig får opphold, eller asylantene går under jorden, og begge varianter er en trussel for vår sikkerhet. Dersom de utfører kriminelle handlinger, så får de noen år i fengsel, og de har oppnådd det de vil, å bli i landet. Jeg mener at asylantene bør sitte i lukkede mottak, inntil vi med sikkerhet vet hvem vi har med å gjøre. Dersom en asylant får avslag, så sitter han allerede i det lukkede mottaket, og skal ikke forlate riket etter egen vilje. Da bør politiet arrestere han, og sette han på første mulige avgang ut av landet. Hva så med religionen. Det er roten til de fleste misforståelser og konflikter. Her vil myndighetene gjøre Norge til et sekulært land, og med det bane vei for nye religioner ved å utslette siste rest av kristen tradisjon i Norge. Det er så utrolig misforstått og feil vei å gå. Norge er tradisjonelt et kristent land. Mange av våre tradisjoner og feiringer er kristne, som jul og påske. Jeg blir forbannet når skolene skal ha "vinterball" istedenfor "juleball" for eksempel. Hvorfor i pokker er det vi som skal tilpasse oss nye landsmenn? Myndighetene er så blåøyd og ser med forundring på protestene. Men, jeg vil ikke stå og se på at unge kvinner idag ikke skal kunne føle seg trygge på å ta offentlig transport på kveldstid for eksempel. Og hvis man sier "ta inn til landet de kristne som er på flukt i verden" - da går de av skaftet! Men, det mener jeg. Det er rekordmange kristne på flukt i verden idag. Fra Irak, Syria, Eritrea, Somalia... Det er rekordmange kristne som blir drept hver dag på grunn av sin kristne tro. Jeg tror at disse er lettere å integrere i vårt samfunn, men å prioritere denne svake gruppen, nei, det gjør Norge ikke. De eneste som tør å kalle spade for en spade i Norge er Frp. Jeg er ikke enig med alt de sier, men jeg mener at innvandringen er det som former vårt samfunn i fremtiden, og at vi må ha en streng politikk på området. Vi må si NEI til den populistiske venstresiden som undergraver vår velferd. Det er naivt å tro at å ta imot asylsøkere fra utviklingsland er med på å øke vår velferd, snarere tvert om. De aller fleste asylsøkere er unge menn, 60 %. De søker familiegjenforening i Norge, og får hentet storfamilien til Norge. Så viser statistikken sine klare tall. Langsiktig.. så er det under halvparten som er i arbeid. Vi har ikke behov for flere ufaglærte arbeidstakere i Norge. Så, å ta inn disse er det samme som å akseptere at vi gir bort våre skattepenger - måned etter måned. Jeg vet at vi nordmenn, og kvinner spesielt har behov for å gi omsorg og kjærlighet til vår neste. Men, jeg kaller alle kvinner i landet til å tenke seg litt nøyere om før de hiver seg på snillisme bølgen. Tenk på dine døtre, og deres trygghet i dette landet. Å sette grenser er også omsorg! Vi kan bidre ute, med penger og midlertidig bolig og beskyttelse i form av FN soldater. Vi hjelper ikke mengdene der ute som har det grusomt, ved å ta noen ganske få i den store sammenheng, hit til Norge.

Hei Maria og alle andre!

Du har så rett i det du skriver.

Husk alle sammen de som kjempet for likestilling og ytringsfrihet for 100 år siden.

Blant muslimer er det akkurat som oss kristene, forskjelige grader av det. Noen er ekstreme, andre er mindre, noen av de følger "strømmen" akkurat som oss kristne.

Mange av oss kristne er det pga konfirmasjon og gaver etc.

Vi kristne er like forskjellige som muslimene.

Men for det er verdt. jeg som mann, vil stille opp for norske kvinner å hjelpe de å forsvare like stillingen.

Dessverre er det slik at ett fåtall av muslimer ødelegger for alle. Vi kan IKKE feie alle muslimer for en kam.

Men ting som nevnes her ta på kvinner, gjøre som de vil (Muslimer) er ikke akseptert her i Norge.

De må akseptere vår kultur og nasjons arv.

Vi må beskytte vår arv som nordmenn! Å stå på får det ( Ikke Nazistisk)

God Påske!

Stoppe nnvandringen...... Ja, enig ... Det e jo dyrisk med svenske innvandrere for tiden.....

Innvandringsproblemet kan løses på en måte. Vi må stemme på et parti som har programfestet" Folkeavstemning om EØS Avtalen". Glem alle de gamle partiene,nesten alle politikerene på Stortinget er medlem av Europabevegelsen. Stem derfor på" Alliansen Norge ut av EØS, KUN PÅ DEN MÅTEN KAN DETTE PROBLEMET LØSES. Hvis vi kommer oss ut av klørne til EU, kan vi bli herre i eget hus igjen og bestemme flyktning-politikken selv.

Du føler deg riktig priviligert hører jeg. Veldig tydelig at du ikke forstår det utrolige spektrumet med forskjellige mennesker som ikke bare kommer inn, men allerede er her.

Det du sier her er helt korrekt, og jeg har en egen video på min Youtube kanal der jeg sier hvorfor det egentlig bør være norske kvinner og IKKE MENN som bør være bekymret for islam.

Som man har jeg egentlig ikke så mye å frykte om jeg bare konverterer, og jeg kan til og med se enkelte FORDELER med innføringen av ISLAM i Norge for oss menn.

Eksempel vil være at under islam vil barna bli værende hos meg som mann, og kvinnen HAR INGENTING HUN SKULLE SAGT, og jeg kan om kvinnen ikke gjør som jeg ønsker banke henne eller enda være beskylde henne for utroskap og få henne lovlig drept.

Dette er kanskje de mest ekstreme tingene, men de viser hvorfor kvinner i Norge virkelig burde TAKKE oss MENN som står opp MOT islam, og de burde stille seg bak oss i steden for å jobbe mot oss.

Til slutt håper jeg det er greit jeg legger inn en liten reklame for min blogg: Ekstremisten.com

Helt enig! Gradvis innvandring og integrering slik at en ender opp med én kultur (nemlig vår) er fint, men flerkultur er det ingen som vil ha; ikke de (gode) som kommer hit heller.

Du starter med en feil mange kommer med, Maria. Norge fikk almen kvinnelig stemmerett i 1913. Det hadde tre land alt fått: New Zealand 1893, Australia 1902 og Finland 1906. Sjekk fakta før du skriver.

Nå var vel ikke Norge første land i verden? Mener at både New zealand, Australia og Finland var før Norge..

Hvis det hadde vært slik som Maria beskriver fremtiden hadde det vært ille; og fundamentalistisk islam er mer enn ille. Men heldigvis er det gode grunner til å tro at fremtiden ikke er fullt så svart. I dag bor det rundt hundre tusen muslimer i Norge, altså av 5 millioner innbyggere, og beregninger, blant annet av Statistisk Sentralbyrå, går ut på at det i 2060 vil være rundt 7% muslimer i Norge. Dette kom fram i en grundig artikkel i Morgenbladet denne uken.

Man må jo være blind om man ikke ser hva som skjer med det NORSKE samfunnet etter at det ble truffet av den islamske bølge som traff Norge både fra nord og syd.

Maria har så altfor rett idet hun skrev.

Frøydis Walstad

Frøydis Walstad

Du bruker ditt priviligerte liv til å spre søppel i ekkokammeret ditt. Løgner,hat og rasisme. Skjemmes du ikke? Nei...Selvfølgelig. Et pent utseende og Fame er viktigere enn å skamme seg over løgner og hat man eksponerer. Du sier du tar tempen på norske fordommer....??? Feil. Du hauser opp under fordommer og klarer ikke engang å komme med korrekte opplysninger,for dem gidder du ikke slå opp og lese.Minner deg om at det går en nemesis i livet,du vil ikke slippe billig. Her er en link du og dine apostler bør lese. Det er ikke helt i tråd med ditt verdensbilde,men så er jo det nokså skakkjørt. Enjoy. Og....Husk..... Hat har aldri fordrevet hat. Det er kun kjærlighet som kan.

http://kjonnsforskning.no/nb/2017/04/domstolene-diskriminerer-lavere-straff-hvis-du-er-etnisk-norsk-og-hvit-og-voldtar-innendors

AIAI, greit at det ikke gjelder alle,vi har både forferdelig norske hvite menn, og vi har mange veldig gode nye landsmenn. Men folkens les statistikker, politirapporter og hør med de som jobber i systemet. Her er det ikke snakk om hverken rasisme eller hat, men fakta og realitet.

Godt skrevet! Drit i de naive kvinnfolkene som kommenterer. De vet ikke sitt eget beste en gang. Hadde alle kvinner vært slik hadde vi jo aldri fått noen rettigheter. Godt å se sånne som deg!

En interessant ting er at utenlandske menn kommer til Norge og vasser i norske damer. De tar damene enten damene vil eller ikke og ofte så er damene veldig, veldig villige.

Også over til den andre siden, utenlandske damer og norske menn. For dette fungerer vel begge veier, ikke sant? Nå kan norske menn finne seg utenlanske damer i Norge. Nei, det kan vi ikke. Jeg er en mann som har prøvd og tro meg, de damene liker ikke norske menn. Vi blir avvist med engang. Fordi de er vant til voldelige menn som holder dem innesperret og vi nordmenn er vantro raringer. Jeg ble litt overrasket, det er kun norske kvinner og utenlandske menn som finner tonen. Utelnadske kvinner ser på norske menn som søppel. Og det er jo greit, men jeg må si det blir litt ensomt og irriterende å sitte alene og se afrikanere springe rundt med en blondine uten truser hengende rundt hver arm. Spesiellt når de afrikanerene allerede er gift, men det har låst inn kona hjemme og hun får ikke lov til å gå ut. Men men, det går vel til helvete med oss alle, jeg ser ingen annen mulig slutt på dette multikultur eksperimentet.

Skriv en ny kommentar