hits

Fornektelses Tyranniet.

 

Hei kjære lesere.

 

Endelig blir det mer (tvungen) åpenhet rundt våre spørsmål om hva disse store massene av fremmede kulturer og religioner som strømmer over Europa medfører av konsekvenser. 

Det har over lengre tid vært tiet om ubehageligheter i fare for å skape frykt og hat på hjemmebane, som fører til at våre nye landsmenns ikke ønsker å tilpasse seg. For min del tror jeg nok bare dette er en dårlig unnskyldning. Favorittisering av menneskegrupper og fordeler fra det offentlige system, fører med seg kriminelle som ser muligheter for en ny type overlevelse.  

Kvinner kan ikke lenger fredes fritt etter at mørket senker seg i hovedstadens gater. Vi bekjemper ikke rasisme og fremmedfrykt med å oppfordre til en skjult formering av dette uakseptable fenomen. Hva vil vi gjøre med problemstillingen? Fri Kultur og religion utøvelse kan ikke aksepteres på vår plattform. Det passer ikke inn i vårt verdisyn, vårt menneskesyn eller vårt framtidsyn. Vi har etter mitt skjønn kommet noen hakk lenger i utviklingsprosessen av menneskeheten. Gjensidig respekt og ønske sin neste vel er en del av vår grunnoppdragelse og burde vært minstekrav for all form for integrering. Jeg ser stor verdi i å hjelpe andre mennesker som har det vondt, dette ligger i vår natur og hjelpe medmennesker. Men når det blir et overgrep på vårt samfunn, er verdien av vårt eget forsvar viktigere en noe annet. 

Belysning av temaets viktighet står i fokus i tiden som kommer. Null toleranse for lovbrudd burde vedtas ved øyeblikkelig virkning for at de statlige nå skal redde seg selv ut av et tillits kollaps som vil ta flere år å bygge opp igjen. 

Vi har blitt slaver av vår egen fornektelse, "fornektelses tyranner" La oss få sannheten på bordet.

http://www.nrk.no/ytring/den-som-tier-1.12745730

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Kokkvold-Vi-bekjemper-ikke-egen-rasisme-og-islamistisk-terror-ved-a-benekte-fakta-7899726.htmlJeg venter !

Maria 

17 kommentarer
Torbjørn Martin Wold

Torbjørn Martin Wold

Jeg ser meg heltenig i tanken på hva det siktes til.Og det er veldig krevende,for ikke si umulig.Og blande inn kulturer fra krigsherjede land.Det drar med seg en råere kriminalitet,en vi har her.Og kan fort utvikle seg.Med all respekt for mennskene ,men de burde heller hjelpes på stedet i deres eget land.Vel,jeg syntes også at America kunne tatt mye mere annsvar ovenfår disse jo stakkars mennsker.Mulig litt sterkt,men de burde rydde opp i noe de selv starter,istedet for at lille Auropa skal ordne opp i allt.

Samfunnet vårt endres, og jeg tror dessverre at våre myndigheter ikke helt har kontroll på omfanget av alle de problemene vi står ovenfor. Fornektelsestyranniet har vist seg å være en sannhet, og blir i stedet en gedigen bjørnetjeneste for immigrantene.

Jeg er opprørt over at jeg som kvinne ikke lenger skal kunne gå meg en tur alene uten å føle meg utrygg på å bli overfalt. Jeg er på ingen måte en redd kvinne, men likevel så låser jeg dørene i huset på dagtid når jeg er hjemme.

Det er immigrantene som skal integrere seg, og ikke oss som skal forandre sedvane og kultur.

Vi bør stille større krav til de som kommer til landet vårt enn hva som er tilfelle.

For noen år siden var det spesielt mange overfalls/gruppevoldtekter i Oslo. Husker jeg syntes det var modig av Hanne Kristin Rohde (den gang leder for vold og sedelighetseksjonen) å si i klartekst at 100 % av de var utført av menn med utenlandsk opprinnelse. Tøff dame! Noen asylmottak begynte med kurs for å prøve å forebygge voldtekter i den forbindelse. Det er som kjent et problem med voldtekt også på asylmottak, både "mindreårige" gutter og voksne menn voldtar sine egne også, gjerne barn. Et økende problem i Tyskland, og hvem husker ikke voldtekten av et lite barn i Sverige for et par år siden, hvor asylmottaket skjulte hendelsen og mannen helt til en bekjent av moren utenfra ringte politiet. Og i går skjedde noe med et barn i Forus.. Nettet er fullt av eksempler. Skjønner veldig godt at foreldre er skeptiske til store asylmottak i nærheten av skoler og barnehager. Men da har de bare fremmedfrykt og er rasistiske.. http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Politiet-etterforsker-mulig-overgrep-mot-barn-pa-asylmottak-8315048.html

Enig i at dersom integreringen skal skje, så må således - naturlig nok - sannheten på bordet. Det er ikke til å stikke under en stol at disse overgrepene vi ser rundt omkring i EUROPA (IKKE AUROPA) definitivt gir et et bilde på hva slags mennesker som KAN komme. @Torbjørn Martin Wold: først og fremst - lær deg rettskriving. Og hva mener du med at det er nærmest umulig for mennesker fra krigsherjede land å integrere seg pga den råe kriminaliteten de tar med seg? Jeg skal gi deg 3 eksempler - selv om jeg har MAAAAANGE FLER: I 1979 kom min far til Norge etter å ha kjempet i Vietnamkrigen - på USA sin side, altså "krigens tapere". Han, mamma og mine eldre søsken ble kastet ut i fattigdom etter å ha blitt robbet for ABSOLUTT alt de eide og hadde. Han satt i tillegg til dette som krigsfange i en leir i nesten 2 år. Hva slags minner tror du han har fra disse opplevelsene? Ganske forferdelige som fremdeles hjemsøker han. Hva slags rå kriminalitetsbakgrunn tror du han har? INGEN. Han kom til Norge som flyktning i 1979: skaffet seg en jobb og lærte seg språket før ham omsider fikk resten av familien til Norge i 1984. Ikke EN ENESTE GANG har min familie fått noe trygdeytelser, sosiale stønader eller statlig hjelp. Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men hvis du kan litt om økonomisk historie - så vet du antakeligvis hva slags renter bankene opererte med på midten av 80 - tallet for flyktninger. Nei? 15,5 % og 6 år med utelukkende avbetalinger på dette. Vår familie har klart seg fint og integrert seg i det norske samfunn på tross av vår bakgrunn.

Eksempel nr 2: min gode venn Michael kom til Norge i 2001 som 15 - åring fra Georgia. Igjen, kan du litt om moderne historie så vet du nok at Georgia på den tiden var i konflikt med Russland, som igjen kastet mange i fattigdom, sult og kriminalitet. Hvordan tror du han har klart seg? Jo, lærte seg perfekt norsk på under 1 år, språkutdannelse på UiO - mandarin - og jobber som tolk. Perfekt integrert på tross av sin bakgrunn.

Eksempel nr 3: en gutt jeg var støttekontakt for kom som 13 - åring til Norge fra Tsjetsjenia. Og igje, kam du litt om moderne historie så vet du nok en gang om okkupasjonen av det landet da Russland invaderte og bombet Grozny. Kastet ut i fattigdom og bodde på gata med familien, før de fikk hjelp til å komme seg til Norge. Hvordan har han klart seg? Idag er han 24 år, fullfører sitt 4.år på Siviløkonom studiet, kjøpt 2 leiligheter og jobber deltid på Kiwi.

Problemet er ALLTID dette: man drar alle under en kam - noe som er veldig synd. For hadde man lagt alle kortene på bordet, så hadde man hatt et mye bedre utgangspunkt. Jeg har barbert meg, av frykt for å bli spyttet på av eldre damer (ja, det har skjedd opptil flere ganger) og jeg ser ikke engang ut som om jeg er fra Midtøsten.

Enig i at dersom integreringen skal skje, så må således - naturlig nok - sannheten på bordet. Det er ikke til å stikke under en stol at disse overgrepene vi ser rundt omkring i EUROPA (IKKE AUROPA) definitivt gir et bilde på hva slags mennesker som KAN komme. @Torbjørn Martin Wold: først og fremst - lær deg rettskriving. Og hva mener du med at det er nærmest umulig for mennesker fra krigsherjede land å integrere seg pga den råe kriminaliteten de tar med seg? Jeg skal gi deg 3 eksempler - selv om jeg har MAAAAANGE FLER: I 1979 kom min far til Norge etter å ha kjempet i Vietnamkrigen - på USA sin side, altså "krigens tapere". Han, mamma og mine eldre søsken ble kastet ut i fattigdom etter å ha blitt robbet for ABSOLUTT alt de eide og hadde. Han satt i tillegg til dette som krigsfange i en leir i nesten 2 år. Hva slags minner tror du han har fra disse opplevelsene? Ganske forferdelige som fremdeles hjemsøker han. Hva slags rå kriminalitetsbakgrunn tror du han har? INGEN. Han kom til Norge som flyktning i 1979: skaffet seg en jobb og lærte seg språket før ham omsider fikk resten av familien til Norge i 1984. Ikke EN ENESTE GANG har min familie bedt om verken trygdeytelser, sosiale stønader eller statlig hjelp. Nå vet jeg ikke hvor gammel du er, men hvis du kan litt om økonomisk historie - så vet du antakeligvis hva slags renter bankene opererte med på midten av 80 - tallet for flyktninger. Nei? 15,5 % og 6 år med utelukkende avbetalinger på dette. Vår familie har klart seg fint og integrert seg i det norske samfunn på tross av vår bakgrunn.

Eksempel nr 2: min gode venn Michael kom til Norge i 2001 som 15 - åring fra Georgia. Igjen, kan du litt om moderne historie så vet du nok at Georgia på den tiden var i konflikt med Russland, som igjen kastet mange i fattigdom, sult og kriminalitet. Hvordan tror du han har klart seg? Jo, lærte seg perfekt norsk på under 1 år, språkutdannelse på UiO - mandarin - og jobber som tolk. Perfekt integrert på tross av sin bakgrunn.

Eksempel nr 3: en gutt jeg var støttekontakt for kom som 13 - åring til Norge fra Tsjetsjenia. Og igjen, kan du litt om moderne historie så vet du nok en gang om okkupasjonen av det landet da Russland invaderte og bombet Grozny. Kastet ut i fattigdom og bodde på gata med familien, før de fikk hjelp til å komme seg til Norge. Hvordan har han klart seg? Idag er han 24 år, fullfører sitt 4.år på Siviløkonom studiet, kjøpt 2 leiligheter og jobber deltid på Kiwi.

Problemet er ALLTID dette: man drar alle under en kam - noe som er veldig synd. For hadde man lagt alle kortene på bordet, så hadde man hatt et mye bedre utgangspunkt. Jeg har barbert meg, av frykt for å bli spyttet på av eldre damer (ja, det har skjedd opptil flere ganger) og jeg ser ikke engang ut som om jeg er fra Midtøsten.

Tror ikke det er de som kom fra Vietnam som er noe problem. Når folk diskuterer flyktninger for tiden så er det de muslimske immigrantene som er problemet. Det er islam som skremmer vettet av folk, og ikke uten grunn. Leste akkurat at selvmordsbomberen i Istanbul kom som "syrisk flyktning med behov for beskyttelse".. Det blir spennende fremover når "syrerne" (90 % er papirløse) får organisert seg.

Her er en veldig interessant samtale mellom Stefan Molyneux og en innvandrer fra Midtøsten. Her er det mange ting som blir påpekt og belyst som folk flest ikke er klar over eller tenker over når det gjelder innvandring fra den tredje verden.

https://www.youtube.com/watch?v=bICGK065brg

Torbjørn Martin Wold: Jo, det må grunnopplæring i Norsk kultur og kvinnesyn med en påfølgende eksamen og en null toleranse med utsendings konsekvenser for lovbrudd. Maria

Synne: Mitt forslag, det må grunnopplæring i Norsk kultur og kvinnesyn med en påfølgende eksamen og en null toleranse med utsendings konsekvenser for lovbrudd. Maria

Anonym: Jeg har et inntrykk av at Norge er i ferd med å våkne opp nå, sakte men sikkert om hva denne store bølgen av fremmed kultur vil medføre av konsekvenser. Jeg foreslår : at det må være grunnopplæring i Norsk kultur og kvinnesyn med en påfølgende eksamen og en null toleranse med utsendings konsekvenser for lovbrudd. Maria

An: Hei. Jeg synes du kommer med noen grundige poenger. Viktig og riktig å se flere vinkler. Men hovedfokus for en god integrering er å tilegne seg grunnverdier, altså dele felles verdisystem som resten av befolkningen i Norge for å skape et samhold og en tilhørighetsfølelse. Da vil man også føle ansvar som menneske, naturlig nok, og respektere lov og medmennesker. Derfor er mitt forslag med de som kommer som troende muslimer og andre med et kvinnesyn som er lavere ranket en en mann: at det må være grunnopplæring i Norsk kultur og kvinnesyn med en påfølgende eksamen og en null toleranse med utsendings konsekvenser for lovbrudd. Maria

Til An: Det er stor forskjell på land i verden hvordan kultur og menneskesyn de har. Men her i Norge så skal vi sloss for den gode likestillingspolitikken vi har.

Verdt å nevne også at de to jeg nevner i mine 2 siste eksempler er muslimer. Maria: sier du det? Det visste jeg ikke. Jeg vil si at vi har en "medium+" likestillingspolitikk. Kvinner som ikke får lederstillinger pga kjønn osv til den andre enden hvor kvinner som ikke er skikket til å være mødre, får ansvaret pga at de er kvinner. Her til lands så reagerer vi aldri før noe ekstremt har skjedd.

An: Tja. Mulig noen oppfatter det slik. Men jeg tror også det er et kort kvinner trekker for å få en enklere vi til målet. Akkurat som utlendinger trekker rasist kortet fordi jeg er skeptisk til innvandring under de forutsettinger som foreligger. Det med jobb og karriere er vel mannsdominert i toppstillinger fordi menn "generellt" er bedre til å takle stress, samtidig som de er mindre familier relaterte en kvinner. Fra naturens side er det jo slik. Og det er ingen feil i at folk er de er best. Det er den riktige veien å gå synes nå jeg. Jeg synes vi har en god balanse i Norge. Og det vil jeg kjempe videre for.

https://www.youtube.com/watch?v=uMfk5UeGw4E

https://www.youtube.com/channel/UCwJo0lXjjk482VdpsGP37yQ/videos

https://www.youtube.com/user/WhiteRabbitRadioTV/videos

https://www.youtube.com/channel/UCC3L8QaxqEGUiBC252GHy3w

https://www.youtube.com/channel/UCnfD-PapixxrD7QZXEh4DFA/videos

http://www.redicecreations.com/

Dessverre er det også slik at det ikke er de sterkeste eller mest intelligente som vinner i det lange løp, men de som kan produsere flest avkom.

Problemet er ikke fremmedfrykt (vi har nå hatt muslimsk innvandring i noen tiår, det er ikke lenger et fremmed fenomen, og det er snarere det man har kunnskap om man frykter, ikke motsatt), men frykt for å bli oppfattet som rasist, nazist, hatpredikant osv. Frykt for hva andre synes om en dersom en bryter med de politisk korrekte normer.

De som først og fremst fornekter kjensgjerninger er media, politikere, akademia og gallionsfigurer som kongen. Folket som helhet ser hvilken vei det går, men de er blitt fratatt all reell makt og innflytelse.

Muslimer (og vestlige politikere) har dessverre misforstått helt hva religionsfrihet innebærer. Religionsutøverne er nå i ferd med å få den makten som selve religionene hadde før, ettersom alt annet ville være å "krenke" dem. Og flyktningekonvensjonen ble vedtatt i kjølvannet av andre verdenskrig, i en annen verden i en annen tid, som ikke kunne forutsi dagens verden og utviklingen. Disse vedtakene er derfor for lengst overmodne for en skikkelig gjennomgang, revidering og ny utforming.

Knugen:
Hei, om du siterer Darwin så er det de som er mest tilpasset endring, som overlever.:)
Vi kan ikke gi opp å kjempe for vår frihet selv om institusjonen mangler fremtids utsikter? Vi må stadfeste lover og regler, med null toleranse mot brudd på norske normer og regelverk for å bevare verdiene, tryggheten og friheten vår. Demonstrere at vi mener det vi sier. Snakke om det, få det frem i lyse, protestere mot at de legger lokk på grusomheter. Dette er tillitsbrudd til folket, og jeg tviler på at den sittende regjering vil sitte etter at denne oppvaksen er ferdig.

Skriv en ny kommentar