hits

Sex og penger er alt du trenger.

 

Hei kjære lesere,Hvor står vi hen i dagens samfunn? Hva lever vi for og hva motiverer oss?

 

Jeg har kommet til 2 konklusjoner: Sex og Penger.

Så enkle er vi faktisk. Dessverre men sant. Om du sitter og rister på hode nå lyver du for deg selv. Som jeg har skrevet om før har vi blitt et samfunn drevet av materialisme og lyst. Det står jeg inne for. 

 

Jeg får til daglig ca 10 nakenbilder av menn på snapchat eller facebook. Så må jeg le litt når jeg åpner disse stakkarslige bildene. Her er det virkelig all inn for å prøve å lure meg til sex. Noen sender til og med med penis med målbånd, haha. Jada, lov å prøve seg, men det er vel grenser for desperasjon? Noen prøver pengetrikset, først med klokker og biler og så med datingspørsmål. Jeg er ikke en hore, sorry ass. Men det er mange av de. Noen går ut for å få gratis drinker mot ligg. Du er en hore om du selger deg slik, ting er også penger. Hverdags horene er de verste, de som henger på alle de populære utestedene klare for første mann med pappasleik. Jeg har selv vært vitne til hvordan denne prosessen fungerer. Mann med penger= Hore magnet.

I dag er det vanlig å ha one night stands, kvinner bruker sex som maktmiddel for å få det de ønsker seg. Men jeg unders over hvordan disse kvinnene ser seg selv? For meg er alt bytte mot sex en ting, kjøp og slag. Det er dog bare ulovlig om man tar penger for det. Så tjeneste bytte er innafor loven. Jeg så en dokumentar en gang om aper, de bruker sex som byttemiddel. Da ser man hva iq nivået tilsvarer.

 

Jeg har hatt flere bekjente som har jobbet som horer. Jeg husker godt en sa til meg. «Alle menn er potensielle horekunder» Jeg ristet på hode den gange. Men det er 10 år siden. I dag skjønner jeg hva hun mente. 

 

Jeg blir kvalm av dette. 

Verden er blitt slik. Har man penger så trenger du ingen ting annet. Da kan du kjøpe deg et par barbie dukker uten mål og mening. Men fortsatt unders jeg over dette? Hva er tilfredstillende med kun fysisk stimuli? For meg har det aldri vært slik.  Jeg trenger trygghet og intellektuell stimuli. For å være ærlig blir jeg kvalm av tanken på en ukjent penis. Ikke fordi jeg ikke liker sex, men fordi jeg får ikke noe ut av å gå å ha sex med ukjente menn. Muligens handler det kanskje i mitt tilfelle om positiv egoisme. Så har jeg også aldri latt meg imponere av penger, uansett hvor mange som har prøvd. Henger vel sammen med min ikke eksisterende interesse for materielle ting. 

 

For meg er kjærlighet og sex en sikker link. Uten kjærlighet ingen sex. Samme med materialisme, Ingen trygghet ingen gaver. 

 

Men så er spørsmålet; er samfunnet vårt på vei til å bli mer og mer kjøp og salg samfunn? Der vi blir mer kyniske og mindre relasjons orienterte? Eller har det alltid vært slik? Bare nå så er det mer tilgjengelig gjennom sosiale medier? 

 

Maria

 

15 kommentarer

Fin vending med det om de apene!

Morten Jensen

Morten Jensen

I Norge har alt blitt altfor enkelt.. Om en vil bytte en gave, eller ektefelle så er det blitt så forenklet at folk bytter over en lav sko..

Det er ikke rart det blir vanskelig å finne ekte kjærlighet lenger.. Dessverre , for den skulle jeg gjerne funnet <3

Som nevnt over her, kudos for vendingen med apene, haha! Dessverre har du så rett i det du skriver. Personlig forstår jeg ikke hvordan folk så enkelt kan skille sex og følelser totalt, da jeg legger følelser i absolutt alle relasjoner selv, men det er tydelig at det er nok for ganske mange. Sex og penger. Men..så blir jeg jo litt undrende, og tenker at det kanskje ikke er nok for dem heller, kanskje de rett og slett bare ikke er i kontakt med seg selv som menneske.

Ønsker du deg 100% lojalitet og uforbeholden kjærlighet? Ja da må du skaffe deg en hund :)

Tror dessverre ikke slike mennesker finnes lenger, om de noen gang har vært og oppdrive :(

De som har andre idéaler som er mer viktige enn rikdom og sex finnes definitivt, men de lever gjerne et stille og tilbaketrukket liv uten behov for å vise seg frem og jakte på andre.

Michael: Hadde vært hyggelig å komme i kontakt med disse menneskene. Men gode verdier, det er det manko på.

Ingar: Der tar du feil. Jeg kjenner mange. Men visse ting er med på å bidra til et mer kynisk samfunn, noe jeg er lite fan av. Hadde man holdt litt tilbake på offentlig hverdags porno og litt mindre bruk og kast mentalitet som skapes gjennom eksempelvis Tinder, hadde ting sett annerledes ut.

Ida Marie: Jo, samfunnet tilrettelegger for en mer bruk og kast mentalitet, der mennesker blir som en forbruksvare. Dette ønsker i alle fall ikke jeg å være en del av.

Morten Jensen: Vanskelig å vite hvor man skal lete. Dessverre
.

Hva med Kristine da? Hun er jo gift med Dag - som er mye eldre enn henne. Og han er full i penger. Hvordan stiller du deg til det da? Dette kan jo virke støtende på henne, siden du ikke syns noe om gamle griser med unge kvinner ved sin side...

Anonym: Det er ekte kjærlighet og det kan jeg skrive under på med fet skrift:)

Så du mener helt alvorlig at hun hadde vært akkurat like forelsket i Dag, selv om han hadde vært en blakk snekker fra Romsås?

Hvordan kan du da skrive på bloggen din og dømme andre? For folk som ikke kjenner kristine og Dag ser jo på dem akkurat som du ser på "golddiggers" og gamle griser...

Skriv en ny kommentar