hits

Å tjene seg rik på flyktinger er det samme som menneskehandel ! Men ser dere konsekvensene av hva dere gjør?

Hei kjære lesere 

Er det etisk riktig at hjelpeorganisasjoner skal gjøre seg rike på andres elendighet?

Jeg mener, det ser jo så pent ut globalt sett. Å hjelpe flyktinger skulle aldri hvert noe annet en gode gjerninger og medmenneskelighet ? Men dette har blitt en lønnsom industri. Jeg får litt den samme følelsen som trafficking. Trafficking er også definerbart med utnyttelse av mennesker. Vi trenger alle penger, men det er grader av desperasjon?

Hva fører dette med seg? Jo, det skal være lønnsomt å fokusere på å få inn flest mulig flyktninger til landet. Hva er konsekvensene av dette? Hvordan skal de integreres? 13.500 er jo allerede forsvunnet og er på rømmen rundt omkring i Norges land. Hva er deres agenda? Jeg er skeptisk og redd. Tankene rundt terror iboer oss alle. Vi har følt på kroppen hva terror dreier seg om de siste årene. Men likevel er Norge verdens mest naive land.  

Asylmottak brenner. Borgerne er opprørte. Hva skal dere gjøre med dette? Nå henvender jeg meg til myndighetene, hjelpeorganisasjonene. Det er dere som bestemmer. Vi andre må bare sitte her å se på som dumme nek mens Norge rakkner mer og mer i sømmene. Det er med penger som med møkk - de gjør bare nytte for seg når de blir spredd.

 

Flyktninghjelpen fikk penger fra asylmottaksgigant
BERGEN (VG) Flyktninghjelpen har det siste året mottatt 265.000 kroner fra landets største driftsoperatør av asylmottak. Flere eksperter er kritiske til samarbeidet med Hero.
vg.no
Jeg er ikke imot innvandring under rette forutsettinger. Det er mye som må endres for at dette skal bli etisk og moralsk riktig. 
Jeg er for ta vare på dine nærmeste mentaliteten. Vi må få orden innad før vi retter fokus utad. Med å ha en svak kjerne er vi sårbare for ethvert angrep.  Det hjelper ikke bare pynte på fasaden for at resten av verden skal tro vi er så snille og flinke. De vet vi er svake, de vet vi er enkle å velte. De ser og utnytter seg av muligheten. 
Hva er neste steg Norge? Skal vi bli nøytrale igjen? Det er vi jo eksperter på. Det kommer til å gå galt, det er bare et spørsmål om tid. Jeg er redd og det burde du også være om vi ikke åpner øynene for hva som foregår før det er for sent. 
Hva tenker dere?


Maria 
29 kommentarer

Jeg tenker skal vi si til de stakars menneskene som er i elendighet idag pga vestens og stormaktenes politiske lek, makt og penger om at de bør gå tilbake og dø imens vi gjør oss klare???

Terrorister kommer seg ditt de vil uansett, de som forsvinner er som regel de som går videre til andre land. Ingen vil bo her skjult uten noe hjelpemidler.

Jeg tror ikke at du trenger å være redd for det, de er ikke monsteret, men barn og normale mennesker i nød. Har du noen gang gått til sengs hvor du viste at muligheten for å bli bombet i søvne er til stede?? NEI, men om det var tilfelle hadde du da tatt barna dine og søkt et tryggere seng å sove i?? Tenk om du i tillegg til det ble sett på som farlig og terrorist når alt du egentlig gjør er å flykte fra terrorister.

Ja muligheten for terror i Norge er til stede og jeg tror faktisk at det ikke er lenge til før det skjer noe, men det har ingenting med flyktninger å gjøre. Den som har skylden er stormaktene og alt det politiske spillet som ligger bak. De vil at alt det som skjer skal skje for de vil herske over det meste og ta kontroll over oljen. Se hva de gjorde med Irak. Revolusjonen i Iran 1978 var planlagt i vesten, Khomeini kom til Iran med Air France for ingen likte at kongen vår ble stor og skulle i tillegg sette opp olje prisen.

Alt som skjer har en plan bak seg, det vi leser om i media er det de vil hjerne vaske oss med.

Ikke vær redd av de stakkars menneskene som har holdt sine døde barn i armene og vært frarøvet alt, men vær redd av de som sitter i det Hvite hus, røyker sigarer og flytter på brikkene akkurat slik de ønsker det til sin fordel og får oss til å tro det de vil at vi skal tro.

Samme som jeg tok opp for en tid tilbake . Godt det er flere som setter fokus på dette . Heier på deg klem

For å bygge opp noe nytt og bedre, så trenger man å rive det gamle og utslitte.

Menneskeliv går tapt i det som kalles krig, når et militært land angriper ett annet militært land, så blir dette kalt krig. Hvem er det som styrer militæret i disse landene? Kan det være de samme politikerne som sitter i media og er så omsorgsfulle og (har dårlig samvittighet) og dermed tar i mot flyktninger?

Hvorfor blir det krig? Kan det være for at ett land har store ønsker om å utnytte de ressurser som det landet hvor det kriges mot sitter på? Kan det være noe annet?

Hvorfor tar norge imot så mange flykninger? Kan det være for at vi er så veldig flinke til å lage våpen som dustribueres og selges til land hvor det er krigføring?

Alt i dag handler vel ikke om penger, men om ressurser for å lage noe bedre? Penger er vel kun noe man bruker for å manipulere den vanlige mann i gata til å gjøre det han får beskjed om?

Det er lett å stille spørsmål til hva som har skjedd, men det er ikke bestandig like lett å se hva som kommer til å skje. Det eneste man kan gjøre er å akseptere det som har skjedd for så å finne en bedre måte å gjøre det på senere.

Hei Maria!

Det er hyggelig å lese en blogg/artikkel eller observasjon om situasjonen vår, som treffer så blinkskudd som du gjør her.

Vi må tørre å ta praten om hvilken livskvalitet vi skal gi de vi "hjelper", tar i mot.

Kjenner meg igjen i din beskrivelse av at vi bare sitter og ser på, og så bestemmer et fåtall i hytt og pine, ofte uten å tenke langsiktig. Det er med et land som med individet, hvordan skal man klare å hjelpe andre, om vi ikke klarer våre interne utfordringer engang.

Takk for at du tok deg tid til å skrive :-)

-Richard-

Man må ha kontroll på sine grenser. Hvert land ble bestemme hvem som kan være der. Disse landene, før alt gikk til h... gjorde det selv.

Krig kommer til å skje, så lenge man absolutt skal dele på alt. Kan ikke hvert land, være litt mer for seg selv. Selge det dem selv vil, ta inn det dem selv vill av både varer og mennesker.

Akkurat som du selv i ditt eget hus.

Jeg åpner ikke døra for hva som helst.

Hvorfor skal alle land, ta i mot alt som kommer?

De som trenger hjelp, skal få hjelp.

Men hvordan skal man vite hvem som faktisk er dem som trenger hjelp?

Eks her i vårt eget land, så er det hel.... å få hjelp hvis det gjelder oss selv. Vært der, så det vet jeg.

For meg virker det ikke som om dem som kommer hit har de store problemene med å få hjelp, husrom mat etc. kommer jo mer eller mindre av seg selv.

Det er vel og bra å hjelpe, og det skal man. Men ikke over evne. Gjør man det, så ender det ikke bra.... Hva skjer når systemet er tomt/fullt?

Dere som nå mener jeg er rasist, det for være opp til dere.

Man må kunne ha en mening i dette landet. Man kunne det før. Vet man ikke kan det lengre, men er lært opp til å prøve.

Bedre å angre på noe du har gjort, enn å angre på noe du ikke har gjort.....

Hei.

Nå synes jeg ikke at noen forferdelige mennesker som brenner ned asylmottak for krigsrammede mennesker er noe argument for å stille seg kritisk til flyktningene. Det har seg også slik at den eneste terrorhandlingen vi har hatt i Norge de siste årene ble begått av en hvit, norsk mann. Det har seg også slik at USA månedlig opplever terror, oftest fra hvite, amerikanske menn. Skjønner at det er enkelt å glemme Utøya og skolemassakrer midt i den irasjonelle frykten en opplever.

Ja, vi er alle redde for terror. Brenning av asylmottak er terror, så hvorfor du ikke er redd for dette er et mysterium. Er absolutt enig i at vi må ta opp kampen med islamister og terror, men denne mistenkeliggjøringen av mennesker på bakgrunn av religion har gått for langt. Man skal selvfølgelig gjøre seg kjent med alle og enhver som krysser grensene, og vi lever i en usikker tid. Likevel må jeg si at denne ubegrunnede mistenkeliggjøringen er et latterlig forsøk på å begrunne sin irasjonelle frykt. Synes fram til dette innlegget at du har hatt noen gode poenger, endel jeg dog er uenig i, men etter dette er det vanskelig å ta deg seriøst. Trodde ikke du var personen som var redd for mennesker med annen religion, og trodde hvertfall ikke du hadde ønske om å mistenkeliggjøre og generalisere en uhomogen gruppe mennesker. Dette var trist lesning.

Kan også legge til at jeg synes det er dumt at det er big-business i å huse flyktninger, der er vi absolutt enige. Synes dog ikke det skal gå utover flyktningene at noen anser de som et profitabelt produkt.

Så riktig det Romania og Michael sier! Det er så mye vi vanlige borgere ikke vet, og alt tullet som servers i media som vi såklart blir hjernevasket av. Det er lov å være skeptisk til det du leser i media, ikke tro på alt!

Norge selger våpen til USA feks, for 712 milliner i året (2011). Disse våpene blir brukt i midtøsten og da bør det være sånn at Norge må ta imot flyktninger. Norge er trossalt med på å ødelegge dems hjem ved å drive med våpenindustrien. Slutt å døm alle flyktninger, terroristene kommer uansett om de vil. Flyktningene generelt ønsker seg bare et godt liv, som deg og meg. Norge har kun opplevd et terrorangrep, og det var av en ETNISK Norsk selv, om du har glemt det. Jeg vil tro det er større sjans det vil skje igjen, av en ETNISK Norsk, IGJEN! Det er utrolig mange høyreekstreme som blir heiet frem som feks ved brenning av asylmottak, som ikke er akseptabelt overhodet.

Du som har barn, forestill deg en situasjon der du og dine barn må på flykt, huset deres er bombet og i Norge er det MASSEMORD av sivile (Assad driver med massemord av sine egne, og IS utnytter situasjonen), hva hadde du gjort? Hadde du ikke flyktet til et annet land?? Tyrkia har tatt imot 2 millioner, andre naboland har gjort det samme. Tyrkia regnes ikke som et veldig rikt land som det Norge gjør. OG VI NORDMENN KLAGER OVER 8000!! SKJERP DEG!

Tenk deg om 1000 ganger før du skriver sånne idiotiske innlegg.. Sorry, men dette blir for dumt.

https://no.wikipedia.org/wiki/Norsk_våpenindustri

https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

Hei. svarer litt generelt på meningene over.

For det første stiller meg meg kritisk til at det skal være fordelaktig å motta flyktninger, altså at Norsk næring og privatpersoner skal tjene seg rike på andres elendighet. Som et resultat av dette blir det skjevfordeling fordi flyktninger blir huset med skatte betalernes penger. Dette igjen skaper opprør innad til de norske borgerne, som da som et resultat av dette reagerer i ulike negative rettinger.

For det andre er det lite kontrollert hvem som kommer inn av de ulike nationaliteter. Det er her jeg er redd for terror. Det er null kontroll hvor de ulike personene kommer fra og i andre ledd blir de heller ikke passet på , nå er 13500 mennesker borte. Er ikke det bekymringsverdig?

Mvh

Maria Høili

Svært bekymringsverdig, det er jeg enig i. Synes likevel denne mistenkeliggjøringen av muslimer er latterlig, og basert på irasjonell frykt. Er også dumt at det er business i å huse flyktninger, men en eller annen form for kompensasjon må jo til, hvis ikke har vi ikke råd til å hjelpe. Det fins også mennesker som gjør dette av ren og skjær godhet, og de må få penger disse og. Synes det er direkte ondsinnet å generalisere alle som hjelper flyktninger for å være pengegriske, dette er nemlig ikke tilfellet. Er heller ikke lite kontroll på hvem som kommer inn, det er bare tull. Disse krigsrammede menneskene er trygt plassert på asylmottak, og norske myndigheter har den tiden de trenger til å finne ut det de kan om menneskene. Vi kan rett og slett ikke la være å hjelpe fordi det kan kanskje hende at det er mulig at en eller annen av de som kommer har onde hensikter. Vi er alle bekymret for terror, men vi kan selv velge å bli offer for irasjonell frykt basert på fremmedfrykt. Det har vist seg at den største trusselen finner vi i lukkede forumer, hvor folk konspirerer og bygger opp hverandres frykt basert på synsing og høyreekstremistisk propaganda. Jeg blir oppriktig lei meg når bekjente fra Midtøsten er redd for å gå ut, fordi de får stygge blikk, kommentarer og trusler. Det e dette vi i første omgang må bekjempe.

Følger vanligvis ikke så mye med på blogger, men det er godt å se at det finnes bloggere der ute som IKKE faller I kategorien "politisk korrekte bimboer" Stå på.

Scott Johansen

Scott Johansen

Et veldig godt blogginnlegg som sier det som det er. Immigranter er blitt en statsfinansiert industri hvor firmaer med rørledinger ned i statskassa tjener grovt og systemtro innbyggere kan sikre seg millionlønninger. Vi høre til og med om politisjefer som bruker en helg med helgetillegg(Politiets utlenndigshenhet) til å sette opp IKEA reole, i stedet for å gjøre det de egentlig skal.

Alt dette mens landets egne innbyggere ikke har noe som helst de skulle ha sagt. Mon tro hvor lengde det går før vi ser et opprør ?

Jarle Ernst Brunstad

Jarle Ernst Brunstad

Gud skje lov har vi FRP i regjering som kan bremse galskapen. Det er skremmende å lese kor lite folk veit, eller vil vite om islam og om flyktninger i det heile. Det vi veit er att det er ca 21% som er Syriske krigsflyktninger. Minus dei som har kjøpt pass, det kan vere mange tusen. Alle som veit litt om Islam har all grunn til å vere redde, noko anna ville vere direkte dumskap. Dei har ei blodig historie og vil oss vanntru ikkje noko godt. Dei har ingen planer om å integrere seg, det strider også mot deira tru som er basert på koranen. Dei har også lov å lyve og late som, om det kan tjene islam. I Sverige er det tusenvis av voldtekter av kvinner og barn foretatt av muslimer for året, vi må vere nogså dopa om vi trur att det ikkje blir forholdsvis den samme tragedia her. Dette et litt av dei realitetane vi må forholde oss til enten vi vil eller ikkje.

Godt du ikke lar deg knekke av alle de politisk korrekte meningene folk gir til kjenne utad. Og fortsatt tusser det av blåøyde og naive nordmenn i diverse kommentarfelt, som ikke gidder sette seg skikkelig inn i problematikken. Men det er rart, det kan stå en klikk personer sammen på jobb, på cafe, i nabolaget eller hvor som helst. Når immigranter blir samtaleemnet så er alle rimelig frustrerte. ALLE er urolige for landet vårt, kulturen vår, religionen vår og økonomien vår. Og ikke minst fremtiden til barna sine. Alle ser at utviklingen er skremmende og folk er redde for fremtiden. Så man kan lure på hvor alle de naive gjemmer seg, de er i allefall ikke blant folk flest.

Du "Tyrkia" kan heller svare på hvorfor er det muslimer og islam som slåss og kriger så folk må rømme landet de bor i. Det er det som skaper flyktningstrømmen til Europa i dag. Hvis islam hadde vært utryddet så hadde vi hatt det fredelig både i Midtøsten,Afghanistan og Syria i dag. Ingen vits å svare med hva andre religioner har drevet med for 500 år siden. Vi lever i år 2015 og forholder oss til det !

At mine skattepenger går i hendene på asylbaroner, gjør meg kvalm. Det har oppstått en asylindustri som tjener de få. Norge raseres innenfra, og det er ikke rart at folk er forbannet. Politikerne gir bort landet vårt, under dekke av å være hjertevarme. Håpløst!

Takk for et bra innlegg! Tror det er mange som deler de samme meningene som deg, men som ikke tørr å gå ut med dem offentlig. Stå på videre :))

Den økonomiske eliten ser nok på generasjonen med oljebarn og "dumme" blåøyde bloggere som en feilproduksjon. Hensikten er nok å tjene penger ja, men da først og fremst for å sikre seg selv og sine egne generasjoner. Fremtiden for resten ser nok dessverre ganske mørk ut.

Ingen samfunn i historien har greid å beholde sin posisjon uten en sterk ryggrad basert på tradisjonelle familieverdier, men nå bryr ikke ungdommen seg om slikt lengre, så da går det bare en vei.

DU sier det alle tenker. stå på fine du og god jul. Håper politkerne tar til vett snart.hilsen Magnus

Du er dumm du.

Ja Maria, dette er svært betenkelig. Sammenfletting av roller, kameraderi, lobbying, kort og godt, noen klør hverandre på ryggen på fellesskapets bekostning er alltid betenkelig. Dette liker vi ikke!

Særs betenkelig er det at våre myndigheter med ansvar for vår felles sikkerhet, føles mere som, amatører faktisk.

Samme uken som terroranslaget i Paris, nedvurderte PST trusselvurderingen, samme dagen med tragedien i Paris, sa Politidirektoratet at midlertidig bevæpning skulle avhendes påføgende uke.

Dette skjer på samme tid som 10-tusener av migranter blir spredd utover hele Norge på akuttmottak og andre asylmottak. Politiets Utlendingsenhet forteller oss at de ikke har kapasitet eller ressurser til å sjekke alle asylanter for ID eller deres bakgrunn på en grundig måte, bare "lightversjon" som de sier selv.

Daesh (isil) har tidligere denne høsten uttalt offentlig at de sender sine jihadkrigere sammen med "vanlige" migranter til alle Europeiske land.

Er det flere enn meg som ikke lenger har tiltro til at våre myndigheter ikke er i stand til å ivareta din, eller dine barns sikkerhet?

Ser på kommentarene her at flere burde lese og analysere artikler, før de begynner å uttale seg.... Ha en fin søndag :)

Hold deg til å se søt ut på bilder du for når du prøver å være smart blir det bare krøll.

Hei synes du så absolutt du stiller relevante spørsmål folk bør tenke gjennom. Hva er det egentlig som skjer /har skjedd. Hva skjer videre.

Flyktningene er utvilsomt utsatt for en kynisk meneskehandel både av kriminelle som gir de lån med basis i sikkerhet i norske velferdsordninger hvor kanskje familiemedlemmer holdes som sikkerhet .til lånet er tilbakebetalt . Ikke alle noen er nok så pass bemidlet også at de godt kan forsørge seg en tid i Norge før de har rett til stønad på linje med andre nordmenn.

Men at norske skattebetaler er med på opprettholde en kriminell flyktningindustri er abslolutt noe som burde settes søkelyset på.og gjøre tiltak mot. ( vi husker hvordan saken med hvor skattebetalere som via palestinske velferdsordninger faktisk er med på å betale feite lønninger etter palestinsk målestokk for personer som er fengslet for terror i Israel , ble hurtig dysset ned den saken )

Hvorfor i allverden må det være slik .. De kan vel få søke om asyl fra hjemlandet eller fra utlandet. Og ta vanlig rutefly. I allefall en langt tryggere og økonomisk.reise.

Og i en bredere sammenheng så er meneskehandel dilemmaet enda verre etisk sett.., en del av begrunnelsen er vi trenger flere folk i Norge for å opprehplde økonomien med eterrspørsel fra konsumenter... Pga fødsel underskudd.. Det er riktig og reelt nok

Hva er så galt med Ola & Kari nordmann får de ikke til lenger.. Nei.. Den kjøper jeg ikke .. Men tilbake på 80 tallet så fikk vi innført fri abort som var heftig omdiskutert ... Vel resultatet er vi mangler 500 000 nordmenn i dag det forklarer fødselunderskuddet .

Så det som har skjedd er en politisk elite som har pomotert og dyttet nedover nordmenn holdninger vi tidligere ikke Hadde.. denne eliten har etter mitt skjønn også ønsket å dreie det norske samfunnet bort fra de kristne verdier det var bygd på. Det har de lykkes godt med.

Oppskriften de benytter er som alltid halve sannheter, utlate konsekvensene , å male falsk bilde av hvor flott og fint det blir.

( akkurat som slangen lurte Eva i paradis )

Ikke noe rart folk bli forbannet når de oppdager de er lurt. På tide med en debatt om hvor realistisk er det vi kan forvente fredelig samekstens mellom kristne og islamister, ateister, sosialister ,og andre politiske aktivister.. Hvordan har det gått historisk sett andre steder i verden.

For en restriktiv innvandring politikk Ville ikke ha noe imot om vi tok i 100 000 kristne syere .. Hvis der er så mange igjen da ! Fordi de har normer som ikke krasjer med norske vestelige verdier. Hvem som kommer er vesentlig . Vi har noe å tilby de syriske kristne.

( vi har ikke sharia lov å tilby islamister , og ikke skal vi ha det heller )

Ukritisk i tillegg gi asyl til de som forfølger de Og helst hadde kappet hodet av gubben for å ta kona som sexslave . nei selvfølgelig kan vi ikke det . Det er kun snakk om common sence, det er ingen som avverger en voldtekt på gata med å invitere voldtektmann og offeret inn så det kan fortsette på stuegulvet...

Det hjelper å tenke gjennom hva en faktisk skal gjøre og hvordan for konfliktene vil tilta i styrke. Og hva skal vi gjøre med de som har slike holdninger og er her fra før .. Og hvordan håndtere vi de konfliktene vi allerede har importert. Sannsynligvis kan vi bli tvunget til en hvis geografisk apartheid.

Å kun dra på seg en skinnfelll av godhet for anledningen det holder ikker. Konfliktene blir ikke løst av den grunn.

Dritskummelt det som skjer i Sverige .. Langt på vei til å bli ett lydrike til kalifatet..

Hei, fikk tilbake troen på menneskeheten etter å ha lest innlegget ditt. Utrolig bra!

May Vigdis kleven

May Vigdis kleven

Utrolig bra skrevet Maria! Vi skal ikke føle oss for trygge i verdens rikeste land, og jeg har skrevet på FRP sin side på Facebook hvilke meninger jeg har på hvordan Norge blir om noen år om arbeidsledighet og flyktning krisen. Har også skrevet i lokalavisen her i Tidens krav. Sitter og hører på nyhetene nå om krigsforbrytere som gjemmer seg blant flyktningene. Jeg som de kaller psykisk syk har heller ikke fått den hjelpen jeg trenger hverken med skole eller jobb. Må sitte på et dagsenter resten av livet på grunn av psykolog rapport og ingen god oppfølging med skole og utdanning. Averøy kommune prioriterer flyktninger og psykisk utviklingshemmede når det gjelder bolig. Mange hus og bygninger står og råtner på rot.Saken min har vært hos flere advokater og nå må Pasient og bruker ombudet ta over jobben når advokatene ikke klarer jobben sin heller. Mitt spørsmål er hva skal vi med Psykologer, Politikere og NAV?

May Vigdis kleven

May Vigdis kleven

Du kan hjelpe meg og skrive en blogg Maria. Jeg leser mye i Sinn og Samfunn hva kommunene gjør for psykisk syke som er havnet utenfor samfunnet.Jeg har også fått brev fra flere på Stortinget om at de ser ut til og bry seg litt men ikke nok dessverre. Jeg mener jag har krav på en erstatning fra den norske stat på grunn av jeg ikke har blitt tatt på alvor av de som har stått i rundt og skulle hjelpe meg med skole og ut i jobb. De dyttet bare mer og mer medisiner i meg og testet meg og ga meg ulike diagnoser som ikke stemmer!

May Vigdis kleven: uff, kan du sende meg en Mail så kan vi snakke sammen? Maria@prettysmooth.no

Skriv en ny kommentar