hits

Trodde troll bare fantes i eventyr? Nett troll den nye lands sykdommen.

Hei kjære lesere.

 

I dagens møte med nettavisen kommer jeg til å snakke litt rundt denne saken. Netthets av offentlige personer. 

Det er flere offentlig og vellykkede mennesker som jeg har snakket med og alle opplever det samme, å bli trakassert eller hetset på nett. Jeg bestemte meg tidlig for å ikke ta dette personlig, noe jeg klarte ganske bra. Rullegardinen gikk bare ned et par ganger mellom 200 kommentarer fra samme troll. Jeg tenkte som så at jeg var ikke spesiell oppi det hele, det er nok flere en meg du hater så med det gikk det ikke inn på meg.

Her er en liten oppsummering av uken:

Jævla rassist

Rasistkortet eller ikke... Folk flest (minus sjarmerende og "støttende" menn) begynner å bli møkk lei såkalte ikke-rasister som skaper rasisme ved å "ikke " være rasister...

Du er en av dem. Det du gjør, gjør mer vondt enn godt. Når skal du slutte med det??????

Fy flate, for en egoisme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'nn nn n

 Ha ha ha, vi er vel ikke i Hollywood eller? Du minner mer og mer om Paris hilton og gjengen. Så morsomt å se deg på instagram hvor du valfarter rundt i verden med dyre klær.

Skjønner at du har arvet søkkmye penger , men forstår du virkelig ikke at den største trusselen mot fattigdom hos norske er deg? Fattige har også instagram. De ser hva du har/gjør og så ser de på hva de har

Sleng gjerne milliardene dine rundt deg, men ikke legg det ut offentlig for så å skulle bekjempe det.

Du skaper hat.

For en GIGANTdobbelmoral!!!

Utrolig dårlig skrevet. Innholdet vitner om en ekstrem historieløshet, total mangel på refleksjon og ikke minst fravær av stavekontroll. Fy faen, jeg blir rett og slett kvalm og klarer ikke uttrykke hvor intenst jeg misliker holdningene til både Maria og dere som støtter dette innlegget. Dere burde skamme dere. Alle sammen.

Hva i alle dager? Skrev ikke du akkurat i et annet innlegg at du ikke hadde merkeklær til barna? For en sykt overfladisk person du er. Du har mye å lære, og vil ALDRI bli en representant. Kvalmende.

Tror du troverdigheten din er svekket fordi du ikke selv lever som du snakker? 

Er SÅ DRITLEI den martyrholdningen " skyt meg da, hat meg da

 

Hva gjør man med slikt?  Jo, jeg har gjort meg opp noen meninger:

1. Ikke ta det personlig, er det ikke en sannhet for deg så er det ikke reelt.

2. Ikke ta deg selv for høytidelig, det er flere en deg han hater.

3. Heng han ut, konsekvenser skaper endring.

4. Slett kommentarene, da slipper du og se de og hateren mister sin styrke.

5. Anmeld forholdene. 

 

Klem fra Maria 

 

 

 

 

16 kommentarer

Haha du er genial :D han/hun får som fortjent!

Daniel Miller: Om hun ikke har baller nok til å møte meg face to face blir hun offentliggjort. Det er et enkelt valg eller hva?

Hei :). Jeg bare spør for nysgjerrighetens skyld: Hva er straffbart med dette :)?

Samme server?

Helene Harefrøken

Helene Harefrøken

Jeg også lurer på hva som er straffbart med dette? Man leverer annmeldelse, noe er som er flott nok men med mindre de har en sak å bygge på, blir det henlagt. Saker er jo gjerne dødstrusler og lignede. Jeg synes forøvrig du er tøff altså, man skal ikke tolerere slikt:)

Det er bra det er anmeldt. Forstår meg ikke på sånne mennesker som dette, syk i sinnet. Misunnelse kanskje, ikke godt å si. Trenger kanskje et eller ti besøk til psykologen. Stå på med kampen mot nett troll.

Anonym: Svarte feil: Person:) Sorry.

Null problem :)

Flott du har anmeldt ..men det er ikke mye å gå på . Får bare håpe de finner ut hvem d er . Har hatt så mye netthets som offentlig person .men lærte meg fort en ting ... ignorere de.. tok ca 4-5 år så ga de seg ... jeg ser du går igjennom akkurat det samme som jeg gjorde .. Støtter deg men ikke glem hva du kjemper for nå da ... nemlig fattige barn ... få tilbake fokus på de og gjerne vis til resultater ... 💖💖💖 dette fikser du vakre ..

Om hun/han ikke tør møte deg face to face.... Er vel mange som kunne la seg friste, en ny og ganske annerledes måte å skaffe seg en middagsdate med deg på?

Sorry... dårlig spøk ;-)

Ja, ikke la de onde tungene forme deg. Når trollet får lys på seg sprekker det ;)

Bare vær deg selv, ekte og ærlig du- det er det som er som er så bra med deg! Ikke la noen ta det fra deg! Eller fra oss som leser 😉 Ærlig og tøff, ekte og omsorgsfull, det er ihvertfall slik jeg oppfatter deg!

Stå på Maria 👍🏼💕 stå på!!! 💕 Du får til det du vil😘

Sjalusi og misunnelse er en stygg ting. Tvi-tvi og lykke til med å ta nettrollet!!

Ronni Tøftum

Ronni Tøftum

Hei ! Syk verden med mange troll som søker oppmerksomhet på rare måter. Jeg bare lurte, har du prøvd å spore IP-adressene? Skjønte du gjerne ville vite hvem som sto bak

Ronni Tøftum: Ja, venter på politiet. Har du et navn?

Ronni Tøftum

Ronni Tøftum

Send meg en mail med ip ☺

Ellers tror jeg politiet ordner det raskt..

Skriv en ny kommentar