hits

Når man avslører psykopaten med ip adresse.

Hei kjære psykopat.

Du har nå brukt over en uke, mange timer hver eneste dag med å forsøke å sverte meg . Jeg har minst 100 innlegg fra deg med forskjellige navn fra samme ip adresse. Der du utgir deg for å være en rekke forskjellige personer med ulike negative meninger mot meg som person og det jeg skriver og kjemper for. Jeg kan si deg at dette kommer ikke til å forbigå i stillet, jeg kommer til å anmelde forholdene og slette alle kommentarer som kommer fra din ip adresse, da din eneste agenda er å hate meg.

Så kjære Maia, Ingelin, Einar,Stine, Eira, Anonym Andre, Ida, Elizabeth,Birthe, Anita s. Pedersen, Bjørn,Tiril, Louise marie, Nina, Stig osv med samme ip adresse IP. 84.214.4.217 og IP: 176.11.185.52 Du vil nok motta et brev i nærmeste fremtid fra politiet. Og når jeg finner ut av hvem du egentlig er så spanderer jeg  den psykologtime allikevel jeg som lovet:)

. Et lite utvalg av galskapen .

Klem fra Maria. 

77 kommentarer

Kjempe godt å avsløre haters, har selv gjort det. Men jeg håper du har bevis som du kan gi til politiet, for hvis ikke så er det ikke så mye å gjøre med saken. Og du har jo lagt ut IP-adressen til psykopaten selv her, noe som er ulovlig. For hvem som helst kan finne ut hvem vedkommende er da, og du vet at det finnes andre psykopater her i Norge også :) Vet ikke om politiet ser strengt på det, men ville selv fjernet ip-adressen på et offentlig innlegg.

Fin blogg forresten!

Vera Andrea Paulsen: Jo, jeg har masse bevis liggende på kommentarene mine her, det er hets på høyt nivå. Må stoppe slike nett troll slik at de ikke fortsetter.

Måtte bare kommentere at du har nok fullt lov til å publisere ip adresser, men derimot ikke lov å oppgi informasjon om hvem som sitter bak ip adressen. :-)

Dette er bare tull Maria. Du takler ikke at folk går imot deg! Du trenge selv hjelp med å takle motstand, det å gjemme seg bak politiet er feigt av deg. Og hva skjedde med de fattige barna vi skulle hjelpe? De har vi hørt lite om i det siste... Og treningen din er det lenge siden du har blogget om.. Tror du trenger en jobb jeg, så du får noe og bruke hodet ditt på

Synes det er kjempebra att du gjør noe med disse

Sykingene som gjemmer seg bak sin annonymitet,og

sprer wn masse dritt!!!!

Håper du finner ut hvem de er.

Bortsett fra dette vil jeg bare si att jeg leser Bloggen din hver dag,

Syns den er Superduper-:))))))

Det kan jo være at psykoen sitter på et åpent nett, på Burger King eller lignende. Da hjelper det lite med anmeldelse. En IP-adresse er ikke det samme som en bestemt person, og store bedrifter kan ha hundrevis av PC`er bak en felles Gateway med en enkelt IP-adresse utad.

Uansett, håper du får stanset trollene!

Knut

https://www.iplocation.net/

Gir litt mer info, ser ut som en Get-kunde.

Haha, morsomt! Lov å være uenig, dumt å være ufin.

Knut, tviler sterkt på at dette er tilfellet, uten å si noe med sikkerhet.

:): samme ip som jeg fant på flere igjen. Du er syk i hode. Hva er ditt fulle navn? Du vêr ikke hva jeg er laget av ditt naut. Du trenger seriøst hjelp. Det skal jeg sørge for.

Anonym: Skal nok finne ut av det;)

Knut: Så det, politiet finner mer konkret.

Jeg har alldri kommentert for Maria. Så min IP har du alldri sett før. Du har kjent meg i flere år.. Alldri hatt noe stort imot deg men så begynte du og henge ut folk på bloggen din her...

:): Politiet er på saken så om du ikke kan si navnet ditt blir det jo litt dumt, siden det ikke er deg;)

Det vil alltid være noen psykopater som vil prøve å tie deg ihjel . Vet allt om det . Anmeld netthets . Så ikke d skjer d samme som med meg jeg ble slått ned på åpen gate . Ellers, stå på 100%støtte herifra. Klem Lena

hahahhaa ler meg ihjel av dette innlegget, får som fortjent den personen :D haha

Lena Andreassen: Takk, jeg kommer til å legge ut bilder i eget innlegg som bevis på at de er fra samme ip adresse, samt anmeldelse. Da er det en helt spesiell hater som kan glede seg til jul.

Kan du si meg hva ulovlig jeg har gjort siden jeg tydelig vis må etterforskes av politiet?

:): Til din info så vare jeg 20 min på radio i dag og snakket om fattige barn i norge. Du er jo helt ute. Så ligger det siste tren av deg ribba innlegget på bloggen min, du trenger sikkert det;) haha

:): Svar meg på hvem du er!

Det er en i tåsenveien og en ved prinsens gate tollbu gaten :)

Ved å gi oppmerksomhet så mater du bare vedkommendes ego. Hadde jeg vært deg så hadde jeg bare slettet eller latt det bare stå uten noe som helst oppmerksomhet.

Du vil kun ha oppmerksomhet Maria! Den organsiasjonen du støtter i Drammen har ikke penger til og betale sine egene regninger en gang. Men Romy har rett! Ikke noe vits i og mate egoet ditt. Og hørte deg på radioen.. "Jeg er like fin på innsiden som utsiden" til deg og

:): Syke, syke menneske. Stakkars deg ! Romy er en veninne av meg, hun snakket til deg lille stakkar, ditt ego, ikke mitt.

Romy: politiet er på saken og nettavisen kommet hot i morgen så da får vi se hva som skjer. Takk uansett;)

Det er dessverre for mange som er MODIGE og har sine spesielle hatmeninger (les misunnelse) - anonymt.

Rino Solberg: Det er veldig trist at noen er så syke som i dette tilfellet. Jeg fant tilbake til 3 uker siden fra denne ip adressen. Stakkars menneske. Jaja, er ikke stort annet å gjøre en å anmelde og avsløre.

Jeg vil gi deg et råd, og det er å fokusere på det gode du ønsker å få til og bære over med negative kommentarer.

Jo mer du argumenterer og svarer, jo verre gjør du det for deg selv. Du er, slik jeg leser det, i ferd med å bygge deg opp et helt annet bilde enn hva du ønsker. Det imaget jeg leser utifra å ha kikket innom her i dag, er en litt skarpt formulert kvinne med gode hensikter men som sliter med å være raus og overbærende. Nå blir du vel rasende, men for meg er det begrepet rikmannskulde som blir assosiasjonen.

Så sorry, for meg blir dette ikke riktig å følge videre. Lykke til.

Marianne: Helt i orden, det er frivillig å lese blogger. Som all annen media. Meninger er bra så lenge de er konstruktive. Maria

Uansett hvem hun mente kan den brukes mot deg også vennen

Ble nesten engstlig når jeg så navnet mitt på listen din, men er ikke meg iallefall :) Håper du får tatt trollet. Hadde mange av slike da jeg blogget også. Var liksom ikke måte på hvor elendig mamma jeg var!

Jeg er enig i at nett troll bør anmeldes,i aller høyeste grad!

Konstruktiv kritikk nevnte du over her,noe som er en fin ting... synes du som "offentlig person" at det er greit å spy ut kommentarer som at": tren av deg ribba" til en person du helt åpenbart er lettere irritert på (mildt sagt)? Så lurer jeg på hvorfor du har valgt og offentliggjøre IP-adr til vedkommende,samt flere nick som har lurt seg bak denne adressen,isteden for og skrive hva vedkommende faktisk har skrevet ....psykopat som h*n er....! ..... vel,vel! Kast nå ikke stein i glasshus!

God jul!:-)

Det du skriver om å hjelpe barn er jeg helt for, helt riktig tenkt, og det skal ikke bare gjelde barn som dessverre er flyktninger. Det er et viltig tema du tar opp når du skiver om disse barna og organisasjonene. Dette innlegget her ble derimot litt for drøyt, og de andre innleggene du har skrevet om din ex og au pauir. Lurt å tenke på hva du deler om andre, for folk som kjenner deg/vet hvem du er bet også hvem du skriver om. Derimot det du skriver om deg selv er kun opp til deg selv, for der velger du selc hva du vil dele, mens de andre en skriver om kan ikke si hva den vil eu skal skrive og ikke om en, uanshengig om det er samt eller ikke ;)

Bente: Tren av deg ribba er et innlegg, trening som en person etterlyste. Men jeg anmelder så får politiet ta dette videre. Legger frem bevis ila noen dager. Dette er et menneske som har holdt på i flere uker, og jeg er lei. Derfor denne reaksjon .

Nina: ikke deg;) Du har en annen ip;)

:) : tror du kan tørke av deg det smilet snart. Skremmende og se hvor enormt patetiske folk kan være. Skulle gjerne likt å ta en kaffe og finne ut av hva som foregår i det hodet ditt... Men må si jeg er imponert av hvor lite du har og finne på. Og hvilken ekstrem sjalusi du har mot Maria. Men det skjønner jeg jo. Må være litt vondt og vite at du aldri vil nå over skosålene hennes i verdighet. Uansett, jeg må si jeg er imponert av fantatisen din. Over 50 forskjellige alias, sympatiserer med dine egene alias og mailer. Du har vært flink... Bare synd du er lett og spore når man først har sett deg. Politiet får mye morsom lesning i jula. God Jul! Håper du får mer enn en psykologtime i julegave, tror jeg faktisk skal spandere en på deg jeg og!

Okey så jeg kommenterer imot. Jeg får kjeft fra Maria. Maria sletter kommentaren min og den mye kjæresten kommenterer.. Men altså når du først er her, hvorfor reddet du ikke Maria når ex en hennes var der og det hørtes ut som om hun ble drept? Elsker du noen gjør du alt for den personen.. Du derimot gjemmer deg når noen truer kjæresten din. Håper dere får en fin jul i Thailand, med barna til Maria og exen

Jeg vil forstå deg, men de andre har fått mye kristikk mer enn deg. Hva gjør de da? De lar dem gå, og de bryr seg ikke om dem fordi sånt skjer. Du da? Prøv å få huden din hardere da...

Det virker for meg som om du er totalt imot motstand. Er du som trenger hjelp om du bryr deg virkelig om hva andre tenker om deg. Du virker som ei idiot..... Oo

Hei Maria. Å herregud, så sjokkerte vi ble når vi så dette innlegget. Det er vi som har skrevet dem, og ikke ante vi at det skulle gå så hardt ut over deg som det gjorde. Det at du har valgt å anmelde det, sier oss noe om at du tar det svært på alvor. Uansett hva du tror, er vi kjempelei oss for at det har gått så langt at du føler deg tråkket på. Vår intensjon var aldri å skade deg, men heller bare sette sterkt fokus på rasisme og fremmedfrykt. Det begynte som en utfordring, og vi er de første til å innrømme at det tok litt av. Vi kan ikke annet enn å beklage så mye all frustrasjonen og sinne vi har påført deg. Stol på oss når vi sier at det var aldri ment som en hets eller som utøvelse av hat. I kampen mot å bekjempe hat, har vi selv blitt et nett-troll. Det var ALDRI vår intensjon. Vi ville bare skape debatt.

Håper du kan tilgi det vi har gjort. Vi kommer selvsagt ikke til å skrive mer på bloggen din, og heller ikke lese den. Hva du gjør i forhold til politiet, er din sak, og det legger vi oss ikke oppi. Vi er skikkelige folk, ikke psykopater, og vil gjerne be om beklagelse for at vi lot det gå for langt.

Til slutt ble vi forferdet over å se at du la ut ip-adressen. Det er to lånte innganger, og de som eier den er en småbarnsfamilie. Av hensyn til dem, ber vi om at du sletter den på bloggen umiddelbart. Tenk om noen som leser bloggen din tar skjeen i egen hånd, og oppsøker familien. Da hadde vi aldri tilgitt oss selv. Vær så snill, dette må du gjøre noe med. Det er ikke deres skyld at vi har gjort noe dumt.

Som du ser, skriver vi fra en annen ip nå, siden vi ikke vil forårsake mer skade for den berørte familien. Men vi håper likevel du kan forstå at vi er oppriktige i vår mening om at vi har gått for langt. Vi kommer ikke til å plage deg mere, og håper du kan bruke denne hendelsen til å gjøre godt for mange.

Med hilsen nett-trollene.

Maia: Nå har du muligheten til å stå frem med fullt navn og det er ikke noe VI, det er deg! Jeg har 30 forskjellige alias navn som jeg kan linke til deg, alt er levert til politiet. Så jo, jeg kommer til å finne ut hvem du er og offentliggjøre dette. Du kan møte meg face til face og gi meg en unnskylding. For det du bedriver der er mye mer alvorlig en du forstår. Jeg tviler sterkt på at jeg er den eneste du hater. Maria

Har du slettet disse kommentarene? Finner ikke så mange som er hetsende, annet enn kritikk av deg og dine meninger.

Da virker det du gjør veldig drastisk. Men hvis det er mer vi lesere ikke ser, så skjønner jeg det.

Gro: Hei, ja, jeg har slettet at fordi det er en falsk profil med mange navn som hadde som agenda og hate meg i hjel og sette meg i et dårlig lys. Dette handlet om jeg var hjerne død, rassist, mine barn var i fare for kidnapping. Hun prøvde og sverte meg som person på alle mulige måter fra flere vinkler. Jeg kommer til å skrive et innlegg om dette. Maria

Flott Maria, ikke gi deg uansett!! Viktige ting du setter fokus på. Både fattigdom og netthets må på agendaen i dagens samfunn.

Du er sterk og sta, digger deg👍

kyrre fjeldvik

kyrre fjeldvik

Imponerende blogginnlegg, og særlig svaret postet kl 1032. God jul, her er det ingen hjemme.

Nå er det vel strengt tatt ikke lov å offentliggjøre denne personen, og man vil vel nødig henge ut noen, uansett hvor horrible ting som er blitt skrevet. Helt enig i at denne personen har behov for hjelp, eller trenger en real holdningsendring til mennesker med andre meninger, men man vil kanskje ikke synke ned på deres nivå? Det er ulovlig å mobbe og komme med trusler, men offentliggjøring av denne personen er også ulovlig. Det er jo ganske tydelig at denne personen er veldig usikker og ikke har det bra med seg selv, og man trenger ikke gjøre vondt verre. Ved offentliggjøring setter du jo hin også i posisjon for å bli mobbet, av kjente og ukjente. Det kan dreie seg om en person med store vansker, eller det kan rett og slett være ungdommelig idioti. Anbefaler hvertfall å snakke med vedkommende før du går ut med en ulovlig offentliggjøring, det kan faktisk ødelegge en persons liv.

Anonym: Det har jeg gitt mulighet til. Om den personen ikke henvender seg til meg private og møter meg face to face med en unnskylding. Vil jeg offentliggjøre navnet. Den har 24 timer på seg.

Jeg synes du er veldig modig som faktisk setter fokus på et stort problem: netthets. Jeg reagerte selv på mange av kommentarene som kom og er glad du er en sterk kvinne. Men hva med alle jentene på 20 år som får kommentarer de ikke klarer å håndtere? Vi etterlyser økt kvinnelig engasjement, men det er faktisk ikke rart at man ikke tør å fronte subjektive meninger når man ser hvor lite konstruktive voksne mennsker er mot hverandre. Kjære Maia eller hva du kaller deg; Du er en av grunnene til at nyttige, viktige diskusjoner ikke kommer opp på det nivået det bør komme. Du er en av årsakene til at viktige budskap drukner blant lite konstruktive kommentarer hvor man ikke skiller sak og person. Jeg skammer meg over hvor lite reflekterte og umodne diskusjoner voksne mennsker kan bidra med. Dette bør være en tankevekker for veldig mange.

God jul, Maria. Jeg er imponert over din evne til å kjempe for andre mennesker når du selv kunne ha lukket øynene.

Ja, skjønner at du er sint. Om du har kontaktet henne uten å få svar er det selvfølgelig dumt, men uansett viktig å tenke konsekvensene det kan få for personen, uansett hvor stygge ting hun har skrevet. Verste fall henger det med hin hele livet, er jo bare et raskt søk på nett, så vil nok aldri en arbeidsgiver ansette vedkommende. Håper for guds skyld det ikke er en forskrudd 16-åring som sitter livredd hjemme og gråter pga av dette. Prøver ikke å rettferdiggjøre hva hin har skrevet, for jeg tror på deg når du sier det var mobbing og trusler, men viktig å tenke på konsekvensene for vedkommende, hvertfall om det er et barn/tenåring. Det er jo en grunn til at offentliggjøring av vedkommende er ulovlig, man kan ødelegge liv. Er bare å gjøre hva du føler er best selvfølgelig, men er jo greit å ha loven og konsekvensene i bakhodet. :-)

At noen får seg til å mobbe andre pga uenigheter, det er så latterlig dumt. Greit å være uenig, for all del, men hold det saklig. Håper det får noen form for konsekvenser for vedkommende.

Når det er sagt er jeg enig med kommentaren over her, håper det ikke dreier seg om en ungdom som ble litt vel revet med og ikke tenkte konsekvenser. Offentliggjøring kan jo ødelegge livet, kan medføre mobbing, kan resultere i arbeidsløshet, m.m. Så ja, håper det ikke er en forskremt ungdom som vet at hin har tryna så det smeller, som ikke tør å gå til foreldrene for hjelp. Håper du vet hva du gjør, og at du har tenkt gjennom konsekvensene for denne personen, samt deg selv når du bryter loven.

Avslutningsvis vil jeg presisere at det vedkommende skriver er på ingen måte greit, men kan være lurt å ta et steg tilbake å se hele bildet. :-) Så håper jeg ingen liv blir ødelagt, må helt ærlig si jeg synes offentliggjøring er å synke ned på vedkommendes nivå.

Ha en fin kveld!

Karoline: Samme ip som anonym under, lover deg at du blir offentliggjort. Bare vent. Dont test me. Du har 23 timer.

Maria

Kristin: Ja, unge mennesker tar nok dette mye dårligere en meg. Så viktig å få stoppet galskapen. De skjønner ikke hvor ødeleggende de kan være for andres liv. Dessverre.

Klem Maria

Beklager om jeg har sagt noe ufint, skal selvfølgelig unnskylde meg for det om dette er tilfelle, for det har jeg ikke ønske om. Mener du at jeg har samme ip som Maia, Ingelin, m.m? For dette stemmer ikke. Prøvde bare å si at det er greit å tenke konsekvens, uansett hvor slem enkelte kan være. Fortell meg hva jeg har sagt galt, så skal du få en personlig unnskyldning, selvfølgelig.

Karoline: Som Anonym som kommenterte før deg og jeg linker deg til samme boks ja. Tror du jeg er dum?

Hei! Nei, det tror jeg absolutt ikke, da har du ikke kommet så langt som du har. Har aldri vært meningen å være ufin, det føler jeg heller aldri at jeg har vært, men gjerne si hva du har reagert på, så tar jeg det selvfølgelig til meg. Ja, anonym over er min samboer, så vi deler nok ip-adresse, det er det ingen tvil om.

Finner heller ikke noe mail på bloggen din, så her får du unnskyldningen. :-)

Hei, Maria. Beklager at du har reagert på hva jeg har skrevet, aldri vært meningen å såre om det er tilfelle, har kun ønsket å skape diskusjon. Om du vil høre det fra meg personlig er det bare å legge igjen mailadresse, så ordner vi det! Aldri vært meningen å være ufin, altså. :-) Ha en fin kveld!

Kan ikke dere småunger finne på noe annet?

Kan ikke dere småunger finne på noe annet?

Kan ikke folk komme med noen positive kommentarer istedenfor? Tenk å bruke så mye tid på å spre så mye hets mot en blogger? Har ikke dere folkens noe liv utenom å hetse en blogger på nett? Tenk om det var du selv som ble hetset av en ukjent person? hva ville du ha gjort? Hvor gale i hodet har folk blitt om dagen? Skal du hetse en person fordi vedkommende skriver blogg?

Har du ikke utdanning eller jobb eller noe annet å finne på i livet enn å hetse bloggere?

Tror mødrene til visse netthetsere her inne har glemt å oppdra ungene sine skikkelig.

Karoline: Ring med du, jeg vet at du er samme person, du har server i Tåsenveien og Prinsengate: Jeg skal ha en innrømmelse og en unnskylding over en kaffe for at du er så syk at du lager 30 forskjellige alias for å ødelegge meg Mitt nr 99262489

Fortsatt ikke lov og legge ut IP-adressen. Link hva som ble skrevet, og man lager ikke 30, man bare skriver et nytt navn..? Her virker Maria litt psyco bitch.

Hei hei. Skal du legge ut bilder av hva som er sagt, og hvilken ip det kommer fra som "bevis"? Kjør på, men vær klar over at det antakeligvis ikke holder som bevis for noe som helst og at bildene fort havner i papirkurven og ikke på bevisbordet i en rettsak. Skriver ikke dette for å være slem, men jeg tror du kaster bort din og politiets tid og ressurser. #riseabove

Men... blir ikke dette kommentarfeltet en hets av hetseren? Når hetseren tillegges personlighetstrekk som psykopat av deg, og når du legger ut ip, er ikke du like ille da? Dette ser ut til å ha blitt til en vendetta mot personen som har skrevet meldingene.. Dette er bare en undring, ikke noe hat :)

Kjære Jcup; det er sånne som deg som irriterer meg verre enn verst. For å skrive at Maria koster bort politiets tid og ressurser, er det samme som å si; jada det er helt ok å mobbe. For jeg mener, flere barn tar selvmord hvert år pga mobbing, og dette må ta en slutt, og det fort! Så nei, kjære deg, Maria kaster ikke bort noens tid eller ressurser, for det er faktisk jobben dems.

Uansett, dette innlegget er det beste jeg har lest! Stå på Maria, du er rå!

"du har server i Tåsenveien og Prinsengate:"

Du har ikke den fjerneste anelse om hvordan internett fungerer.

For det første, så er han/hun helt i sin rett og kan kritisere deg på alle de måter de ønsker så lenge du velger å ha et åpent kommentar-felt.

For de andre, så har han/hun ikke "server" noe sted. Den adressen du ser, er adressen til ISP'en.

For det tredje, så kan ikke politiet gjøre noe som helst med dette, da det er ditt eget valg å ha en åpen blogg.

For det fjerde så det ingen trusler eller trakassering. Det er bare kommentarer.

Så jeg antar at politiet fikk seg en god latter av tullet ditt.

Archon: er under progresjon;) jeg har noen fine filmer å vise de også. Det blir interessant

Til dere nett-troll så vil jeg si at det er flere ting enn bare en IP adresse som kan avsløre dere.

Det kan f.eks være medlemslister som har lekket ut på nettet med epost-adresser og ip logger fra andre forum. Det krever endel jobb, men dere er ikke så godt skjult som dere tror.

Det finnes også software som kan scanne etter lignende måter å formulere og ordlegge seg på, elle skriver på en unik måte som kan gjenkjennes. Det finnes også selskaper som jobber med slike ting som f.eks disse TV programmene som avslører nett-troll benytter seg av. Du skal være rimelig up-to date på sikkerhet for å surfe helt anonymt.

Hei

Her kan du søke opp IP adresser: https://www.iplocation.net/

Where is geolocation of an IP Address?

Geolocation for 84.214.4.217.

Hide IP with VPN

IP Location Finder

IP Address:

84.214.4.217

Query

Here are the results from a few Geolocation providers. Accuracy of geolocation data may vary from a provider to provider. Test drive yourself, and decide on the provider that you like.

Do you have a problem with IP location lookup? Report a problem.

Geolocation data from IP2Location (Product: DB4 updated on 1/2/2016)

IP AddressCountryRegionCityISP

84.214.4.217Norway OsloOsloGet As

Google Map for Oslo, Oslo, Norway (New window)

Geolocation data from EurekAPI (Product: Pro On-demand API)

IP AddressCountryRegionCityISP

84.214.4.217Norway OsloOsloGet As

ContinentLatitudeLongitudeOrganization

Europe59.912710.7461Get S.A.

Google Map for Oslo, Oslo, Norway (New window)

Geolocation data from DB-IP (Product: Full updated on 1/3/2015)

IP AddressCountryRegionCityISP

84.214.4.217NO OsloOslo (sogn)Get Norway

Time ZoneLatitudeLongitudeOrganization

Europe/oslo59.953810.7608Get

Google Map for Oslo (Sogn), Oslo, NO (New window)

Geolocation data from ipinfo.io (On-demand API)

IP AddressCountryRegionCityPostal Code

84.214.4.217NO

ISPHostnameOrganization

AS41164 Get AScm-84.214.4.217.getinternet.noGet AS

Geolocation data from MaxMind (Product: GeoLiteCity updated on 1/6/2015)

IP AddressCountryRegionCityPostal CodeArea Code

84.214.4.217Norway

Google Map for , , NOR (New window)

Registry Information for 84.214.4.217

Du kan blokkere IP adresser i Admin på din blogg.

Gå inn på https://www.iplocation.net/ og søk opp IP adressen. Deretter blokker IP adressen i Admin på din blog.

Mvh

Sebaldus

Maria: Du kommer nok ingen vei med å anmelde saken. Politiet har ikke tid eller ressurser. Hvorfor skal politiet bruke tid og penger på deg når de ikke løser saker med innbrudd eller tyveri ? Du får gjøre som Thor Inge sier - blokkere IP adresser i Admin på din blogg.

Hvis du vil gå videre anbefales advokat Jon Wessel-Aas. Han har lang erfaring med saker som handler om ytringsfrihet på nett, og har forsvart noen som fikk en mann dømt for krenking på nett. Alle må følgje de samme lovene som profesjonelle journalister på sosiale medium, altså det er ikke lov å skrive krenkende ting om folk der.

De kommentarene du har lagt ut her er jo bare kritikk/uenighet, og det er det ikke ulovlig å kommentere på en blogg. Mulig det er mye værre ting som har blitt skrevet som du ikke har lagt ut, men det er fullt mulig å blokkere IP-adresser. Det virker for meg som at du synes det er litt stas eller morsomt å få kritikk, for da kan du angripe tilbake..

Haha artig å se at folk henger seg opp i at du legger ut IP-adresser. Er det ingen som bryr seg om hetsen du opplever? Ikke rart det er mobbing i verden, når folk støtter opp drittfolk bak et tastatur. Og så om adressen Tåsenveien blir frigjort.. Tåsenveien består av mange hus. Håper dere finner ut av det! Feige idioter som sitter bak en skjerm og spyr ut av seg galle. Tragisk..

84.214.4.217 Er en IP vi har sikret bevis på hacking av en facebook konto, med en avansert historie for innleid proff byrå for osv.. Har sannsynlighet beregnet hvem person på Ip er. Men vi har navnet på han som har leid inn denne personen/gruppen/byrå. Men nå som samme Ip dukker opp hos deg, så er folkene litt mer proff enn først antatt. Uansett, vi har par ledetråder.

Skriv en ny kommentar