hits

Egoet meg. Fasade prat.

Hei Kjære leser.

Oppfattelsen av meg selv . Det er underlig i grunn at man er satt i et slags antrekk. Mine klær og mitt ytre skal gjenspeile meg som person. Eller du skal fylle en slag post her på denne jord. Vi har alle en agenda, vi har alle et mål og en strategi .Bak fasaden finnes det mye. Mye fint og mye sårt. Mye man ikke snakker om eller skal snakke om. En klok mann sa engang, den som tier samtykker. Det er ikke alt jeg ønske å samtykke i, slik er ikke min sannhet, dette reflekterer ikke meg. 

Tankene rundt hva som er greit og ikke er mange. Jeg er sårbar men dog ikke svak. Som individ er jeg er ledertype, av den sorten som ser andre, forstår andre og kan relatere meg til følelser, selvom jeg er mer en logikker selv. Eller var. Jeg er en annerledes tenker et forskjells menneske. Det gjør meg i grunn litt som en kriminell, en utbryter, en som liker å kverulere og skape debatt. Liket er for meg= fengsel. Jeg er ingen fange, jeg er en fri fugl. Ikke at jeg er en kunstnersjel, jeg ser skogen for mer en trær men liker allikevel fakta basert informasjon. Sikkert en god blandingsrase. Slik som løshundene på gatene i utlandet. Jeg har en annen pels, jeg er en annen rase. Stort sett liker jeg store forsamlinger, festligheter og Morro. Humor er viktig, latter og sprell. Men når mørket senker seg går jeg i dvale, for jeg vet at i morgen er en ny dag. Ansvar får man gjennom erfaring. Du vet vel at barna skal opp neste morgen, sier engelen på din venstre skulder. Men litt til sier styggen på ryggen. Hvem skal man stole på? Lysten eller plikten? Hvem er jeg egentlig? Det er vanskelig å bestemme seg for det. Men det viktigste er å holde en god fasade.

Så fin du er Maria, sier de, så pen du er, "jaja, tenker jeg, fin og fin og pen og pen". Er det så viking? 

"Hvordan kan jeg hjelpe deg frem?" tenker jeg, slik at du også kan finne deg selv, bli trygg i deg selv.? Slik at du også kan kunne hjelpe andre som sliter med det samme. Hva kan jeg gjøre for at du tror på meg? stoler på meg? Jeg vil ditt beste.

Pass på å holde fasaden sa påfuglen. "Se hvor vakker jeg er". "Det ytre gjenspeiler ikke din suksess" sa treet der det stod støtt med sine dype røtter. Hvem er du og hvem vil du være? Se deg i speilet, hva ser du? Er du den du sier du er?

Jeg skylder sikkert mange å holde kjeft, eller min samvittighet seir så. Hyssjjjjjjj, ikke si noe. 

Klem fra meg 

3 kommentarer

Så flott innlegg! Du er en inspirasjon! :)

Stine Elize: Takk for det;) Ha en fantastisk dag;) Klem fra meg

Jeg velger å tro at du er høy på noe mens du skriver dette. For noe vissvass..

Skriv en ny kommentar