hits

Omelett!

Hei og god mandag! 

Håper alle har hatt en sunn og sprek start på uken. Jeg pleier alltid å starte mandager med et lett og næringsrikt måltid. Idag ble det omelett til frokost. Jeg varierer alltid med ingrediensene slik at jeg ikke går lei. Omelett er raskt og enkelt å lage, og du kan bruke nesten alle typer grønnsaker og kjøtt. Her er det bare å prøve seg frem eller bruke det du har av ingredienser fra før. 

 TIl denne omeletten trenger du: 

♥ 3 egg

♥ Rød, grønn og gul paprika

♥ Rødløk

♥ Rød chili

♥ Brokkoli

♥ Litt revet ost

Pisk sammen 3 egg og hell de i en panne med extra virgin kokosolje. Kutt deretter opp ønsket mengde grønnsaker og ha over eggene. La omeletten steke på lav varme under lokk i ca 10 minutter. Riv litt ost og dryss over. Når osten har smeltet er omeletten klar. Krydre med litt pepper og urtesalt. Velbekomme! 

Omelett kan fint spises til både frokost, lunsj og middag. Om du velger å ha omelett til middag ville jeg hatt litt kalkunskinke eller lignende i den for å få litt ekstra næringsstoffer og smak.  

Håper denne omeletten faller i smak. Ha en fin mandag videre!

- Natalie 

 

 

2 kommentarer

Å, nam! er godt med grønnsaker og sånt i omeletten <3

Yum, ser helt nydelig ut! Jeg elsker egg, i de fleste varianter! Eggmuffins er min favoritt, så enkelt å lage, og kan oppbevares i kjøleskapet i dagesvis :-) Ligger en enkel og digg oppskrift på bloggen min hvis du ikke har laget det før :-) Ha en fin dag, spreka! :-)

Skriv en ny kommentar