hits

Hvordan bli en best mulig blogger?

Hei kjære lesere.

Jeg vil finne ut av hvordan jeg kan bli en best mulig blogger. Hvordan jeg kan fenge dere, engasjere dere og skape interesse for selvutvikling. For det er det jeg jobber for. Alt du ser av meg og leser av meg er selvutvikling. Jeg prøver ikke lærer dere hvordan jeg gjør ting og ber dere heller ikke herme etter meg. Jeg vil at dere skal finne deres egne tanker, følelser og verdier. Deres handlingskraft , mot og resurser. Deres egenverd.

Hvordan skal jeg gå frem for å lykkes og hvordan blir jeg interessant?Selv om jeg vet hva mine egne triggere, mønstre og vaner er, for hva jeg vil, ønsker og ser etter. Så trenger jeg også en vilje til å stille spørsmål og utforsket dem. Det er det jeg gjør nå til daglig for å prøve å forstå hvorfor nettop du er interessant. ?Jeg har snakket med mange av dere og dere er forskjellige, som individer og mennesker, dere har forskjellige tanker, meninger, verdier og  jeg kan gå så langt til å kalle dere totale ytterpunkter. Men dere har et fellestrekk: Dere er spesialister innen deres felt. Om man skriver om det ene eller andre er i grunn ikke så viktig så lenge du er spesialisten.Folk må ha respekt for deg, tro på deg, føle at du er ærlig og redelig. De må føle at de får noe ut av de de leser og de må kunne identifisere seg med det du skriver.

Det er enormt viktig som blogger er å ta ansvar for det du skriver. Det er mange som gjør som deg og du er ansvarlig for hva du sender ut. Dette tror jeg svært få tenker på. Jeg fikk meg en oppvekker selv for en uke siden, der jeg fikk enorm kritikk for en treningsform jeg hadde lagt ut. Det haglet med skade statistikk kommentarer og folk var helt i fistel på hvordan jeg kunne foreslå noe slikt. ?Jeg tar selvkritikk, fordi jeg tenkte at om man ikke vet hvordan man gjør noe så spør man en som har greie på det før man gjør det. Trodde egentlig folk hadde vett nok til det? Men det var ikke tilfelle her. 

Det er også viktig at kroppen og hodet henger sammen. Jeg mener ,blir det bare fakta prat mister du en del lesere vil jeg tro, mange vil savne ektheten og følelsen av det abstrakte og drømmende. Og er det motsatt at du bare skriver fra hjerte vil du miste de konkrete og fakta orienterte personene, det blir for flytende. Når jeg ser hva jeg selv skriver nå så tenker jeg også, vær deg selv. Du skal jo ikke blogge om noe som ikke er deg, men viktig at hele systemet ditt samarbeider for å fenge flest mulig innenfor egen kategori.

Det er også viktig hvordan du fremstår ,og dette er muligens det viktigste av alt. Norge etter min mening er et land med en veldig snever forståelse av individuell utfoldelse. Fint at du skiller deg ut men ikke for mye mentaliteten. Men man må skille seg ut for å bli interessant, bivirkningene kan være er hat, men holder du ut får du respekt i det lange løp.  Det som skjer på utsiden reflekterer nødvendigvis ikke innsiden, det er viktig å være klar i formidlingen din, men du kan godt lokke folk inn med fengende overskrifter eller utseende.

Synligheten av deg selv og din blogg er meget essensielt, man må bruke media kanalene for synliggjøring. Å være høyt oppe på blogglistene gjør det også mer sannsynlig at folk blir nyskjerrig på deg og går inn å leser. Noen er døgnfluer, mens andre er flinke til å holde på publikumet sitt fordi de er gjennomført interessante.

Jeg blir kjent med meg selv som person på en helt annen måte når jeg skriver en når jeg snakker, jeg får brukt alle sanser i sammenheng, mine tanker, mine følelser, min visuelle side og min auditive side . Jeg får sett og smakt på alle ord når jeg gjennom leser det jeg har skrevet. Noen ganger skjønner jeg ikke selv hva jeg mener. Andre ganger kan jeg bli rørt eller sint på meg selv. Jeg utvikler sider som jeg ikke visste jeg var god på, sider jeg kontinuerlig jobber med og som styrkes gjennom praktisering. 

Hjernen jobber igjen og igjen og man føler seg mer verdt, jeg får frigjort tanker og følelser som det har vært lagt lokk på, som har vært gjemt bak fasaden. Jeg har gjennom bloggingen begynt å praktisere troen på meg selv. Suksess bygger på suksess. Utfordrende sinnstilstander mister langsomt sin stemme i meg, og  gjør plass til mer glede, trygghet og frihet.Det var mine tanker for i dag.

Kom gjerne med innvendinger eller råd, alle er hjertelig mottatt. Jeg kan ikke vokse på egenhånd, ingen kan det. Vi trenger hverandre til vekst. Akkurat slik du ser en helhet i en full blomstereng kontra et enkelt strå.

Klem fra Maria 

7 kommentarer

Synes innlegget ditt var veldig godt og når det gjelder det språklige så synes jeg du har gjennomgått en rivende utvikling.

Føler at det er vanskelig å gi noen råd etter som innlegget er såpass bra og du har med såpass mange aspekter selv.

Jeg har skrevet i mange år. Og det som driver meg videre er at jeg selv synes det jeg skriver er interessant. Da tenker jeg at iallefall én liker dette!

Hvis ikke man selv liker det så risikerer man null! :D

Så for meg fungerer det at jeg selv er engasjert i det jeg skriver. Det stopper der for meg. Det holder.

Word!

Du utrykker deg på en svært reflektert og moden måte :-) I tillegg belyser du flere viktige sider av en sak/område. Jeg liker variasjonen i innleggene dine. Et stort ønske er å få vite mer om hvordan du/dere startet Pretty Smooth. Jeg har smakt alle variantene og har stor sans for dem da jeg ikke drikker alkohol, samt at jeg er opptatt av et variert og næringsrikt kosthold. Jeg tar til meg gode tips om trening som pusher meg bort fra den såkalte komfortsonen. Gleder meg stort til å følge deg videre på ferden. Lørdagsklem fra Mira :-)

Mira: Takk, så utrolig hyggelig:) Setter stor pris på at du følger meg og liker det jeg skriver:) Jeg legger historien her, HISTORIEN BAK VÅRE UTROLIG GODE SMOOSJ:
Det hele startet i bogstadveien våren 2012.Vi har lenge ønsket å åpne en smoothiebar med fokus på å være ett ?easy-going? og ?lett-drikkelig?, livstilskonsept. Etter en hel haug med tunge morgener, kaffe og dårlige frokoster måtte noe gjøres. Takket være en fantastisk oldemor, frisk frukt og en blender fra Elkjøp ble Pretty Smooth bragt til live en kald vinterdag, da alt annet så grått ut. Vi ønsket å spre glede og latter, og har et brennende ønske om en enkel, men smooth livsstil der stikkordene og visjonen var latter, smil og ?its good for you.?

Vi hadde et mål om å kunne kombinere ren glede og velvære med sunn næring i våre smoothies og nå også juicer.
Edvard er oppvokst på Dystingbo. En jordbær gård på Ridabu med Henriette Shønberg Erken som oldemor. Henriette er omtalt som en av de mest produktive kokebokforfatterne i norge og var i nesten to generasjoner med på å forme det norske folks hverdagskost og festmat. Her lot vi oss inspirere. Vi hentet inn smaker som minnet oss om hjemmet i en kombinasjon av reiser vi har hatt gjennom årene. Vi har hele tiden prøvd å fokusere på kortreist og norske produkter så langt det lar seg gjøre. Derav også smoothiene har fått sine navn etter slekten til Edvard.
Etter nå tre år med erfaring av smaker og tilbakemeldinger er vi nå stolte av å ta neste steg. Vi har derfor valgt kalle Pretty Smooth for et lettdrikkelig livstils konsept som har som formål og tilrettelegge for et sunnere og friskere «Fastfood» alternativ i en hektisk hverdag. Vi har 100% NATURLIGE frukt, bær og grønnsaks produkter på flaske som kan sendes over hele Norge. 2 flasker dekker hele dagsbehovet av frukt og grønt. Vi produserer våre varer lokalt på Egge Gård i Lier, som er kjent som eple kommunen. Vi velger også så langt det lar seg gjøre norske råvarer fra lokale gårder. Slik kan du gjenkjenne den gode smaken av norske epler og jordbær i våre Smoothier og Flat tummy Juicer .

Smoothie på flaske: 100% naturlig BÆR og FRUKT uten konserveringsmidler, 1 års holdbarhet. Vi bruker glassflasker fordi glass ikke inneholder skadelige/omdiskuterte stoffer og bevarer den gode kvaliteten. Rist flasken før bruk! www.prettysmooth.no stor klem fra Maria

Hei igjen :-)

Tusen takk for langt utfyllende svar. Så moro å lese hvordan det hele startet! Jeg er glad for at flaskene selges på min lokale Meny-butikk. Vurderer å kjøpe en detoxpakke nærmere jul.. Eller kanskje jeg kan sette det på ønskelisten? Ønsker deg en fin førjulstid, Maria. Klemmer

Mira: Takk det samme til deg og dine:)

Jeg liker å lese blogger av folk som jeg merker er genuine og ikke prøver å selge meg alt mulig.

Skriv en ny kommentar