hits

Du er vakker!

Hei kjære lesere.

 

Hva er definisjonen på vakker? Du er vakker. Er jeg det? Du er unik. Er jeg det? Du er spesiell. Er jeg det? Ja, det er du. 

 

 

Tenk deg selv at du ser deg selv i et rom, i rommet står det en glassvegg. Du sitter på den ene siden av glassveggen, mens de som står deg nærmest , de som elsker deg står på den andre siden av glassveggen. Om noe hadde spurt de som elsker deg høyest, dine nære og kjære om hva beste med deg var. Hva ville de svart? Hvordan ser de deg? Vakker, flink, unik,beste som har skjedd meg, jeg elsker deg, du er det viktigste i mitt liv, du er alt for meg, mitt liv, mitt univers. Hva er dine beste egenskaper? Rettferdig, snill, kjærlig,omsorgsfull,empatisk,flott,vakker,stødig,stabil,ærlig,trofast,leken,humoristisk.

Hva ville de som elsker deg sakt om nettopp deg?

Tenk deg selv at du sitter på stolen på den andre siden av glassveggen og ser på de som elsker deg, mens de snakker om hvor mye du betyr for de. Du er vakker.

Så tenk deg selv at du går ut av deg selv og går over til de som elsker deg og står sammen med de, mens du ser deg selv sitte i stolen på den andre siden av glassveggen. Hvordan ser du ut? hvordan ser du ut der du sitter? mens du står sammen med alle de som elsker deg? Hva er dine sterkeste egenskaper? Hva er dine viktigste verdier? Hvordan ser du ut? 

Du er vakker. Du er unik. Du er spesiell.

Det er bare en av deg.


Husk hva du er god på. Husk hva dine unike egenskaper er. Husk hva dine unike verdier er. Det er bare en av deg.

Klem fra Maria 

6 kommentarer

Takk for dagens gode og kloke ord. Sant så sant ;)

Ha en fin dag til deg :)

mammasjenter: Tusen takk;)

Stine Elize: Takk, glad for at du likte det;)

Takk for flotte og tankevekkende innlegg, Maria:-) Ønsker deg en fin kveld. Klem :-)

Mira: Bare hyggelig;) Klem

Skriv en ny kommentar