Teriyaki biff

Hei og god torsdagskveld!

I dag vil jeg dele min yndlingsrett med dere. Som dere sikkert har skjønt er jeg veldig glad i asiatiske smaker. En av de beste sausene jeg kan spise er teriyaki saus, og jeg bruker denne sausen til mange forskjellige retter. Min favoritt er kombinasjonen av teriyakisaus (med en personlig vri), indrefilet og avokado. Denne retten inneholder store mengder proteiner og sunt fett, og er et godt middagstips til dere som spiser lavkarbo. Om du ønsker mer karbohydrater kan du gjerne ha villris eller fullkornsris i tillegg. Denne gangen spiste jeg denne retten som kveldsmat og valgte derfor å ikke ha ris for å få et litt lettere måltid. 

 



Til denne retten trenger du:

♥ Indrefilet av storfe

♥ En halv avokado

♥ Asparges 

♥ Sitronmelisse 

♥ Koriander 

♥ En liten bit ingefær 

♥  Ett hvitløksfedd

♥ Sesamfrø

♥ Teriyakisaus (denne kan du lage selv av soyasaus, risvin, brunt sukker/sukrin, hvitløk og ingefær)

Finhakk frisk sitronmelisse, frisk koriander, ingefær og hvitløk, og rør inn i sausen. Indrefileten steker du i ca 3 minutter på hver side på høy varme. La fileten ettersteke litt på lav varme og la den hvile en stund før du skjærer den opp i tynne skiver. Dryss sesamfrø over sausen og avokadoen. Kok aspargesen i ca 1 minutt. Ha gjerne litt fullkornsris eller villris til maten, og varier gjerne mellom forskjellige typer grønnsaker. Velbekomme! 

Ha en fin kveld videre! 

- Natalie 

3 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

19.11.2015 kl.19:13

Nam :)

19.11.2015 kl.19:33

Takk 😘

Henriette Celin

19.11.2015 kl.19:35

Å, så amazingly good dette så ut ;o

eeeer så glad i biff, hehe ;-D

Skriv en ny kommentar

hits