hits

Tuna wrap

Hei og god tirsdag :) 

I kveld vil jeg dele dagens lunsj med dere. Som dere kanskje vet er jeg glad i wraps og spiser det ofte. I dag lagde jeg en variant med tunfisk. Denne er proppfull av næringsstoffer og muligens den raskeste og enkleste lunsjen du kan lage. Den er meget mettende, så for min del holder det med 1 lompe. 

Tunfisk er en av fiskesortene som har høyest proteininnhold og er derfor veldig gunstig å spise. Du får i tillegg i deg store mengder vitamin D og omega 3. Tunfisk har et lavt kaloriinnhold og er derfor gunstig å spise om man ønsker å gå ned i vekt. 

 Til 1 tunfisk wrap trenger du: 

♥ 1 fullkornslompe 

♥ En halv boks tunfisk i vann. 

♥ Ca 4 ss mager kesam 

♥ Ca en kvart rødløk 

♥ En håndfull grønnkål 

♥ En håndfull spinat 

♥ Sitronpepper 

♥ En halv avokado 

♥ Chili

Kutt opp grønnsakene. Bland deretter sammen grønnkål, rødløk, tunfisk, kesam og avokado i en bolle slik at det blir en slags salat. Rør inn litt sitronpepper og urtesalt. Legg et lag med spinat på fullkornslompen og legg "salaten" over. Dryss gjerne tørket eller frisk chili over for å få en spicy smak. Rull lompen sammen og retten er klar! 

Håper denne lunsjen faller i smak. Ha en fin kveld videre! 

- Natalie 

8 kommentarer

Ser kjempe godt ut :)

Vivian: Så hyggelig å høre! :)

Namnam den så og hørtes kjempe god ut 😀😀😀den skal prøves 👍💙

Det ser råågodt ut! Jeg er veldig glad i tunfiskpizza, men klarer bare ikke like tunfisk. Haha, når jeg lager pizzabunn av tunfisk har jeg så mye krydder i, og smaker ikke tunfisken engang. Men jeg kjenner jeg ble fristet til å prøve meg på det der. :-)

Nam, når skulle jeg komme på lunsj sa du? :D

Å det så godt ut <3:-)

Kristin Antiveros: Hehe, skjønner hva du mener! Det er bare å bruke masse forskjellige krydder og urter for å dempe tunfisksmaken ;) Selv tok det litt tid før jeg ble vant til smaken! - Natalie

Benedicte: Takk! Er super godt :) - Natalie

Skriv en ny kommentar