hits

Selvmanipulering =)

Hei :)Hvert sekund, minutt, hver time og dag tar vi 1000 vis av avgjørelser. Hjernen vår er slik sammenskrudd at vi assosierer det ene med det andre om vi ser det i lik setting nok ganger, vi generaliserer for hjernen ikke klarer å bearbeide alle de millioner av sanseinntrykk den er utsatt for daglig.

La meg si det på en annen måte, alle blondiner er ikke dumme:) Heller ei om de har silikon eller vippeextensions.  Dette er et eksempel på generalisering. Man antar at de er dumme fordi de er blonde.  (Refererer til bilde over, haha)

Fremmedfrykt og innvandring er et annet eksempel. Man er daglig utsatt for krig og elendighet i andre land, om man ser dette nok ganger via media blir det en sannhet. Ergo hjernen assosierer dette med frykt.

Er hjernen utsatt for en slags stimuli i sammen setting flere ganger over tid blir det en sannhet.

Du ser det på hunden også, mange velger og bruke strømhalsbånd slik at de skal slutte og bjeffe, et bjeff betyr et støt, ergo ikke bjeff, bjeff= støt. sånn er det også med vår egen hjerne.

 Dette er et annet kraftig verktøy man kan bruke på seg selv. Jeg testet ut dette med selv motivasjon og musikk. 

Min suksess strategi fra fet til fit begynte slik:

Jeg så hel konkret for meg hvordan jeg ønsket og se ut når jeg var i målet mitt, høres sikkert teit ut for mange for forbilde var Adriana Lima, alle vet sikkert hvem det er ;) ok, anyway.

Jeg så på bilde av Adriana Lima, Mens jeg spilte noen få motivasjons sanger , mange ganger daglig over en periode.= En positiv følelse.

Etterhvert begynte jeg å kun spille motivasjons sangene mens jeg trente over en periode = en positiv følelse

Så tok til slutt trengte jeg ikke motivasjons sangene lenger når jeg trente for de å trene = en positiv følelse.

Adriana Lima = Trening = positiv følelse. Du kan kalle dette selvmaipulering og det er det også.

For hjernen hadde det blitt en sannhet at når jeg trente ble jeg som Adriana Lima.For å forklare dere hvor sterk denne strategien er så målte jeg helt konkret min egen puls ved hjelp av pulsklokke, i stillesittende tilstand var min puls på ca 70 når jeg skrudde på motivasjonssangen min i stillesittende tilstand gikk pulsen fra 70 til 150 slag i min bare å høre sangen. Uten bevegelse. Så nå vet dere hvordan dere kan gjøre det også? 

Det beste man kan gjøre er og gjøre ting til en del av seg selv, slik blir de ikke et slit , men en livsstil :) = Positiv følelse, er det ikke?

Stor klem fra Maria 

 

 

4 kommentarer

Du er så pen og vaker <3

Tusen takk:) Det var hyggelig:)lisarorvik:

Svein-Erik Olsen

Svein-Erik Olsen

Hei Maria :-) Først vil jeg takke for mange interessante blogg innlegg. Så vil jeg si at du er en positiv motivator og flink til å spre glede i hverdagen :-) Nå er det Zumba trening en gang i uka, innebandy trening 1 gang i uka, vannrugby og svømming 1 gang i uka, mye hurtig gange hver dag og jogging 2 ganger i uka :-) Gleder meg over blogg, Facebook og snapchat innlegg :-) Du er ei verdifull og fantastisk dame, herlig familie du har også :-) Ha en strålende hælj og stå på ;-) sånn at vi som digger deg får mer interessant og nyttig å lese :-)

Klem Svein-Erik :-)

Dette er den mest fantastiske kommentaren jeg har fått noen gang;) det varmer hjerte på alle nivå;) jeg er så glad for å høre at du har kommet så godt igang??Stå på, jeg er sikker på at du kommer til å bli helt rå;) stor klem fra meg??Svein:

Skriv en ny kommentar