hits

Er ikke så mye som skal til for å endre seg, alt sitter i hode.

Hei og god søndags morgen:)

 I morgen skal jeg begynne på et nytt og bedre liv ,tror jeg? Haha, har du hørt deg selv si det mange ganger?

Endring av sinn eller nye strukturer handler i grunn bare å gå litt utenfor komfortsonen.

Noen er veldig gode på endring andre litt avventende og noen orker ikke endring i det hele tatt, det er slik vi er skrudd sammen vi er forskjellige. Men det viktigste er at man trives med seg selv. 

Om man har et problem eller et ønsker om å endres er det viktig at man gjør noe med det, det øker både gleden og livskvaliteten og mestre ting i hverdagen.

Det viktigste å huske i en endringsprosess er, at alt sitter i hode, dette er din private komfortsone, og når du tråkker utenfor så er det ubehagelig. 

Man kan se på komfortsonen som man ser på en GPS, jo mer du mestrer og jo mer du har på repertoaret, jo større blir omkretsen man ser av karet.Små steg er også store steg. Så er du en person som misliker endring men likevel ønsker endring er det viktig med små skritt, det øker hele tiden bilde i kartet og stykkevis blir kartet større og større. 

Jeg forslår alltid at man setter seg delmål, om man føler målet ligger langt unna. Har man et ønske om endring med et godt tidsperspektiv og en dato på endringen som er realistisk i forhold til målsettningen vil man garantert alltid lykkes så lenge selve måle er realistisk selvfølgelig.

Nesten ingen ting er umulig, det sitter i hode og det handler i enkle trekk om hvor villig du er til å tråkke utenfor din egen komfortsone.

Personlig vekst skjer i motgang og suksess får man av mestring. Om du forbereder sinnet ditt på at det kommer til å være ubehagelig ,så er det enklere gjennomførbart og ved psykisk eller fysisk ubehag, er det bar sinne ditt sin måte og fortelle deg på tråkker utenfor din egen komfortsone. 

Litt sånn til ettertanke;)

Det blir som regel alltid enklere for hvert steg du tar ,1 steg frem og 1000 tilbake er fortsatt fremskritt:) Begynn i dag, det er ingen grunn til å utsette hva som skal til for at du blir en enda bedre utgave av deg selv, er det vel?Kos dere i dag så kommer trenings innlegget mitt senere i dag.

Stor klem Maria 

 

 

 

6 kommentarer

Det er så sant! Kjempe bra innlegg :) Ha en super søndag! :D

Takkskal du ha;) Kathrine Louise:

Ha en super dag! ta gjerne en titt innom bloggen min:)

Kenneth Ringnes

Kenneth Ringnes

Veldig bra , god søndag. Begynner på,n igjen i dag. .presser 2 appelsiner og blander med vann.

Starter bra 😊 sprekker på kvelden 😠😈

Viktig å prøve;) god søndag;) Kenneth Ringnes:

Skriv en ny kommentar