hits

Den nakne sannhet!

Hei god lørdag kjære lesere. 

Vil komme med en skrekkelig oppdagelse jeg gjorde i forbindelse med fotoshooten jeg hadde sist uke.

Vi er alle angrepet av perfeknthet i alle kategorier,perfekt hud, hår, negler,sminke, kropp osv og de største bidragsyterens til dette er INSTAGRAM og FACEBOOK.

Jeg synes det er både skremmende og trist at man skal få dårlig selvbilde og alt for høy kroppsfokus av å sitte å skråle den ene perfekte etter den andre. MEN vi lever i en fiktiv verden full av løgner og bedrag. Det er vel en god nyhet for de fleste i grunn, med tanken på at det er faktisk ikke så perfekt som det fremstår.Med denne appen, kan du faktisk totalredigere deg selv! Da snakker jeg ikke bare om ansikt. Du kan fikse på kroppen også, i alle fasonger og høyder. 

Det er faktisk det sykeste jeg har sett noen gang, nå kan alle lage en perfekt utgave av seg selv.

Synes det er greit og nevne for jeg vet hvor tøft det kan være særlig for unge mennesker som så lett blir påvirket av alt for høye utseendemessige krav.

Jeg har redigert meg selv som eksempel under:Med og uten rompe, dessverre for meg så har jeg ikke så stor rompe som jeg skulle ønsket, men sånn er livet, da får man gjøre noe med saken i den virkelige verden.

Jeg har selv møtt på folk på gata som redigerer bildene sine så mye at jeg faktisk har problemer med å kjenne de igjen. Synes det er synd at verden har blitt slik at man ikke er bra NOK for seg selv lenger. Istedenfor å skape seg bedre selvfølelse gjennom aktivitet og kosthold sitter man med redigerings knappen klar?

Synes denne utviklingen er meget skremmende og usunn. Håper det blir en slutt på galskapen snart.

KOS DERE i den virkelige verden i dag og ha en fantastisk kul Halloween.

klem fra Maria

5 kommentarer

Du har nå flott rumpe som du har, jeg har stor rumpe ,men vil ha liten Hehe vi vil alle ha det vi ikke har 😊

Hei , ville bare komme med innlegget for å vise at vi lever i en verden der vi kan lage en forbedret utgave av oss selv som ikke stemmer med virkeligheten. synes det er trist at man ikke er god nok for seg selv lenger.Jeg vil heller trene meg til en kropp jeg vil ha isteden for å redigere meg til en:) klem fra meg Mariabelle:

Jeg forstår... Helt enig,men også gøy å redigere litt .. Så lenge det ikke blir en sannhet 😊klem igjen

You are setting a wonderful example for all of us. Keep on keeping it real. I think many of us forget that God made us in his own perfect image...He knows every hair on our head and we all have a uniqueness to share with the world. I think it is an insult to God to change who we are. I am all for making the most of the assets we all blessed with however, just like you mentioned in your blog we are to use our gifts not alter them through an app. Many bkessings to u and thank you for sharing your gifts....

Skriv en ny kommentar